Kopenhagen vs. Manchester U. – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W L W
  • Parken Stadium
  • Početak: 08. studeni 21:00
Forma:
W L L W W
DOMAĆIN 4.14
Remi 3.88
GOST 1.85
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U skupini A Lige prvaka igra se ove srijede jedna od ključnih utakmica u borbi za mjesta koja vode u osmini finala, ona između Kopenhagena i Manchester Uniteda.

Domaća momčad pod trenerom Jacobom Neestrupom se pokazala kao tvrd orah u prethodnim utakmicama, no ima tek jedan osvojeni bod, iz uvodne utakmice protiv Galatasaraya u kojoj je prokockala prednost 2:0.

Ako Kopenhagen želi prezimiti u Europi morat će ići na pobjedu u ovoj utakmici, protiv vrlo renomiranog, ali ranjivog protivnika. Neestrup se nada da bi u takvom dvoboju do izražaja mogla doći ofenziva danskog prvaka, s Andreasom Corneliusom kao najpouzdanijim domaćim igračem u napadu.

Diogo Gonçalves i Jordan Larsson također se nadaju minutaži u ovom susretu, a Viktor Claesson pokušat će kao kapetan postići ravnotežu u sredini terena, u suradnji sa svojim suigračima iz vezne linije.

Za Kopenhagen će mnogo toga ovisiti i o igri prema nazad u ovom susretu, jer obrana je znala primiti previše pogodaka u prethodnim utakmicama. Ovaj put Kamil Grabara morat će se zaista pokazati među vratnicama, jer sigurno je da će gosti imati barem nekoliko izglednih situacija pred njim tijekom 90 minuta utakmice.

Istina je, Manchester United pod Erikom ten Hagom ne briljira posljednjih tjedana i ponovo opasno visi u Ligi prvaka. Nužan mu je pozitivan rezultat ove srijede kako bi došao u priliku boriti se za drugo mjesto s Galatasarayom.

Problem je za Ten Haga loša forma brojnih pojedinaca, ali i ozljede. Pa tako Marcus Rashford ne ponavlja svojima izdanja od prošle sezone, a Mason Mount je potpuno potonuo otkad je stigao na Old Trafford.

Itekako fali Lisandro Martinez u zadnjoj liniji, kao i Luke Shaw, no barem Bruno Fernandes svojim golovima drži momčad iznad vode, a tu je i Scott McTominay koji se često pokaže odlučujućim čovjekom pred suparničkim golom.

Drugim riječima, Manchester United ne dolazi na stadion Parken u sjajnoj formi, no svejedno ima dovoljno kvalitetnih pojedinaca da bi uspješno parirao poletnom danskom sastavu…

Prethodni dvoboji:
24.10.23 Manchester United1:0Kopenhagen LP
10.08.20 Manchester United1:0Kopenhagen EL
01.11.06 Kopenhagen1:0Manchester United LP
17.10.06 Manchester United3:0Kopenhagen LP

Izostanci i ozljede:

Kopenhagen: Clem W. (ozljeda stopala), Elyounoussi M. (ozljeda mišića), Khocholava D. (ozljeda zgloba), Meling B. (ozljeda mišića).

Manchester United: Casemiro (ozljeda zadnje lože), Diallo A. (ozljeda koljena), Malacia T. (ozljeda mišića), Martinez L. (ozljeda stopala), Sancho J. (suspenzija), Shaw L. (ozljeda mišića).

ManUtd zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč brojnim razočaravajućim nastupima ove jeseni, kladionice u Hrvatskoj svejedno su proglasile Manchester United favoritom u ovom susretu.

Mi se s tim ovaj put ipak slažemo. Kopenhagen možda ima ambicioznu ekipu koja se spremna nadigravati sa svakim, no nedostaje mu kvalitete kako bi izbjegao zadnje mjesto u skupini A. Vjerujemo da će to još jednom doći do izražaja ove srijede pa je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Manchester Uniteda, uz koeficijent 1.85 u kladionici 20bet.

Mogla bi to biti utakmica s pregršt pogodaka, jer i jedni i drugi su bolji prema naprijed, nego prema nazad. Zato ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete zgrabiti kvotu 1.76 u kladionici 22bet.

Ako ste pak uvjereni da će Ten Hagova družina pokazati svoje pravo lice u srijedu, bet365 vam nudi dvije mogućnosti kako podebljati tečaj tipovanjem na goste. Prva opcija je oklada da Manchester United zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 2.62, dok ćete dobiti 2.82 ako odigrate poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako gosti povedu u prvih 45 minuta i pobijede na kraju.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete čak 3.50 ako odigrate na Brunu Fernandesa, dok je kvota 4.00 na pogodak Alejandra Garnacha. S druge strane, tečaj je 4.00 na gol Andreasa Corneliusa, najizglednijeg strijelca u domaćim redovima.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.64, što itekako možemo zamisliti u ovom dvoboju, u kojem obje momčadi imaju u sastavu braniče sklone pogreškama pred vlastitim golmanom…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top