Arsenal vs. Sevilla – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L L W W D
  • Emirates Stadium
  • Početak: 08. studeni 21:00
Forma:
D W D L D
Arsenal
Oba daju gol: Da1.92
Sevilla
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U skupini B ove srijede u Ligi prvaka igra se zanimljiv dvoboj u Londonu, u kojem će snage odmjeriti momčadi Arsenala i Seville.

Domaćin predvođen trenerom Mikelom Artetom pokušat će isprati gorak okus poraza prošle subote protiv Newcastlea, u utakmici u kojoj je kontroverzan gol donio pobjedu domaćinu. Arsenal je u seriji od dva poraza u nizu i oprostio se od engleskog Liga kupa, a jedan neuspjeh ima i protiv Lensa u Ligi prvaka pa ovu utakmicu mora shvatiti vrlo ozbiljno.

Arteta ponovo ima problema s ozljedama. Gabriel Jesus neko vrijeme neće mu biti na raspolaganju, a ozlijedio se i Emil Smith Rowe. No, Eddie Nketiah je sasvim dobra alternativa na poziciji centarfora, dok na krilnim pozicijama možemo očekivati Bukaya Saku i Gabriel Martinellija.

Problem za Arsenal je i pad forme Martina Odegaarda koji također ima zdravstvenih poteškoća. No, Declan Rice ostaje pouzdano rješenje u sredini terena, a tu su još Jorginho i Kai Havertz, s mnogo iskustva u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Arteta će vjerojatno još jednom staviti Davida Rayu među vratnice, sa stoperom Williamom Salibom kao ključnim čovjekom obrane, u utakmici u kojoj bi eventualni podbačaji u zadnjoj liniji mogli skupo koštati londonski klub.

Sevilla pak s druge strane pod novim trenerom Diegom Alonsom i dalje bilježi sasvim prosječne rezultate u španjolskom prvenstvu, no uvijek igra iznad svojih mogućnosti u Europi.

Andalužani i dalje u svojim redovima imaju iskusnog hrvatskog veznjaka Ivana Rakitića, od kojeg se očekuje minutaža i u ovom susretu. Lucas Ocampos i Eric Lamela također operiraju u sredini terena, a tu je i Suso koji pokušava oživjeti svoju karijeru.

Dolazak Dodija Lukebakija iz Herthe ovog ljeta značajno je pojačalo ofenzivu Seville, a tu je i dalje Youssef En-Nesyri koji se fantastično snalazi u protivničkom kaznenom prostoru. No, problemi ostaju u obrani, gdje Bona više nema među vratnicama, a legendarni Sergio Ramos definitivno nije na svom vrhuncu.

Sve u svemu, čeka nas na stadionu Emirates okršaj dvije vrlo jake europske momčadi, u kojem se i jedni i drugi nadaju pobjedi…

Prethodni dvoboji:
24.10.23 Sevilla1:2Arsenal LP
30.07.22 Arsenal6:0Sevilla EMI
30.07.17 Arsenal1:2Sevilla EMI
09.08.08 Arsenal1:1Sevilla PRI
27.11.07 Sevilla3:1Arsenal LP

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Gabriel Jesus (ozljeda mišića), Partey T. (ozljeda mišića), Smith Rowe E. (ozljeda koljena), Timber J. (ozljeda koljena).

Sevilla: Marcao (ozljeda mišića), Vacas A. P. (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako ima dva poraza u nizu, online kladionice svejedno su proglasile Arsenal izrazitim favoritom u ovoj utakmici, do te mjere da nema nikakvog smisla igrati čistu jedinicu.

Mi pak smatramo da Sevilla ima oružja s kojima može ugroziti londonsku momčad. Tijekom 90 minuta i jedni i drugi bi trebali doći do pregršt izglednih situacija pred protivničkim golom, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.92 kojeg možete dobiti u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla odigrati i ono što nudi Rabona, okladu da Sevilla zabija gol, što ide uz kvotu 1.70. Naime, Andalužani se u ovom susretu sigurno neće isključivo braniti, a Arsenal je pokazao brojne slabosti u obrani u posljednje vrijeme, zbog čega ova oklada itekako ima smisla.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz koeficijent 1.99. To je sasvim realan scenarij, jer očekujemo da okršaj započne čvrsto i oprezno, a kasnije se rasplamsa.

Ako pak čvrsto vjerujete u domaćina, bet365 vam nudi dvije opcije kako podebljati tečaj. Prva je oklada da Arsenal zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 1.83, a možete odigrati i poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 1.80. To postaje dobitno ako Artetina momčad povede u prvom poluvremenu i zadrži prednost do samog kraja.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je 2.20 na gol Eddieja Nketiaha, a 2.60 ćete dobiti na gol Bukaya Sake. S druge strane, da će zabiti Youssef En-Nesyri tečaj je 4.00, a na Dodija Lukebakija dobit ćete čak 6.50.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz koeficijent 4.30, što je definitivno moguće u utakmici u kojoj će i jedni i drugi pod svaku cijenu pokušavati zaustaviti suparnika u izglednim situacijama pred golom…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top