Real Madrid vs. Braga – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
D W W D W
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 08. studeni 21:00
Forma:
W D D L W
Real Madrid
Poluvrijeme/kraj: 1/11.72
Braga
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Atraktivan dvoboj očekuje se ove srijede u Madridu u skupini C Lige prvaka, jer međusobno igraju Real i portugalska Braga, dvije momčadi koje na travnjak često izlaze otvorenog garda.

Domaća momčad predvođena Carlom Ancelottijem za vikend je ostala bez trijumfa protiv Raya, čime je neočekivano prepustila vodstvo na ljestvici španjolskog prvenstva Gironi. No, u Ligi prvaka madridska družina zasad nema posrtaja i novim trijumfom bi izborila svoje mjesto u osmini finala.

Real ove sezone igra na pogon Judea Bellinghama, strijelca gotovo svih važnih golova. Engleski veznjak briljira otkad je stigao u Madrid, a vjeruje se da bi i u ovoj utakmici mogao doći do izražaja, barem u nekom dijelu susreta.

Ancelotti još na raspolaganju ima Viniciusa Juniora i Rodryga u napadu, a tu je još Joselu koji čeka svoju priliku da se pokaže u bijelom dresu. Iz drugog plana pak dolazi Federico Valverde, a minutažu očekujemo i za našeg Luku Modrića, još uvijek bitnog u koncepciji talijanskog stručnjaka.

Posljednjih tjedana Real najviše problema ima u obrani, gdje Kepa Arrizabalaga često ne dobiva dovoljnu zaštitu svojih braniča, a to je nešto što će pokušati Ancelotti izbjeći protiv Portugalaca, u susretu u kojem ipak postoji razlika u kvaliteti između dva suparnika.

A Braga pod trenerom Arturom Jorgeom igra solidan nogomet ove jeseni i može biti zadovoljna plasmanom u grupnu fazu Lige prvaka. No, još uvijek je u igri za pozicije koje vode do europskog proljeća i definitivno se neće predati do samog kraja.

U gostujućim redovima vrijedi izdvojiti kapetana Ricarda Hortu koji je već neko vrijeme važan igrač portugalske reprezentacije. Na njega će Real posebno morati paziti. Tu je i mladi Španjolac Abel Ruiz koji pokazuje mnogo potencijala, a sve više zanimanja izaziva i igra Libijca Al-Musratija u sredini terena, još jednog igrača kojem predviđaju obećavajuću budućnost.

Braga je nešto slabija u defenzivi, s golmanom Matheusom koji je sigurno spreman na puno posla na stadionu Santiago Bernabeu, u dvoboju u kojem bi sve osim trijumfa domaćina ipak bilo veliko iznenađenje…

Prethodni dvoboji:
24.10.23 Braga1:2Real Madrid LP

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Courtois T. (ozljeda koljena), Militao E. (ozljeda koljena), Tchouameni A. (ozljeda stopala).

Braga: nema značajnih izostanaka.

Real zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U ovom dvoboju hrvatske kladionice proglasile su Real Madrid jasnim favoritom za dolazak do trijumfa, no svejedno je moguće pronaći kvotu koja je isplativa, čak i ako tipujete na domaćina.

Mi vjerujemo da ova momčad Reala jedva čeka istrčati na teren i pokazati se pred svojom publikom, nakon što ju je razočarala u nedjelju. Očekujemo žestoki pritisak “kraljeva” od prve minute, što bi trebalo doći do izražaja u ranoj fazi susreta. Zato je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 1.72 koji možete dobiti u kladionici bet365. Ta oklada postaje dobitna ako Real povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Ako favorizirate domaćina postoje i kombinacijske oklade za koje se možete odlučiti. U kladionici 22bet možete odigrati na pobjedu Reala uz više od 3.5 gola na utakmici, na što ćete dobiti kvotu 2.18, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 1.99, budući da se očekuje da bi se drugih 45 minuta ovog dvoboja moglo pretvoriti u pravu golijadu.

Kladiti se možete i na kartone. Pa tako možete dobiti 2.10 na okladu na manje od 4.5 kartona tijekom 90 minuta ovog dvoboja, što djeluje sasvim moguće u utakmici u kojoj ne očekujemo previše trzavica na travnjaku.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 1.83 na gol Viniciusa Juniora, dok je kvota 1.90 na Judea Bellinghama. S druge strane, kvota je 4.50 da će poentirati Abel Ruiz, a 5.00 ako tipujete na Ricarda Hortu.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer još će biti lakše detektirati odnos snaga Reala i Brage jednom kad započne ovaj dvoboj. Gol u posljednjih 20 minuta, uz kvotu oko 1.90 djeluje obećavajuće, pogotovo ako ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika. Bit će i drugih zanimljivih opcija tijekom utakmice pa imajte otvorenu omiljenu kladionicu i reagirajte čim se pojavi kvota za koju vjerujete da sigurno prolazi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top