Salzburg vs. Inter – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W D W L L
  • Red Bull Arena
  • Početak: 08. studeni 21:00
Forma:
W W W W D
Salzburg
Dvoznak: 1X2.41
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se akcija ove srijede u skupini D Lige prvaka, u kojoj će zanimljivu utakmicu u četvrtom kolu igrati momčadi Salzburga i Intera.

Domaćin pod trenerom Gerhardom Struberom otvorio je elitno klupsko natjecanje velikom pobjedom u gostima kod Benfice, no situacija više nije tako bajkovita nakon dva uzastopna poraza. Sada Austrijancima treba pozitivan rezultat u uzvratu protiv Intera, kako bi zadržali izglede za plasman u osminu finala.

Struber na raspolaganju ima mladu i ambicioznu družinu, u kojoj važnu ulogu imaju hrvatski nogometaši. Pa je tako Roko Šimić bio igrač utakmice na otvaranju Lige prvaka, a Luka Sučić se napokon oporavio od ozljede koljena i igra sve važniju ulogu na travnjaku.

Tu je i Bjelokošćanin Karim Konate koji trpa golove iz utakmice u utakmicu, a sve veću minutažu dobivaju i srpski nogometaši Strahinja Pavlović i Petar Ratkov.

Vrijedi još spomenuti mladog Danca Mauritsa Kjærgaarda koji operira u sredini terena, kao i odličnog Alexandera Schlagera među vratnicama pa postaje jasno zašto nikome nije lako protiv Salzburga ove sezone u Europi.

S druge strane, Inter je pod Simoneom Inzaghijem prošle sezone dogurao sve do finala Lige prvaka, a ove jeseni niže pozitivne rezultate i još jedna pobjeda bila bi mu dovoljna da matematički osigura mjesto u nokaut fazi natjecanja.

U svojim redovima crno-plavi imaju nekoliko vrhunskih nogometaša u ofenzivi, poput Marcusa Thurama koji se odlično uklopio u momčad te Lautara Martineza koji iz sezone u sezonu nastavlja trpati golove.

Inter ima i odlične bekove, poput Denzela Dumfriesa, a u sredini terena vlada Hakan Calhanoglu, jedan od najboljih veznjaka trenutno u Ligi prvaka. Dodajmo tome Alexisa Sancheza i Henrika Mhitarjana pa dobivamo momčad koja čvrsto drži prvo mjesto u talijanskom prvenstvu i ima ozbiljne europske ambicije.

U svakom slučaju, čeka nas na Red Bull Areni odlična utakmica, u kojoj i jedni i drugi vjeruju da imaju ono što je potrebno za ostvariti vrijednu pobjedu…

Prethodni dvoboji:
24.10.23 Inter2:1Salzburg LP
09.08.23 Salzburg3:4Inter PRI
07.12.22 Inter4:0Salzburg PRI
11.05.94 Inter1:0Salzburg EL
26.04.94 Salzburg0:1Inter EL

Izostanci i ozljede:

Salzburg: Fernando (ozljeda mišića), Koita S. (ozljeda mišića), Omoregie J. (ozljeda leđa), Piatkowski K. (ozljeda lista), Terzić A. (ozljeda mišića), Wallner L. (ozljeda gležnja).

Inter: Cuadrado J. (ozljeda Ahilove tetive), Pavard B. (ozljeda koljena).

Inter zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Na temelju impresivnih rezultata u listopadu online kladionice odlučile su proglasiti Inter izrazitim favoritom u ovoj utakmici.

Unatoč neospornoj kvaliteti talijanskog sastava, mi se s tim ipak ne slažemo. Vjerujemo da Salzburg može biti vrlo opasan na svom terenu, a Interu zapravo i nije nužan trijumf kako bi se u skupini D učvrstio na vrhu ljestvice. Motiv je svakako na strani Austrijanaca, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na dvoznak 1X na Salzburg, uz koeficijent 2.41 kojeg nudi kladionica 22bet.

S obzirom na stil nogometa kojeg trenutno igraju jedni i drugi, ima smisla i oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.83 u kladionici 20bet. Neki će pak odigrati i okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 2.04, budući da se očekuje da će se ovaj dvoboj rasplamsati tek nakon odmora.

Kladiti se možete i na kornere. Kvota je 1.90 na manje od 9.5 kornera, što je sasvim moguće u susretu u kojem neće biti tako lako probiti se do kaznenog prostora suparnika. Zanimljivo djeluje i oklada da će obje momčadi dobiti najmanje 2 kartona, uz tečaj 2.10, što definitivno možemo zamisliti u ovoj čvrstoj utakmici.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete u kladionici bet365 4.00 na pogodak Karima Konatea, dok je čak 5.00 ako tipujete na našeg Roka Šimića. S druge strane, kvota je 2.20 da će zabiti Lautaro Martinez, a 2.75 na gol Marcusa Thurama.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.46, sasvim moguć u ovoj utakmici. Tu je i kvota 8.50 na autogol, što sve češće viđamo čak i na najvišoj razini europskog nogometa…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top