Viktoria vs. Dinamo – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Konferencijske lige

Forma:
W L W L W
  • Doosan Arena
  • Početak: 09. studeni 18:45
Forma:
D W W L L
Viktoria
Dvoznak: 2X1.71
Dinamo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred zagrebačkim Dinamom još jedna je utakmica grupne faze europske Konferencijske lige, ovaj put u gostima u Plzenu kod Viktorije.

Prvak Hrvatske kojeg vodi Sergej Jakirović ima dva europska poraza u nizu, a doživio je ranije neuspjehe i protiv češke Sparte te grčkog AEK-a pa možemo reći da je ova međunarodna sezona za “modre” zasad totalni neuspjeh. No, pozitivan rezultat ovog četvrtka mnogo bi toga promijenio, jer europsko proljeće odjednom bi bilo nadohvat ruke.

Dinamo je tijekom rujna i listopada imao dosta problema s ozljedama. Bruno Petković propustio je mnogo važnih utakmica, a posljednje vijesti govore da će propustiti i ovu. Središnji napadač “modrih” jesen je započeo u dobroj formi i zato je ovo priličan hendikep za zagrebački sastav.

Svoj problem s ozljedom prebrodio je pak Dario Špikić, a u ofenzivi Jakirović na raspolaganju ima još nekoliko kvalitetnih nogometaša, poput Josipa Drmića i Antonija Marina, spremne iskoristiti minutažu ako je dobiju.

Vezna linija zagrebačkog kluba pokazuje određene slabosti u posljednje vrijeme. Ipak, momčad koja ima Martina Baturinu uvijek može proigrati, a pred Josipom Mišićem je zadatak davanja čvrstine sredini terena, protiv vrlo jakog suparnika koji je prije dva tjedna pobijedio na Maksimiru.

Naravno, u ovoj utakmici mnogo toga ovisit će i o Dinamovoj obrani, znatno oslabljenoj nakon odlaska Dominika Livakovića i Josipa Šutala. Ipak, Stefan Ristovski polako se uigrava s Dinom Perićem i Boškom Šutalom pa Jakirović ima rješenja koja bi mogla funkcionirati u Plzenu.

S druge strane, Viktoria pod trenerom Miroslavom Koubekom grabi prema prvom mjestu u grupi, a eventualna pobjeda u ovoj utakmici to bi i matematički potvrdila.

Zasad Česi ne znaju za izgubljene bodove, no u svojem nacionalnom prvenstvu pokazuju brojne slabosti i definitivno nisu nepobjedivi. Rafiu Durosinmi i Matej Vydra odlično su počeli sezonu, no sada ih muče ozljede. No, tu je sada Jan Kliment, još jedan opasan igrač u vrhu napada. Ibrahim Traore i Brazilac Cadu djeluju pak kao podrška ofenzivi koja se pokazala prilično ubojitom ove jeseni u Europi.

U svakom slučaju, na stadionu Doosan Arena domaćin vjeruje da može nastaviti pobjedničku seriju, no Dinamo definitivno ima momčad koja može biti ravnopravna češkom suparniku…

Prethodni dvoboji:
26.10.23 Dinamo0:1Viktoria EKL
21.02.19 Dinamo3:0Viktoria EL
14.02.19 Viktoria2:1Dinamo EL

Izostanci i ozljede:

Viktoria: Durosinmi R. (oporavak od operacije), Havel M. (ozljeda Ahilove tetive), Pernica L. (ozljeda koljena), Vydra M. (ozljeda koljena).

Dinamo: Stojković L. (ozljeda koljena), Bruno Petković (ozljeda mišića).

Viktoria zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

S obzirom na krizu Dinama i europske uspjehe Viktorije, kladionice u Hrvatskoj odlučile su proglasiti momčad iz Plzena favoritom u ovoj utakmici.

Mi pak smatramo da ova momčad “modrih” nije ništa slabija od češkog suparnika. Dapače, potrebno je samo da se malo otvori Jakirovićevoj družini kako bi ostvarila prvi ovosezonski europski uspjeh. Drugim riječima, očekujemo bolje izdanje hrvatskog prvaka ovog četvrtka i zato je naša glavna preporuka oklada na dvoznak X2 na Dinamo, uz koeficijent 1.71 u kladionici 20bet.

Radi se o utakmici koja bi mogla biti čvrsta, jer ulog je velik, pogotovo za Dinamo. Niti jednima ni drugima se neće žuriti jurišati prema golu suparnika, zbog čega ima smisla odigrati na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, na što možete uzeti kvotu 2.03.

Po istoj logici zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz tečaj 2.03. Neki će se pak odlučiti za alternativnu opciju, da u oba poluvremena pada gol, uz koeficijent 1.70.

Ako pak čvrsto vjerujete u hrvatskog prvaka, bet365 vam nudi dva zaista izdašna tečaja. Prvi je 6.00 na okladi da Dinamo pobjeđuje bez primljenog gola, a dobit ćete 4.33 ako odigrate da Dinamo zabija u oba poluvremena.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je 3.75 da će zabiti Josip Drmić, a čak 5.00 ako tipujete na Martina Baturinu. S druge strane, koeficijent je postavljen na 2.50 na gol Jana Klimenta.

Za kraj, spomenimo još klađenje uživo, jer još će biti lakše detektirati trenutni odnos snaga Viktorije i Dinama, jednom kad počne ovaj dvoboj. Gol u posljednjih 20 minuta, uz kvotu oko 2.00 djeluje obećavajuće, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika. No, bit će i drugih atraktivnih opcija pa imajte upaljenu omiljenu kladionicu za vrijeme utakmice i brzo reagirajte ako uočite kvotu za koju vjerujete da sigurno prolazi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top