Real Madrid vs. Valencia – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
W D W W D
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 11. studeni 21:00
Forma:
W W D W L
Real Madrid
Oba daju gol: Da2.00
Valencia
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog vikenda na rasporedu je posljednje kolo španjolske La Lige prije reprezentativne stanke, a najzanimljiviju utakmicu u subotu igraju Real i Valencia u Madridu.

Domaća momčad pod trenerom Carlom Ancelottijem u srijedu se s lakoćom obračunala u Ligi prvaka s Bragom, no prošli vikend posrnula je protiv Raya u španjolskom prvenstvu i tako prepustila vodeće mjesto maloj Gironi.

Sada Real želi trijumfom vratiti svoju sezonu na pravi kolosijek, a u tome bi mu trebali pomoći njegovi opasni krilni napadači, Vinicius Junior i Rodrygo. Brazilci sjajnu surađuju na travnjaku i svi očekuju njihove golove u ovoj utakmici.

Ancelotti ima problem s ozljedom Judea Bellinghama zbog koje je propustio prethodnu utakmicu. Iako se radi o lakšim zdravstvenim problemima, mogao bi sačuvati Engleza ove subote, no ako se rezultat ne bude kretao prema planovima talijanskog stručnjaka, sigurno će ući u igru.

Naš Luka Modrić ove jeseni možda je u drugom planu, no svakako očekujemo da dobije minutažu u ovom španjolskom derbiju, jer ima više svježine od onih igrača koje Ancelotti koristi dvaput tjedno.

Problemi Reala ostaju u obrani, gdje se na ozljedu žalio u srijedu golman Kepa Arrizabalaga, a zbog kartona ne može igrati Antonio Rüdiger. No, “kraljevski” klub ima dovoljno širok kadar da to pokrpa zbog čega ostaje u ulozi favorita u ovoj utakmici.

S druge strane, Valencia pod vodstvom svog bivšeg nogometaša Rubena Baraje izgleda vrlo dobro u novoj sezoni, zahvaljujući mladim snagama koje je guraju u gornji dio ljestvice.

“Šišmiši” su zabilježili nekoliko zapaženih pobjeda u La Ligi u prethodnim mjesecima i nadaju se povratku u Europu, pri čemu bi im dobro došla pobjeda usred Madrida. Glavni aduti gostiju u ofenzivi su talentirani napadači Hugo Duro i Diego Lopez, s kojima će obrana Reala sigurno u subotu imati posla.

Valencia još ima opasnog Javija Guerru koji dolazi iz drugog plana, a tu su još Pepelu i Fran Perez u veznoj liniji, svi u ranim dvadesetima. Jose Gaya i Gabriel Paulista predvode pak nešto iskusniju obranu pa možemo reći da Barajina družina ima svojih aduta i sigurno ne dolazi na stadion Santiago Bernabeu unaprijed se predati…

Prethodni dvoboji:
21.05.23 Valencia1:0Real Madrid LL
02.02.23 Real Madrid2:0Valencia LL
11.01.23 Real Madrid2:1Valencia SC
08.01.22 Real Madrid4:1Valencia LL
19.09.21 Valencia1:2Real Madrid LL

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Courtois T. (ozljeda koljena), Militao E. (ozljeda koljena), Rüdiger A. (Žuti kartoni), Tchouameni A. (Ozljeda stopala).

Valencia: Almeida A. (ozljeda mišića), Amallah S. (ozljeda mišića), Diakhaby M. (ozljeda bedra), Mari A. (ozljeda mišića), Ozkacar C. (ozljeda mišića), Vazquez J. (ozljeda zgloba).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je bilo i za očekivati, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Real u ovom susretu izrazitim favoritom, do te mjere da se ne isplati igrati jedinicu.

Mi se s tim ne slažemo, jer ova Valencia ima potencijal zakomplicirati utakmicu u Madridu. Real je iscrpljen gustim rasporedom utakmica i povremeno pokazuje slabosti u obrani, zbog čega očekujemo da će u subotu i jedni i drugi imati pregršt prilika za postizanje pogotka. Zato je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 2.00 kojeg nudi kladionica 20bet.

Mogao bi to biti dvoboj u kojem će već u prvom dijelu biti mnogo uzbudljivih situacija. Zato ima smisla odigrati i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete uzeti kvotu 1.84.

Ako pak tipujete na domaćina, bet365 vam nudi dvije zanimljive opcije kako podebljati tečaj. Prva je oklada da Real zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.00, dok ćete na okladi poluvrijeme/kraj 1/1 dobiti tečaj 1.90. To postaje dobitno ako madridski klub povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Što se strijelaca tiče, kvota je 2.20 da će zabiti Vinicius Junior, a isto ćete dobiti i na pogodak Rodryga. S druge strane, koeficijent je čak 6.00 na pogodak Huga Dura, a 7.50 ako tipujete na Diega Lopeza.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.65, što definitivno možemo zamisliti u utakmici u kojoj su napadači obje momčadi sposobni natjerati protivnika na fatalnu pogrešku…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top