Wolves vs. Manchester City – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
D L L L W
  • Molineux Stadium
  • Početak: 11. svibanj 21:15
Forma:
W L W W W
Wolverhampton
Oba daju gol: Da2.30
Manchester C.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Borba za titulu prvaka Premiershipa u dubokoj je završnici, a Manchester City ove srijede protiv Wolvesa ima priliku pobjedom napraviti ogroman korak prema obrani naslova.

Wolverhampton definitivno nije najlakši mogući protivnik na kojeg je City mogao naići, jer riječ je o momčadi koja se još uvijek bori za mjesta koja vode u Europu, a trener Bruno Lage svjestan je koliko bi značilo za njegovu reputaciju da otkine bodove jednoj od najjačih momčadi na svijetu.

Iako je ostao bez svog najzvučnijeg igrača Adame Traorea tijekom zime, klub koji se punim imenom zove Wolverhampton Wanderers i dalje visoko kotira u engleskom prvenstvu, prije svega zbog brojnih portugalskih pojačanja u svojim redovima.

Svima je dobro poznat Joao Moutinho u sredini terena, a tu je i daroviti ofenzivac Trincão koji je u klub došao iz Barcelone, kao i Nelson Semedo koji igra u obrani.

Ključan igrač obično je ipak Meksikanac Raul Jimenez, koji se vratio nakon teške ozljede i zabio šest golova ove sezone, a morat će dodatno podići efikasnost u ovom dvoboju, u kojem Wolves igra protiv protivnika koji ne daje mnogo prilika za postizanje pogotka.

Manchester City rekordno brzo se oporavio od šoka ispadanja u Ligi prvaka, u dvoboju protiv Reala. Momčad koju vodi Pep Guardiola za vikend je pobijedila Newcastle 5:0 i povećala prednost na vrhu, u tijesnoj borbi za titulu s Liverpoolom.

Tri utakmice prije kraja prvenstva City je svjestan da si sada može priuštiti i jedan remi, ali svejedno će ići na trijumf na ovom gostovanju, predvođen svojim čarobnjakom u sredini terena, Kevinom de Bruyneom.

Belgijac proživljava odličnu sezonu, a jednako impresivan je i Bernardo Silva, koji redovito zabija golove i dijeli asistencije, dok u napadu Guardiola ima brojna rješenja, uključujući Gabriela Jesusa, Riyada Mahreza i Raheema Sterlinga.

Dobro se u momčad uklopio i Jack Grealish, no problemi trenutno postoje u obrani, jer mnogo prvotimaca je ozlijeđeno, što sigurno nije drago Edersonu među vratnicama.

U svakom slučaju, na stadionu Molineux nebesko plavi u ulozi su izrazitog favorita, ali događalo se u prošlosti u Engleskoj da baš na ovakvim utakmicama bude iznenađenja, koja promijene tijek borbe za naslov prvaka…

Prethodni dvoboji:
11.12.21 Manchester City1:0Wolves PL
02.03.21 Manchester City4:1Wolves PL
21.09.20 Wolves1:3Manchester City PL
27.12.19 Wolves3:2Manchester City PL
06.10.19 Manchester City0:2Wolves PL

Izostanci i ozljede:

Wolverhampton: Kilman M. (ozljeda gležnja), Semedo N. (ozljeda bedra).

Manchester City: Dias R. (ozljeda mišića), Mendy B. (suspenzija), Stones J. (ozljeda mišića), Walker K. (ozljeda gležnja).

Wolverhampton zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč novom neuspjehu u Ligi prvaka, online kladionice i dalje doživljavaju Manchester City kao nedodirljivu momčad i ovaj put daju rekordno nizak koeficijent na pobjedu gostiju, što se ne isplati uzeti.

Mi pak vjerujemo da Wolverhampton ima igru s kojom može u pojedinim segmentima utakmice ugroziti Edersona i sigurni smo da će imati prilike postići pogodak. Zato smo se odlučili kao glavnu preporuku dati okladu oba tima daju gol, uz primamljivi koeficijent 2.30 kojeg nudi kladionica 22bet.

Sasvim solidno je i ono što ćete naći u Raboni, kvota 2.05 da će Wolverhampton zabiti pogodak, a oni koji žele do poštenog koeficijenta na istoj okladi na Manchester City, dobit će 2.10 ako odigraju da će gost zabiti više od 2.5 gola.

Ako ste uvjereni da City ovo lako dobiva, onda je oklada poluvrijeme/kraj 2/2 dobra opcija za vas, na koju bet365 nudi koeficijent 1.80, a radi se o klađenju da će gost povesti u prvom poluvremenu i do kraja uspješno zadržati svoju prednost.

Alternativu tome pronaći ćete u kladionici 20bet, koja nudi kombinacijsku okladu na pobjedu Manchester Cityja uz više od 2.5 gola na utakmici, za što ćete dobiti koeficijent 1.78.

Za kraj, spomenimo još klađenje na strijelce, jer možete dobiti 2.25 ako zabije Gabriel Jesus, a 5.50 ako to bude prvi gol na utakmici. Na Jacka Grealisha je 2.60, a posebno ćete profitirati ako s druge strane zabije Raul Jimenez, na kojem je koeficijent čak 4.75.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top