Aston Villa vs. Liverpool – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W W D L L
  • Villa Park
  • Početak: 10. svibanj 21:00
Forma:
D W W W W
Aston Villa
Poluvrijeme/kraj: 2/22.25
Liverpool
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se nemilosrdan raspored utakmica Liverpoola, koji već dugo igra teške okršaje svaka tri dana, a ovog utorka gostuje u Birminghamu protiv Aston Ville u još jednoj utakmici Premiershipa u kojoj mu ništa osim pobjede ne dolazi u obzir.

Momčad Jürgena Kloppa još se sjeća neugodnog poraza 7:2 na istom stadionu prije dvije godine pa će učiniti sve da se ništa slično ne ponovi, u kalendarskoj godini u kojoj Liverpool ne zna za poraz u engleskom prvenstvu i namjerava tako nastaviti do kraja sezone.

Remi protiv Tottenhama malo je uzdrmao “Redse” u prethodnom kolu, koji nemaju vremena za žaljenje i moraju se brzo trgnuti, a Klopp može biti zadovoljan time što ga ozljede zaobilaze i igrački kadar mu je i dalje širok, a predvodi ga Mohamed Salah, jedan od najboljih napadača svijeta.

Salah je već zabio 22 gola u Premiershipu i približava se tituli najboljeg strijelca, a ovo je utakmica u kojoj će njegovi golovi sigurno biti potrebni. No, Liverpool ima još tri sjajna ofenzivca koji uvijek mogu zabiti, od kojih posebno treba izdvojiti Sadija Manea, ali i Dioga Jotu te Luisa Diaza, koji svi zajedno čine trenutno najubojitiji napad u Europi.

Klopp je svjestan da je već za vikend na rasporedu finale FA Cupa protiv Chelseaja, no udarit će u ovom dvoboju najjačima snagama, s Thiagom Alcantarom kao ključnim igračem u sredini terena i Virgilom van Dijkom kao gospodarom obrane.

A Aston Villa je s druge strane u prilično komotnoj situaciji, jer momčad koju je tijekom sezone preuzeo Steven Gerrard više ne može ispasti iz lige, ali ne može niti izboriti mjesto koje vodi u Europu.

Dolaskom u momčad Philippea Coutinha tijekom zime momčad je dobila na kreaciji prema naprijed, a Ollie Watkins i Danny Ings u napadu redovito zabijaju tijekom proljeća pa je Aston Villa zabilježila neke lijepe trijumfe i uglavnom pobjeđuje u serijama.

No, ono što mora brinuti Gerrarda je to da su sve te pobjede bile protiv klubova iz donjeg dijela ljestvice, poput Norwicha i Burnleyja koje je Villa savladala u prethodna dva kola.

S druge strane, protiv moćnih suparnika Aston Villa redovito gubi i prima mnogo golova, a to nije dobro saznanje uoči obračuna s jednom od najefikasnijih momčadi u povijesti Premiershipa, na stadionu Villa Park. No, svaka utakmica je priča za sebe i Gerrard će protiv svog bivšeg kluba pokušati pružiti što bolji otpor…

Prethodni dvoboji:
11.12.21 Liverpool1:0Aston Villa PL
10.04.21 Liverpool2:1Aston Villa PL
08.01.21 Aston Villa1:4Liverpool FAC
04.10.20 Aston Villa7:2Liverpool PL
05.07.20 Liverpool2:0Aston Villa PL

Izostanci i ozljede:

Aston Villa: Bailey L. (ozljeda gležnja), Hause K. (ozljeda trbušnog zida).

Liverpool: Firmino (ozljeda stopala).

Liverpool zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U prethodnim utakmicama protiv Villarreala i Tottenhama Liverpool je možda pokazao slabosti kakve još nismo zapravo vidjeli u 2022. godini, no vjerujemo da će se ovog utorka vratiti na pravi kolosijek.

Nogometaši Aston Ville već polako razmišljaju o godišnjem odmoru, a Steven Gerrard sigurno nije “nabrijan” otkinuti Liverpoolu ključne bodove u borbi za naslov prvaka, iako puštanja neće biti. Svejedno, naša glavna preporuka za ovaj susret je oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz kvotu 2.02 u kladionici bet365, što znači da gost mora povesti u prvom poluvremenu i do kraja uspješno zadržati vodstvo.

Od ostalog, svakako možemo očekivati da će biti pogodaka na Villa Parku, zbog čega će sigurno biti onih koji će odigrati na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz koeficijent 2.60 u kladionici 20bet.

Liverpool bi se mogao opustiti i proigrati u ovoj utakmici zbog čega zanimljivo izgleda i onih 2.40 koje nudi Rabona, da će gost zabiti više od 2.5 gola.

A ne zaboravimo ni kombinacijske oklade, jer na pobjedu Liverpoola uz više od 2.5 gola na utakmici možete dobiti kvotu 1.99, što je još jedan smjer u kojem možete krenuti.

Za kraj, spomenimo okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.35, što svakako možemo zamisliti u ovoj utakmici, u kojoj vjerujemo da će pritisak na domaću obranu biti velik, od prve do posljednje minute…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top