Wales vs. Nizozemska – Tipovi za klađenje i najava Lige nacija

Forma:
W L D W D
  • Cardiff City Stadium
  • Početak: 08. lipanj 20:45
Forma:
W D W W D
DOMAĆIN 5.58
Remi 4.00
GOST 1.64
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Samo tri dana nakon povijesnog plasmana na Svjetsko prvenstvo u Kataru, Wales ove srijede ponovo mora na travnjak, ovaj put protiv Nizozemske u sklopu Lige nacija.

Momčad izbornika Roberta Pagea vratila se na svjetsku nogometnu smotru po prvi put nakon 1958. godine, što je velik uspjeh ove generacije koja već dugo igra vrlo dobar nogomet i može se pohvaliti čak i polufinalom Eura 2016. godine.

Središnja figura velške reprezentacije svakako je Gareth Bale, koji puno bolje igra za Wales nego što je ikad igrao za Real Madrid i najzaslužniji je što se njegova izabrana vrsta vratila na kartu najboljih nogometnih momčadi svijeta.

A u svojim redovima Velšani imaju još talentiranih igrača, poput mladog Daniela Jamesa u ofenzivi, kao i Rabbija Matonda koji bi mogao dobiti minutažu u ovoj utakmici.

Wales u veznoj liniji još ima Harryja Wilsona i Aarona Ramseyja, a u obrani Bena Daviesa, no pitanje je tko će od njih uopće zaigrati u ovoj utakmici, u kojoj će izbornik sigurno dati priliku igračima iz drugog plana, zbog velikog emocionalnog pražnjenja nakon ključne utakmice u nedjelju protiv Ukrajine.

Jedno je sigurno, iskusni Wayne Hennessey koji je spasio svoju reprezentaciju u kvalifikacijama za SP morat će biti ponovo na visini zadatka među vratnicama, jer Velšane čeka okršaj protiv moćnog protivnika koji izgleda sjajno ovih dana na reprezentativnoj sceni.

Nema sumnje, pod Louisom van Gaalom Nizozemska je čini se proigrala, o čemu svjedoči brutalna 4:1 pobjeda u gostima kod Belgije, kojom je ova reprezentacija istaknula kandidaturu za osvajanje Lige nacija.

Van Gaal je na odmor poslao umornog Virgila van Dijka, ali ostatak društva izgleda odlično, predvođen Memphisom Depayom koji je s dva gola potopio Belgijce, a isto ima namjere ponoviti i u Cardiffu.

U napadu bi još mogao dobiti priliku Steven Bergwijn, dok Davy Klaasen igra važnu ulogu u sredini terena, zajedno s Frenkiejem de Jongom. Ne zaboravimo ni Denzela Dumfriesa koji u nizozemskoj reprezentaciji ima slobodu ubacivanja u ofenzivu, a odlična atmosfera u svlačionici nešto je što će također pomoći Van Gaalovoj momčadi u ovoj utakmici.

U svakom slučaju, na stadionu Cardiff City očekuje nas zanimljiva utakmica u kojoj golovi ne bi smjeli izostati, a treba naglasiti da je dolazak do pobjede u ovom trenutku gostima ipak puno važniji nego domaćinu…

Prethodni dvoboji:
13.11.15 Wales2:3Nizozemska PRI
04.06.14 Nizozemska2:0Wales PRI
01.06.08 Nizozemska2:0Wales PRI
09.11.96 Nizozemska7:1Wales SPK
05.10.96 Wales1:3Nizozemska SPK

Izostanci i ozljede:

Wales: nema značajnih ozljeda.

Nizozemska: Virgil van Dijk (odmor).

Nizozemska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Ligi nacija posljednjih dana svjedočili smo brojnim iznenađenjima i zapravo uopće nije jednostavno prognozirati ishod utakmica, no ova se ipak čini malo lakšom za klađenje.

Wales nakon slavlja u nedjelju teško da može pronaći motivaciju odigrati ozbiljnu utakmicu, protiv protivnika koji je u stanju pregaziti i puno jače reprezentacije. Zbog toga je naša glavna preporuka pobjeda Nizozemske, uz kvotu 1.64 koju nudi kladionica 20bet.

Kad igraju Nizozemci, golova ne nedostaje pa se čini vrlo dobrom opcijom i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete zgrabiti neočekivano visoku kvotu 2.10.

A ako želite podebljati koeficijent na pobjedu gostiju, bet365 vam nudi 2.50 ako odigrate poluvrijeme/kraj 2/2, odnosno da će Nizozemska povesti u prvom poluvremenu i zatim mirno posao privesti kraju. Druga je opcija naravno hendikep -1.5 na Nizozemsku, uz koji ide kvota 2.60, a oklada je dobitna uz pobjedu Van Gaalove družine s dva ili više razlike.

Spomenimo i klađenje na strijelce, jer možete uzeti 2.25 ako zabije Memphis Depay, a čak 4.75 ako to bude prvi gol na utakmici. Na pogodak Stevena Bergwijna dobit ćete pak 3.25, a Davyja Klaasena 3.75.

Za kraj, tu je i oklada koju uvijek nudi 22bet, da će gol pasti u oba poluvremena, na čemu ovaj put možete uzeti kvotu 1.88, što je također opcija koju treba uzeti u obzir u ovoj utakmici…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top