Wales vs. Armenija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava kvalifikacija za Euro

Forma:
W D L L D
  • Cardiff City Stadium
  • Početak: 16. lipanj 20:45
Forma:
L D L L D
Wales
Manje od 2.5 gola2.00
Armenija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dok hrvatska reprezentacija pokušava ostvariti zapažen rezultat u Ligi nacija, u našoj kvalifikacijskoj skupini za Euro 2024. nastavljaju se dvoboji ovog petka, s Walesom i Armenijom u glavnoj ulozi.

Velška nogometna reprezentacija pod izbornikom Robertom Pageom na impresivan je način započela kvalifikacije u ovoj grupi, iščupanim remijem u sudačkoj nadoknadi protiv Hrvatske na Poljudu. Uslijedila je pobjeda protiv Latvije pa Wales sada drži prvo mjesto i ima se pravo nadati odlasku na europsku nogometnu smotru.

U svojim redovima Velšani više nemaju Garetha Balea koji se oprostio, no nekolicina iskusnih igrača još uvijek igra. Tu prije svega treba izdvojiti Kieffera Moorea u napadu, najopasnijeg strijelca ove momčadi. U sredini terena je pak Aaron Ramsey, i dalje važan član ovog kolektiva.

Brennan Johnson još je jedan koristan igrač koje Page ima prema naprijed, dok Daniel James polako stječe iskustvo i trebao bi igrati sve važniju ulogu u redovima svoje reprezentacije.

Wales je protiv Hrvatske pokazao da može odigrati kvalitetno u obrani i nada se to ponoviti i ovog petka. Ethan Ampadu jedan je od zvučnih defenzivaca u velškim redovima, a mnogo se očekuje i od Waynea Hennesseya među vratnicama, vrlo pouzdanog u prethodnim utakmicama ove izabrane vrste.

S druge strane, Armenija pod vodstvom ukrajinskog stručnjaka Oleksandra Petrakova može iznenaditi svakog u ovoj grupi, čak i bez Henrika Mhitarjana u svojim redovima koji se oprostio od reprezentativnog nogometa.

Radi se o reprezentaciji koja je posljednjih godina imala nekoliko zapaženih pobjeda, protiv Irske i Crne Gore, no daleko je od potrebnog iskoraka kako bi se borila za mjesto na Europskom prvenstvu.

Eduard Spercjan iz ruskog Krasnodara cijenjen je na nogometnom tržištu, kao i ofenzivni veznjak američkog Columbusa Lukas Zelarajan, u kojeg gostujući navijači polažu nade da može zabiti usred Walesa. Vahan Bičahčjan još je jedan opasan igrač prema naprijed, a u svojim redovima Armenija ima i juniora Bayerna Grant-Leona Ranosa.

Mnogo posla na stadionu u Cardiffu imat će Stanislav Bučnjev među vratnicama, kao i njegova uža obrana, no Armenija je u prošlosti znala odigrati vrlo disciplinirano na ovakvim gostovanjima pa očekujemo nešto slično i u petak, kada će se domaćin morati dobro namučiti kako bi izvukao bodove iz ove kvalifikacijske utakmice…

Prethodni dvoboji:
01.09.01 Wales0:0Armenija SPK
24.03.01 Armenija2:2Wales SPK

Izostanci i ozljede:

Wales: Neco Williams (fraktura lica), David Brooks (nespreman).

Armenija: nema značajnih izostanaka.

Wales zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U ovoj utakmici hrvatske kladionice proglasili su Wales izrazitim favoritom, unatoč tome što ova velška momčad definitivno ima i brojne slabosti.

Posljednji dvoboj Walesa i Armenije u Cardiffu završio je 0:0, a mi vjerujemo da ni ovaj put gledatelji neće moći uživati u golijadi. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, na što možete dobiti 2.02 u kladionici 22bet.

Po istoj logici ima definitivno smisla i oklada da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, na što možete uzeti kvotu 2.13, a neki će odigrati i da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz koeficijent 2.06.

Ako pak favorizirate domaćina, postoje dva načina da podebljate kvotu u kladionici bet365. Prvi je da odigrate na pobjedu Walesa bez primljenog gola, uz kvotu 2.20, a možete uplatiti i poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.10, što postaje dobitno ako Velšani povedu u prvom dijelu i pobijede na kraju utakmice.

U kladionici 20bet na raspolaganju su vam kombinacijske oklade pa ako odigrate na pobjedu Walesa uz manje od 2.5 gola na utakmici, dobit ćete koeficijent 3.35.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete na gol Kieffera Moorea koeficijent 2.20, a 2.87 ako poentira Daniel James. S druge strane, koeficijent je 4.75 na gol Lukasa Zelarajana, najizglednijeg strijelca u redovima Armenije.

Za kraj, vrijedi spomenuti i uživo klađenje, jer pravi odnos snaga Walesa i Armenije najlakše ćemo detektirati jednom kad akcija krene na travnjaku. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 2.00 djeluje obećavajuće, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top