Španjolska vs. Italija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige nacija

Forma:
L W D L D
  • De Grolsch Veste
  • Početak: 15. lipanj 20:45
Forma:
W L L W W
Španjolska
Prvo poluvrijeme: X2.03
Italija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dan nakon što Hrvatska odigra polufinale Lige nacije, na scenu u nizozemskom gradu Enschede stupaju reprezentacije Španjolske i Italije.

Španjolska nogometna reprezentacija pokušat će se pod izbornikom Luisom De La Fuenteom vratiti u europski vrh. Osvajanje Lige nacija svakako bi tome pripomoglo, no čekaju je dvije izuzetno teške utakmice, a igrački kadar nije sjajan kakav je bio u prošlosti.

De La Fuente ne može računati na ozlijeđenog Pedrija koji odmara u završnici sezone, no zato ima dobro nam poznatog Danija Olma, uvijek spretnog i opasnog u ofenzivi. Tu je naravno i Gavi kao jedan od najboljih mladih igrača u Europi, a priliku bi mogao dobiti i Barcelonin daroviti napadač Ansu Fati.

U redovima Španjolaca sve je manje iskusnih igrača pa je kapetansku traku preuzeo Jordi Alba, a u obrani je još iskusni Nacho Fernandez iz Reala, kao i 37-godišnji bek Jesus Navas.

Alvaro Morata i dalje je prvo rješenje u ofenzivi, a tu su još Rodrigo i Marco Asensio. Poraz od Škotske u prethodnoj utakmici pokazao je da ova Španjolska ima svojih slabosti, no De La Fuente se nada da njegova ekipa može bolje od toga.

S druge strane, Italija pod vodstvom Roberta Mancinija aktualni je prvak Europe, no u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru doživjeli je pravi fijasko.

Drugim riječima, radi se o reprezentaciji od koje ne znate što očekivati, no sigurno može ravnopravno parirati Španjolcima. Neuništivi Ciro Immobile još uvijek je prvo napadačko rješenje, a u kadar su se vratili Giacomo Raspadori i Federico Chiesa, sjajni ofenzivci koje su ozljede unazadile u prethodnih pola godine.

U dresu reprezentacije napokon je i oporavljeni Leonardo Spinazzola, najbolji igrač ove ekipe na osvojenom Euru, a Nicolo Barella i Lorenzo Pellegrini samo su neka od rješenja koja Mancini ima u veznoj liniji.

U obrani Italije i dalje gospodari Leonardo Bonucci, a na golu je Gianluigi Donnarumma, što bi trebalo donijeti stabilnost Azzurrima, u dvoboju na stadionu De Grolsch Veste u kojem bi o pobjedniku mogle odlučivati nijanse…

Prethodni dvoboji:
06.10.21 Italija1:2Španjolska ULN
06.07.21 Italija*1:1Španjolska EP
02.09.17 Španjolska3:0Italija SPK
06.10.16 Italija1:1Španjolska SPK
27.06.16 Italija2:0Španjolska EP

Izostanci i ozljede:

Španjolska: Pedri (ozljeda zgloba), Nico Williams (ozljeda mišića).

Italija: nema značajnih izostanaka.

Italija prolazi dalje

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iz nepoznatog razloga kladionice u Hrvatskoj favoriziraju Španjolsku s kim god igrala, a to je slučaj i u ovom dvoboju protiv talijanske reprezentacije.

Mi se s tim ne slažemo, već očekujemo izuzetno tvrdu utakmicu u kojoj će Italija imati svoje šanse izboriti plasman u finale. Posebno oprezno trebalo bi se igrati u prvom poluvremenu, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na X u prvom poluvremenu, uz kvotu 2.03 koju nudi kladionica 20bet.

Ovo je dvoboj u kojem Mancinijeva momčad ima šansu barem ostati neporažena u regularnom vremenu, zbog čega primamljivo djeluje i kombinacijska oklada u kladionici 22bet, na dvoznak X2 na Italiju uz manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 2.36.

Kladiti se možete i da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, uz kvotu 1.71, a neki će sigurno odigrati i da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što je ponuđen tečaj 2.14.

Ne smijemo zaboraviti niti odluku s bijele točke. Tako je završio njihov okršaj u polufinalu Europskog prvenstva, a mogao bi i ovaj. Kvota je 5.05 da ćemo vidjeti raspucavanje penala, što svakako možemo zamisliti na kraju ove utakmice.

Što se klađenja na strijelce tiče, u kladionici bet365 dobit ćete 3.20 na gol Cire Immobilea, a 4.00 na pogodak Federica Chiese. S druge strane, na Alvara Moratu kvota je 2.62, a 3.40 vam se smiješi ako se okladite na Ansu Fatija.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.88, što je uvijek moguće u dvobojima ovih suparnika. Nije nemoguć niti crveni karton, uz tečaj 5.00, u utakmici u kojoj će se igrati čvrsto pa bi se nekom moglo dogoditi da pokupi dva žuta kartona i završi isključen…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top