Nizozemska vs. Hrvatska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige nacija

Forma:
W L D W W
  • De Kuip
  • Početak: 14. lipanj 20:45
Forma:
W D L W D
Nizozemska
Dvoznak: 2X1.80
Hrvatska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Šest mjeseci nakon velikog uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Kataru, hrvatska nogometna reprezentacija ove srijede kreće u lov na novu medalju, na završnici Lige nacija u Rotterdamu protiv Nizozemske.

Izbornik Zlatko Dalić eventualnim zlatom bi zaokružio svoje podvige na čelu hrvatske izabrane vrste, no našu reprezentaciju čekaju okršaji s moćnim protivnicima, uključujući i domaćina turnira koji se također nada trofeju, drugom u svojoj povijesti.

U redovima Hrvatske ponovo će se najviše očekivati od kapetana Luke Modrića. Veznjak Reala nije se oprostio od reprezentacije upravo zbog lova na trofej u Ligi nacija i sada će pokušati ostvariti svoju ambiciju, u suradnji s Mateom Kovačićem i Marcelom Brozovićem u veznoj liniji.

Što se napada tiče, Dion Drena Beljo i Petar Musa nova su rješenja koja Dalić ima na raspolaganju, a Marko Livaja ovaj put ne kandidira za sastav, zbog incidenta s navijačima na Rujevici nakon kojeg je odlučio ne igrati u Ligi nacija.

U obrani nažalost neće igrati Joško Gvardiol zbog ozljede trbušnog zida, a oprostio se od reprezentacije Dejan Lovren, što otvara vrata udarne momčadi dvojcu kojeg čine Josip Šutalo i Martin Erlić. Zajedno su vrlo dobro odigrali protiv Francuza i Danaca prošle godine, a Dalić još ima Domagoja Vidu kao alternativno rješenje.

S druge strane, Nizozemska se pod Ronaldom Koemanom pokušava vratiti u europski nogometni vrh, nakon čitavog desetljeća osrednjih rezultata i neuspjeha čak i u kvalifikacijama za velika natjecanja.

Ozljeda Memphisa Depaya svakako je hendikep za narančaste, no u svojim redovima imaju Wouta Weghorsta i Codyja Gakpa pa će sigurno biti opasni prema naprijed.

Vezna linija s Georginiom Wijnaldumom i Davyjem Klaassenom pokušat će se suprotstaviti jednoj od najboljih trenutno na svijetu, a u obrani Koeman ima na raspolaganju sjajne igrače, od kojih vrijedi izdvojiti Virgila van Dijka i Nathana Akea.

Ostaje otvoreno pitanje hoće li braniti Jasper Cillessen ili neki drugi golman. Kako god bilo, nedavni visoki 4:0 poraz od Francuske pokazuje da Nizozemska nije nepobjediva, zbog čega s mnogo uzbuđenja iščekujemo početak utakmice na stadionu De Kuip

Prethodni dvoboji:
06.02.08 Hrvatska0:3Nizozemska PRI
11.07.98 Nizozemska1:2Hrvatska SP

Izostanci i ozljede:

Nizozemska: Memphis Depay (ozljeda lista).

Hrvatska: Joško Gvardiol (ozljeda trbušnog zida), Luka Sučić (ozljeda koljena), Marko Livaja (osobni razlozi).

Nizozemska zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što naši bilježe veće uspjehe od svog protivnika posljednjih godina, online kladionice svejedno daju značajnu prednost Nizozemskoj u ovoj utakmici, zbog domaćeg terena i nogometne tradicije.

Međutim, Hrvatska je definitivno pokazala da može ravnopravno igrati baš sa svakim u Europi i vjerujemo da će se to potvrditi i u ovoj utakmici. Zato je naša glavna preporuka oklada dvoznak X2 na Hrvatsku u regularnom vremenu, uz koeficijent 1.80 u kladionici bet365, što postaje dobitno čak i ako Nizozemci prođu dalje u produžetku ili na penale.

Radi se o utakmici u kojoj je ulog velik, no ofenziva i jednih i drugih bolja je od obrambenih redova, zbog čega ima smisla i oklada na oba tima daju gol, uz kvotu 1.99 u kladionici 20bet.

Obećavajuće djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, oklada da gol pada u oba poluvremena uz tečaj 1.97, dok ćete dobiti 2.14 na okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što je sasvim realno u jednoj ovakvoj utakmici na ispadanje.

Dostupne su za ovu utakmicu i kombinacijske oklade, od kojih izdvajamo X2 na Hrvatsku uz više od 1.5 gola na utakmici, na što možete dobiti primamljivi koeficijent 2.62, što će dio domaćih kladitelja definitivno uzeti u obzir.

Hrvatska je u ovakvim utakmicama često odlazila sve do udaraca s bijele točke. Kvota je 5.67 da će raspucavanje penala ovaj put također odlučivati pobjednika, što je scenarij koji itekako možemo zamisliti na stadionu De Kuip.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 4.00 na Andreja Kramarića, a 4.33 da će zabiti Petar Musa. S druge strane, kvota je 3.40 na gol Codyja Gakpa, a isti tečaj dobit ćete i na pogodak Wouta Weghorsta.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz kvotu čak 13.00, sve češći čak i kad igraju najbolje nogometne ekipe na svijetu. Nije nemoguće da će odlučiti pobjednika i u ovoj utakmici…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top