Manchester City vs. Inter – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W L D W W
  • Atatürk Olympic Stadium
  • Početak: 10. lipanj 21:00
Forma:
W W W L W
Manchester C.
Više od 2.5 gola1.74
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Veliko finale Lige prvaka na rasporedu je ove subote u Istanbulu, u kojem će Manchester City i Inter odlučiti kome će pripasti naslov prvaka Europe.

Manchester City predvođen Pepom Guardiolom nikad u svojoj povijesti nije osvojio elitno europsko klupsko nogometno natjecanje, no zadnja tri mjeseca gazi sve pred sobom i veliki je favorit u ovoj utakmici.

Nebesko plavi ganjaju trostruku krunu, nakon što su već osvojili FA Cup i Premiership, a dobra vijest za Guardiolu svakako je oporavak od ozljede ključnog veznjaka Kevina de Bruynea, spremnog istrčati na travnjak u finalu.

Ilkay Gündogan u velikoj je formi pa možemo očekivati dominaciju Cityja u sredini terena, a u napadu se golovi očekuju od Erlinga Haalanda, darovitog Norvežanina koji ih je zabio već više od 50 u svim natjecanjima ove sezone.

Engleski prvak ima još pregršt opasnih igrača u ofenzivi, poput Jacka Grealisha i Riyada Mahreza, a minutaži se nada i Julian Alvarez, jedan od najzaslužnijih za titulu prvaka svijeta Argentine u Kataru.

Za City samo ostaje otvoreno pitanje hoće li uspjeti zatvoriti pukotine prema nazad, u trenucima dok dominira, jer opasni protivnik samo čeka priliku ugroziti Edersona i zakomplicirati utakmicu koju su svi već pripisali Manchester Cityju.

Istina je, Inter pod Simeoneom Inzaghijem igra odlično posljednjih tjedana i ima se pravo nadati naslovu prvaka Europe, na koji čeka još od Mourinhove ere 2010. godine.

Kao i kod Cityja, nositelji igre su zdravi i spremni nastupiti u finalu, uključujući našeg Marcela Brozovića. Njega čeka neumoran rad u sredini terena, kao i Hakana Calhanoglua, turskog veznjaka koji se pokazao kao pravo pojačanje za plavo-crne.

U napadu Inzaghi može računati na ubojite strijelce poput Lautara Martineza i Romelua Lukakua, a tu je i Edin Džeko koji svojim iskustvom može napraviti razliku, jednom kad se nađe u izglednoj prilici za postizanje pogotka.

U svakom slučaju, na stadionu Ataturk u Istanbulu čeka nas prava poslastica od utakmice, u kojoj je City izraziti favorit, ali bio je i prije dvije godine protiv Chelseaja pa to na kraju ništa nije značilo…

Prethodni dvoboji:
31.07.11 Inter0:3Manchester City PRI
01.08.10 Manchester City0:3Inter PRI

Izostanci i ozljede:

Manchester City: nema značajnih izostanaka.

Inter: Dalbert (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

S obzirom na rezultate Manchester Cityja tijekom proljeća, ne iznenađuje da su hrvatske kladionice na pobjedu Guardioline družine ponudile toliko nisku kvotu da se zapravo to i ne isplati odigrati.

Mi pak vjerujemo da nas čeka netipično finale, u kojem će City pokušati nametnuti svoj napadački nogomet. Inter će strpljivo čekati svoje prilike iz kontre, s napadačima koji mogu biti vrlo efikasni. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola u regularnom vremenu, na što možete dobiti kvotu 1.74 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla odigrati i ono što nudi kladionica 22bet, da će dva gola pasti do 55. minute ili ranije, uz koeficijent 1.96. Neki će se pak odlučiti za okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti tečaj 2.04.

Ako pak favorizirate Guardiolinu momčad, kladionica bet365 nudi dvije zanimljive opcije kako podebljati kvotu. Prva je oklada da Manchester City zabija u oba poluvremena, na što možete dobiti kvotu 2.20, dok ćete uzeti 2.20 i na okladi poluvrijeme/kraj 1/1, a ona postaje dobitna ako City povede u prvom poluvremenu i pobijedi u regularnom vremenu.

Kladiti se možete i na kartone, a primamljivo izgleda oklada na manje od 4.5 kartona u ovom finalu, uz kvotu 1.80, s obzirom na to da ne očekujemo grubosti, unatoč tome što je ulog velik na travnjaku.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete samo 1.66 na gol Erlinga Haalanda, što raste na 3.00 ako bude prvi na utakmici. Na pogodak Riyada Mahreza kvota je 3.50, a na Kevina de Bruynea ćete dobiti 4.00. S druge strane, na Lautara Martineza kvota je 4.33, a na Romelua Lukakua čak 5.50.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđeni penal, uz koeficijent 2.87, što možemo zamisliti u ovom finalu, u kojem su napadači i jednih i drugih sposobni iznuditi pogrešku braniča unutar kaznenog prostora…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top