Fiorentina vs. West Ham – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske konferencijske lige

Forma:
W W L D W
  • Friends Arena
  • Početak: 07. lipanj 21:00
Forma:
L W W L W
Fiorentina
Oba daju gol: Da1.87
West Ham
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što je Sevilla uzela prvi europski trofej, ove srijede u dvoboju Fiorentine i West Hama saznat ćemo kome će pripasti Europska konferencijska liga.

Fiorentina u svojim riznicama već ima jedan Kup kupova, a pod trenerom Vicenzom Italianom pokušat će se vratiti na europski tron, na kojem nije bila desetljećima. Ljubičastima je ova utakmica važna i zato što su završili u Italiji izvan kruga putnika u Europu pa im je trijumf karta za međunarodna natjecanja i sljedeće sezone.

U redovima Fiorentine nekoliko je zanimljivih igrača u ofenzivi, poput Brazilca Arthura Cabrala i Argentinca Nice Gonzaleza, redovitih strijelaca u talijanskom prvenstvu ove sezone.

Formu u Firenzi polako vraća i Luka Jović, nakon što se njegov transfer u Real Madrid pretvorio u razočaranje, dok na klupi Italiano ima i našeg Josipa Brekala, još jednog igrača koji može biti vrlo opasan kad se nađe u kaznenom prostoru protivnika.

Iskusni veznjaci Riccardo Saponara i Sofyan Amrabat pokušat će uspostaviti ravnotežu u sredini terena, a velika odgovornost bit će na obrani koja previše prima ove sezone, s Nikolom Milenkovićem u zadnjoj liniji.

S druge strane, West Ham pod Davidom Moyesom ima priliku po prvi put se osladiti europskim trofejom, u sezoni u kojoj se mnogo mučio u Premiershipu, no na kraju je komotno osigurao opstanak.

“Čekićari” u 2023. godini definitivno ne spadaju među najbolje engleske klubove, no Arsenalu su otkinuli bodove i pokazali su u niz utakmica da mogu igrati ravnopravno i s mnogo boljima od Fiorentine pa u ovaj susret ulaze kao lagani favorit.

Vrijedi izdvojiti Brazilca Lucasa Paquetu u veznoj liniji, kao pojedinca u momčadi koji najviše toga zna napraviti s loptom. U napadu se pak Michail Antonio i Jarrod Bowen brinu za golove, a tu je i opasni Danny Ings, kao još jedno kvalitetno rješenje prema naprijed.

Stabilnost igri West Hama daje skupocjeni Declan Rice, a tu su još Pablo Fornals i Manuel Lanzini, kao igrači koji će pokušati uspostaviti dominaciju u finalu na Fortuna Areni u Pragu, gdje možemo očekivati još jedno neizvjesno europsko finale…

Prethodni dvoboji:
Fiorentina-nikad dosad igrali-West Ham

Izostanci i ozljede:

Fiorentina: Sirigu S. (ozljeda Ahilove tetive).

West Ham: Scamacca G.(Ozljeda koljena).

West Ham zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo mogli i pretpostaviti, kladionice u Hrvatskoj ne mogu se odlučiti tko je favorit u ovom dvoboju te daju tek minimalnu prednost West Hamu u Pragu.

Mi pak vjerujemo da će ovo finale ipak biti nešto drukčije od prošlotjednog u Europskoj ligi, jer obrane ovih suparnika nisu na nivou Seville i Rome. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol u regularnom dijelu susreta, uz kvotu 1.87 koju nudi kladionica 22bet.

Po istoj logici, ima smisla očekivati još pokoji pogodak više, kao što je to već dugo običaj na utakmicama Fiorentine. Zbog toga će se neki iskusni igrači odlučiti odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što ćete dobiti kvotu 2.16 u kladionici 20bet.

Engleski klub u ovom finalu ipak ima malu prednost, po pitanju kvalitete nogometa, zbog čega zanimljivo djeluje i ono što nudi Rabona, kvotu 2.10 na okladu da će West Ham zabiti više od 1.5 gola na utakmici. Tu je i kombinacijska oklada X2 na West Ham uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti tečaj 2.54.

Nakon finala krcatog incidentima u Europskoj ligi, ovdje očekujemo mirniju utakmicu, zbog čega se čini zanimljivim i koeficijent 2.39 na okladu na manje od 4.5 kartona u finalu, što možemo zamisliti ove srijede.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 će vam dati 3.40 na gol Dannyja Ingsa, a 4.00 na pogodak Michaila Antonija. S druge strane, kvota je 3.40 na pogodak Nice Gonzaleza, a na okladu da će zabiti Luka Jović dobit ćete 4.00.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.85, što itekako možemo zamisliti u ovom finalu, u kojem bi upravo prekršaj unutar kaznenog prostora mogao odlučiti pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top