Milan vs. Verona – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
W W L L L
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 04. lipanj 21:00
Forma:
D L L W L
Milan
Dvoznak: 2X1.83
Verona
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Došli smo do posljednjeg kola u talijanskoj Serie A, u kojoj je riješeno pitanje pobjednika i talijanskih predstavnika u Ligi prvaka, no još nije riješena borba za opstanak. U tom kontekstu veliku važnost ima utakmica Milana i Verone.

Domaća momčad pod trenerom Stefanom Piolijem odradila je još jednu uspješnu sezonu. Doduše, nije uspjela obraniti naslov prvaka, ali izborila je mjesto u Ligi prvaka, u kojoj je dogurala ovog proljeća sve do polufinala.

Milan sada još tek treba odraditi dvoboj ove nedjelje prije odlaska igrača na zaslužen odmor. Olivier Giroud i Rafael Leao trebali bi biti njegove glavne uzdanice na travnjaku, ako će biti motivirani igrati punom snagom, a od ozljede se oporavio naš Ante Rebić i nije nemoguće da se nađe u udarnih 11 u ovoj utakmici.

Crveno-crni u svojim redovima od vrhunskih igrača imaju još Thea Hernandeza, trenutno jednog od najboljih bekova na svijetu, a svakako vrijedi spomenuti i veznjake Brahima Diaza i Sandra Tonalija, pred kojima je blistava nogometna budućnost.

Jaka uzdanica Milana je i golman Mike Maignan, jer brani zaista sjajno i zaslužuje postati prvi golman francuske reprezentacije. No, pitanje je koliko je i on motiviran u ovoj utakmici koja domaćem sastavu ne može mnogo toga donijeti.

S druge strane, Verona pod trenerom Marcom Zafferonijem zna da u ovom susretu mora izboriti najmanje bod, ako želi ostati u elitnom rangu talijanskog nogometa.

Hellas Verona ima jednak broj bodova kao i Spezia koja u isto vrijeme gostuje kod Rome, a samo jedna od ove dvije momčadi ostat će član Serie A. To znači da je težak zadatak pred Simoneom Verdijem i suigračima, jer nikako ne smiju izgubiti kod jedne od najuglednijih momčadi u Italiji.

Verona će se uzdati u igrače s naših prostora, poput Milana Đurića i Darka Lazovića, a tu je i oporavljeni Ajdin Hrustić, čije izbivanje je jedan od razloga slabih rezultata žutih ovog proljeća.

A najveća odgovornost bit će na iskusnom Lorenzu Montipu među vratnicama koji će na stadionu Giuseppe Meazza morati imati odličnu večer, kako bi Verona i sljedeće sezone igrala među velikim dečkima u Italiji…

Prethodni dvoboji:
16.10.22 Verona1:2Milan SA
08.05.22 Verona1:3Milan SA
16.10.21 Milan3:2Verona SA
07.03.21 Verona0:2Milan SA
08.11.20 Milan2:2Verona SA

Izostanci i ozljede:

Milan: Bennacer I. (ozljeda koljena), Ibrahimović Z. (ozljeda lista).

Verona: Duda O. (ozljeda mišića), Henry T. (ozljeda koljena).

Milan zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je osigurao svoje mjesto u Ligi prvaka, kladionice u Hrvatskoj svejedno su Milan proglasile izrazitim favoritom u ovom dvoboju, na temelju kvalitete koja je na strani crveno-crnih.

Međutim, u Italiji je motivacija važnija od kvalitete, pogotovo kad prvenstvo dođe do svog posljednjeg kola. Mi vjerujemo da će želja za pozitivnim rezultatom biti prevaga na strani gostiju u ovom susretu, zbog čega je naša glavna preporuka oklada dvoznak X2 na Veronu, uz kvotu 2.10 u kladionici 22bet.

Mogla bi ovo biti čvrsta utakmica u kojoj će gosti čvrsto braniti svoju mrežu, a Milan neće davati maksimum u fazi napada. Zbog toga ima smisla odigrati i okladu prvo poluvrijeme X ili neriješeno, uz primamljivu kvotu 2.20.

Radi se o utakmici u kojoj ima smisla odigrati i kombinacijsku okladu. Tu ćete pronaći u kladionici 20bet opciju oklade na X2 na Veronu uz manje od 2.5 gola na utakmici, na čemu ćete dobiti kvotu čak 3.11, što je sasvim realan scenarij u ovom susretu.

Ne možemo zamisliti domaću momčad kako trpa mrežu Verone do vrha u ovom susretu, zbog čega ima smisla i ono što nudi Rabona, kvota 1.83 na okladu da Milan zabija manje od 1.5 gola na utakmici.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete u bet365 kladionici čak 4.00 na gol Milana Đurića, a 5.00 na pogodak Simonea Verdija. Ako pak odigrate na igrače Milana, 3.25 je na našeg Antu Rebića, a 4.00 na Brahima Diaza.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer odnos snaga Milana i Verone postat će sasvim jasan jednom kad započne ova utakmica. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti bit će lakše pogoditi dok je dvoboju u tijeku, zbog čega imajte upaljenu omiljenu kladionicu u nedjelju navečer i reagirajte čim se pojavi obećavajući koeficijent…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top