Nizozemska vs. Italija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige nacija

Forma:
D W L D W
  • De Grolsch Veste
  • Početak: 18. lipanj 15:00
Forma:
L W L L W
Nizozemska
Više od 2.5 gola1.80
Italija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Polufinala Lige nacija odigrana su tijekom tjedna, a ove nedjelje na rasporedu je utakmica za treće mjesto između Nizozemske i Italije, kao uvertira u veliko finale.

Domaća reprezentacija doživjela je pod Ronaldom Koemanom bolan poraz protiv Hrvatske i još jednom potvrdila da nije spremna za najviše domete u europskom nogometu. No, svejedno će se pokušati na pravi način oprostiti od svojih navijača i zahvaliti im na podršci na ovom turniru.

Nizozemska ne može računati na ozlijeđenog Memphisa Depaya, što se pokazalo kao velik hendikep u srijedu, no tu su Wout Weghorst i Cody Gakpo koji će sigurno u borbi za treće mjesto dobiti puno više prilika da se razmašu.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Noah Lang dobiti veću minutažu, nakon što je svojim golom odveo dvoboj protiv naših u produžetak. U srednjem redu domaćina mjesta će se ponovo naći za Frenkieja de Jonga, a u obrani za igrače svjetske klase, Virgila van Dijka i Nathana Akea.

Ostaje otvoreno pitanje koga će staviti Koeman na gol, nakon što se u prethodnom dvoboju Justin Bijlow i nije proslavio nekim svojim reakcijama.

A Talijani nikako da se trgnu pod Robertom Mancinijem i ponovo nisu prošli polufinale Lige nacija, kao i u prethodnom izdanju. Dodajmo tome ispadanje u kvalifikacijama za SP u Kataru pa titula na prethodnom Euru odjednom djeluje kao nešto što se zaista davno dogodilo.

Mancini pokušava napraviti smjenu generacija u Italiji, no to je uvijek išlo teško u ovoj reprezentaciji. Zamjera mu se što ovaj put nije zvao talentirane igrače iz Milana, već se držao prokušanih snaga u veznoj liniji, poput Jorginha, Marca Verrattija i Nicola Barelle.

U napadu talijanski izbornik pokušava pronaći dobitnu kombinaciju, a Ciro Immobile i Nicola Zaniolo to u prethodnom dvoboju definitivno nisu bili. Zato ovaj put očekujemo više prostora za Giacoma Raspadorija i Federica Chiesu, u dvoboju u kojem pobjeda i nije najvažnija stvar.

Obrana pak s Leonardom Bonuccijem i Gianluigijem Donnarummom sigurno neće biti koncentrirana kao što je to inače, u dvoboju na stadionu De Grolsch Veste u kojem golova ne bi smjelo nedostajati…

Prethodni dvoboji:
14.10.20 Italija1:1Nizozemska ULN
07.09.20 Nizozemska0:1Italija ULN
04.06.18 Italija1:1Nizozemska PRI
28.03.17 Nizozemska1:2Italija PRI
04.09.14 Italija2:0Nizozemska PRI

Izostanci i ozljede:

Nizozemska: Memphis Depay (ozljeda zgloba), Mathijs de Ligt (ozljeda mišića).

Italija: nema značajnih izostanaka.

Nizozemska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao i u prethodnom dvoboju, kladionice u Hrvatskoj daju prednost Nizozemskoj zbog domaćeg terena, a ovaj put i zbog motivacije koja bi ipak trebala biti na strani narančastih.

Mi svejedno nismo sigurni hoće li domaćin pobijediti ili neće, no vjerujemo da će biti pregršt golova u Enschedeu, u utakmici u kojoj se neće mnogo misliti na vlastitu mrežu. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.80 kojeg nudi kladionica 20bet.

Ima smisla i oklada koju nudi kladionica 22bet, da padaju dva ili više golova do 55. minute ili ranije, na što možete zgrabiti kvotu 1.95. Oklada pak da gol pada u oba poluvremena ide uz tečaj 1.67, što je prilično malo, ali i izgledno da će se ostvariti.

Dio igrača u ovoj će se utakmici odlučiti za kombinacijske oklade, od kojih izdvajamo okladu 1X na Nizozemsku uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti primamljivu kvotu 2.67, što možemo zamisliti kako se pretvara u realnost.

Ako pak vjerujete u potpunu nezainteresiranost Talijana za ovu utakmicu, možete uloviti kvotu čak 3.50 na okladu poluvrijeme/kraj 1/1, a postaje dobitna ako Nizozemska povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer motivaciju jedne i druge momčadi najlakše će biti procijeniti jednom kad igrači istrče na travnjak. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta regularnog vremena, uz koju će ići kvota oko 1.90 djeluje obećavajuće, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika. Bit će i drugih zanimljivih opcija za live oklade pa imajte upaljenu omiljenu kladionicu u nedjelju popodne i reagirajte čim se pojavi primamljiva kvota…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top