Roma vs. Inter – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
W W W W L
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 10. veljača 18:00
Forma:
W W W W W
Roma
Oba daju gol: Da2.03
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U talijanskoj Serie A ponovo je na rasporedu jedan uzbudljivi derbi, ovaj put s momčadima Rome i Intera u glavnoj ulozi.

Domaćin kojeg sada vodi Daniele De Rossi u pozitivnoj je seriji rezultata i čini se da se oporavio od šoka odlaska Josea Mourinha. Rimski klub još uvijek se nada plasmanu u Ligu prvaka, no za to je nužno pobjeđivati čak i najbolje u Italiji.

Upravo takav protivnik čeka Romu ove subote, u utakmici u kojoj će Romelu Lukaku morati igrati kao u najboljim danima, kako bi domaća momčad izborila pozitivni rezultat. U napadu De Rossi još ima odličnog Paula Dybalu, strijelca 8 golova u sezoni, dok priliku s klupe čeka Stefan El Shaarawy.

Vezna linija Rimljana nije briljirala u prethodnim utakmicama pa će Bryan Cristante i Lorenzo Pellegrini definitivno morati ubaciti u brzinu više protiv lidera na ljestvici. Mladi Nicola Zalewski također bi mogao biti priliku, a važan na travnjaku bit će i Leandro Paredes u sredini terena.

Što se pak obrane tiče, Roma se uzda u Gianlucu Mancinija i Rasmusa Kristensena, a tu je i nezaobilazni Leonardo Spinazzola od kojeg se očekuje i povremeno ubacivanje u ofenzivu.

S druge strane, Inter je pod Simoneom Inzaghijem u prethodnom kolu spustio Juventus na zemlju, no mora nastaviti pobjeđivati kako bi zadržao prvo mjesto na ljestvici.

Ove sezone Lautaro Martinez izuzetno je raspoložen pred protivničkim golom, a solidan učinak u napadu ima i Marcus Thuram. Inzaghi na klupi ima nekoliko vrijednih džokera, poput Marka Arnautovića i Alexisa Sancheza pa nije iznenađenje da plavo-crni trpaju golove iz kola u kolo.

Impresivnu sezonu proživljava i Hakan Calhanoglu u sredini terena, efikasniji nego prošlih godina, a tu je i iskusni Henrik Mhitarjan koji se želi pokazati pred bivšim klubom.

Nicolo Barella također će igrati bitnu ulogu u veznoj liniji, a posla će imati i obrana predvođena Francescom Acerbijem, kao i Yann Sommer među vratnicama.

U svakom slučaju, na stadionu Olimpico čeka nas odlična utakmica, u kojoj će se domaćin zbilja morati potruditi ako želi zaustaviti Interovu pobjedničku seriju…

Prethodni dvoboji:
29.10.23 Inter1:0Roma SA
06.05.23 Roma0:2Inter SA
01.10.22 Inter1:2Roma SA
23.04.22 Inter3:1Roma SA
08.02.22 Inter2:0Roma COP

Izostanci i ozljede:

Roma: Abraham T. (ozljeda koljena), Ndicka E. (reprezentacija).

Inter: Cuadrado J. (ozljeda Ahilove tetive), Frattesi D. (ozljeda mišića).

Inter zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, hrvatske kladionice proglasile su Inter velikim favoritom u ovom dvoboju, unatoč tome što se utakmica igra na rimskom Olimpicu.

Mi ipak sumnjamo da će sve ići glatko za goste. Roma je u usponu posljednjih tjedana i ima igrače u napadu koji su sposobni iskoristiti svoje prilike. Isto vrijedi i za Inter, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 2.03 u kladionici 20bet.

Po istoj logici možemo očekivati još pokoji gol više, zbog čega ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete dobiti 2.19. Neki igrači odlučit će se i na okladu da gol pada u oba poluvremena, što ide uz kvotu 1.95 u kladionici 22bet.

Očekuje se da dvoboj krene oprezno pa se kasnije rasplamsa. Zato obećavajuće djeluje i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na čemu možete dobiti koeficijent 2.13.

Kladiti se možete i na kornere. Zanimljivo djeluje oklada na više od 9.5 kornera, uz kvotu 2.04, što se u pravilu pretvara u realnost kad igraju dva suparnika vrhunske kvalitete.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, bet365 nudi 2.87 na pogodak Lautara Martineza, a isto ćete dobiti i ako tipujete na Marcusa Thurama. Kvota je 3.60 ako odigrate na gol Romelua Lukakua, a 4.75 da će poentirati Paulo Dybala.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo. Naime, odnos Rome i Intera najlakše će biti detektirati jednom kad akcija krene s centra. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu oko 2.00 djeluje obećavajuće, no pojavit će se i druge opcije za igru tijekom utakmice. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u subotu popodne i reagirajte čim se pojavi tečaj za koji ste sigurni da prolazi…

U kladionici bet365 novi igrači dobivaju 50 € bonusa po odličnim uvjetima, a tu je još pregršt besplatnih oklada za talijansku Serie A!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top