Borussia D. vs. Freiburg – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Bundeslige

Forma:
D W W W D
  • Signal Iduna Park
  • Početak: 09. veljača 20:30
Forma:
L L W D W
Borussia D.
Hendikep: F+22.37
Freiburg
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Već u petak se otvara novo kolo njemačke Bundeslige, s dvobojem Borussije Dortmund i Freiburga koji će definitivno utjecati na izgled gornjeg doma ljestvice.

Domaća momčad pod trenerom Edinom Terzićem ugodno je iznenadila odličnim nastupom u grupnoj fazi Lige prvaka prošle jeseni. No, u njemačkom prvenstvu se muči i nije sigurno da će izboriti plasman među elitu sljedeće sezone.

Zato je dvoboj protiv Freiburga izuzetno bitan za žuto-crne, željne pobjedom učvrstiti svoju poziciju među vodeće četiri momčadi lige. U tome bi trebao pomoći poletni napad domaćina, predvođen opasnim strijelcem Niclasom Füllkrugom.

Efikasan pred suparničkim golom je i nizozemski napadač Donyell Malen, a u ekipu je tijekom zime stigao i povratnik Jadon Sancho, definitivno sposoban napraviti razliku na travnjaku.

Brzonogi Karim Adeyemi također se nada minutaži u ovom dvoboju, dok je Sebastian Haller odsutan zbog Afričkog kupa nacija. U veznoj liniji pak djeluju vrlo ugledna imena, poput Marca Reusa i Marcela Sabitzera, a podrška im je daroviti Julian Brandt.

Obrana pak Borussije ne ulijeva uvijek povjerenje, no igrači poput Matsa Hummelsa svakako imaju kvalitetu pa Gregor Kobel među vratnicama očekuje snažnu podršku svoje stražnje linije.

Što se Freiburga tiče, pod trenerom Christianom Streichom ova momčad se već godinama drži u samom vrhu ljestvice, unatoč skromnijem igračkom kadru u odnosu na konkurenciju.

Najbolji strijelac ove družine je Lucas Höler, a u napadu još djeluje dobro poznati Michael Gregoritsch. Iz drugog plana se ubacuje pak Vincenzo Grifo koji je u odličnoj formi već drugu sezonu u nizu, a tu je i Mađar Roland Sallai koji donosi kvalitetu u veznu liniju.

Dodajmo tome da se u redovima Freiburga krije još i Ritsu Doan, junak Japana sa SP-a u Kataru pa postaje jasno da ova momčad ima svojih aduta, no na stadionu Signal Iduna Park svejedno se očekuje dominacija domaćina od prve do posljednje minute…

Prethodni dvoboji:
16.09.23 Freiburg2:4Borussia Dortmund BUN
04.02.23 Borussia Dortmund5:1Freiburg BUN
12.08.22 Freiburg1:3Borussia Dortmund BUN
14.01.22 Borussia Dortmund5:1Freiburg BUN
21.08.21 Freiburg2:1Borussia Dortmund BUN

Izostanci i ozljede:

Borussia Dortmund: Haller S. (reprezentacija), Nmecha F. (ozljeda kuka), Sancho J. (ozljeda mišića).

Freiburg: Kyereh D. (ozljeda koljena), Lienhart P. (ozljeda prepone), Rohl M. (crveni karton), Rosenfelder M. (ozljeda tetive), Schmidt K. (ozljeda trbušnog zida).

Borussia zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Na temelju ugleda, kao i trenutne forme, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Borussiju Dortmund favoritom na svom stadionu protiv Freiburga.

Iako gostujuća momčad zna biti opasna, zadnjih godina nije pronašla recept za žuto-crne. Svaki put je Terzićeva družina uvjerljivo pobijedila, a mi tipujemo da će se to još jednom ponoviti. Zato je naša glavna preporuka oklada na hendikep F+2 iliti -1.5 na Borussiju Dortmund, uz koeficijent 2.37 u kladionici 22bet. To postaje dobitno ako domaćin pobijedi s dva ili više razlike.

Kao i obično, u Bundesligi možemo očekivati još jednu vrlo efikasnu utakmicu. Zato ima smisla odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, što ide uz kvotu 2.27 u kladionici 20bet.

Zanimljivo djeluje i oklada da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti tečaj 1.70, a tu je i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 1.98.

Ako želite podebljati tečaj tipovanjem na domaćina, bet365 vam nudi još dvije atraktivne opcije. Prva je oklada da Borussia zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 2.10, dok ćete dobiti 2.30 ako odigrate poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako domaćin povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je 2.20 na pogodak Niclasa Füllkruga, dok ćete dobiti 2.87 ako tipujete da će zabiti Donyell Malen. S druge strane, 4.33 je koeficijent na gol Vincenza Grifa, a 5.00 ako odigrate da će poentirati Lucas Höler.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.95, što definitivno možemo zamisliti u dvoboju u kojem napadači i jedne i druge momčadi imaju brzinu s kojom se protivničke obrane teško mogu nositi…

U kladionici 22bet imate pravo na 122 € bonusa odmah nakon registracije, iskoristivih na Bundesligi!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top