Roma vs. Feyenoord – Tipovi za klađenje i najava Europa Conference lige

Forma:
W D L W D
  • Air Albania Stadium
  • Početak: 25. svibanj 21:00
Forma:
L W D D W
Roma
Manje od 2.5 gola1.90
Feyenoord
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Još jedno veliko europsko finale pred nama je ove srijede, ovaj put u Europa Conference ligi, gdje će snage odmjeriti Roma i Feyenoord u završnom obračunu natjecanja u Tirani.

Roma pod vodstvom Josea Mourinha možda nije napravila veliki iskorak u talijanskom prvenstvu, jer je zauzela tek šesto mjesto, no slavni Portugalac ima priliku osvojiti trofej u Europi, na koji čeka još od Manchester Uniteda 2017. godine, s kojim je tada trijumfirao u Europskoj ligi.

Sada s Romom ima priliku isto ponoviti u Europskoj konferencijskoj ligi, u kojoj je iz natjecanja uspio izbaciti Leicester u polufinalu, za kojeg se vjerovalo da bi trebao biti najopasniji protivnik Rimljanima u ovom natjecanju.

Mourinho je u klub tijekom ljeta doveo Tammyja Abrahama iz Chelseaja i to se pokazao kao pun pogodak, jer engleski napadač utrpao je 27 golova u svim natjecanjima ove sezone i prometnuo se u glavnu zvijezdu svoje nove momčadi.

U ekipi Rome također se ističe i Lorenzo Pellegrini koji uvijek može zabiti pogodak iz slobodnjaka, a važan je dio i vezne linije, od koje se očekuje da dominira protiv Feyenoorda u ovoj utakmici.

Vratio se nakon devet mjeseci izbivanja i Leonardo Spinazzola, jedan od najboljih bekova današnjice, a Mourinho ima u momčadi i svog sunarodnjaka Ruija Patricija među vratnicama, koji se pokazao kao još jedno odlično pojačanje ove sezone.

S druge strane, Feyenoord kojeg vodi trener Arne Slot jedno je od najugodnijih iznenađenja europske klupske sezone, jer malotko je vidio ovaj nizozemski klub u velikom finalu.

Momčad iz Rotterdama i dalje u Nizozemskoj živi u sjeni Ajaxa i PSV-a, iza kojih je Feyenoord završio na ljestvici i ove sezone, no zato je zablistao na međunarodnoj sceni i ima priliku osvojiti svoj četvrti europskoj trofej, nakon što je ranije već uzeo naslov u Kupu prvaka i Kupu UEFA.

Feyenoord se pokazao kao momčad koja ima veliki potencijal u napadu pa ako dopustite da se njegovi igrači razmašu, završit ćete pregaženi. Cyriel Dessers, Brian Linseen i Luis Fernando Sinisterra predvode ofenzivu i bit će najveća prijetnja golu Rome, a svakako vrijedi izdvojiti i Turčina Orkuna Kökçüa, koji također često juriša okomito prema protivničkom kaznenom prostoru.

Falit će Nizozemcima u ovom dvoboju golman Justin Bijlow i branič Tyrell Malacia, što je svojevrstan hendikep, no u ovakvim utakmicama kakva će se u srijedu igrati na stadionu Air Albania, svatko tko istrči na teren dat će sve od sebe pa možemo očekivati neizvjestan obračun između Rome i Feyenoorda…

Prethodni dvoboji:
26.02.15 Feyenoord1:2Roma EL
19.02.15 Roma1:1Feyenoord EL

Izostanci i ozljede:

Roma: Mhitarjan H. (ozljeda mišića).

Feyenoord: Bijlow J. (ozljeda stopala), Malacia T. (ozljeda mišića).

Roma zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako su i Roma i Feyenoord pokazali veliki potencijal u napadu ove sezone, vjerujemo da će u finalu Europske Conference lige situacija na travnjaku biti sasvim drukčija, jer ulog je ogroman.

Mourinho očajnički želi osvojiti svoj prvi trofej u posljednjih pet godina, a Feyenoord sigurno neće jurišati kao da igra protiv ekipe iz donjeg dijela nizozemskog prvenstva. Baš zbog toga neće biti mnogo prostora za napadače pa je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, na manje od 2.5 gola, na što ćete dobiti koeficijent 1.90 u kladionici bet365.

Ako vjerujete da je Roma bolja momčad i da kvaliteta mora doći do izražaja već tijekom regularnog vremena dvoboja, onda vas u 22bet čeka primamljivi koeficijent 2.32 na pobjedu Rome u 90 minuta utakmice.

Iako je ulog velik, smatramo da će se igrati korektno na travnjaku u Tiranu, zbog čega se kvota 1.73 koju nudi kladionica 20bet da će biti manje od 4.5 kartona na utakmici čini vrlo obećavajućom.

Što se pak strijelaca tiče, na Tammyja Abrahama ćete dobiti 2.20 ako zabije, a čak 5.00 ako to bude prvi gol na utakmici, dok je kvota 3.10 ako poentira Cyriel Dessers, a 3.60 ako to napravi Lorenzo Pellegrini.

Za kraj, svakako spomenimo i klađenje uživo, jer puno će biti lakše procijeniti u kojem će smjeru ići ova utakmica kad akcija započne na travnjaku. Oklade na ishod, zbroj golova, broj kornera pa i tko će sljedeći zabiti gol bit će u fokusu iskusnih igrača pa svakako imajte otvorenu omiljenu kladionicu za vrijeme dvoboja i zgrabite obećavajući koeficijent dok je na svom vrhuncu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top