Rijeka vs. Rudeš – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava HNL-a

Forma:
W W W D W
  • Rujevica
  • Početak: 22. srpanj 18:55
Forma:
L W D L D
Rijeka
Poluvrijeme/kraj: 1/12.25
Rudeš
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove subote nastavlja se akcija u uvodnom kolu HNL-a, a zanimljiva utakmica igra se na Rujevici, gdje će snage odmjeriti Rijeka i Rudeš.

Domaća momčad pod trenerom Sergejom Jakirovićem izgledala je impresivno tijekom proljeća i probila se s dna tablice sve do Europe. Sada se riječki navijači pitaju može li se klub uključiti u borbu za naslov prvaka, budući da sve kreće od nule i ne mora loviti veliki zaostatak za vodećima.

Mnogo će toga ovisiti o prodaji Matije Frigana, darovitog 20-godišnjeg napadača koji je i dalje član Rijeke, ali pitanje je hoće li to biti i nakon ljetnog prijelaznog roka. Upravo Frigan je jedan od najzaslužnijih za procvat Rijeke u 2023. godini i bit će veliki gubitak za Jakirovića kad ostane bez njega.

No, zasad riječki trener može računati na sve svoje najbolje igrače, a klub je u svoje redove doveo i potencijalnog hrvatskog reprezentativca Marca Pašalića, donedavnog člana Borussije Dortmund. Ostaje za vidjeti hoće li se snaći u HNL-u i postati jedan od najboljih igrača domaćeg prvenstva.

Emmanuel Banda i Prince Ampem najbolji su inozemni ofenzivci u redovima Rijeke, a u momčad je stigao i Toni Fruk iz Gorice, vrlo koristan igrač u sredini terena.

Među igračima koji će zablistati u novoj sezoni trebao bi biti i veznjak Niko Janković, a obrani Rijeke važno mjesto imat će u zadnjoj liniji Emir Dilaver, kao i Nediljko Labrović među vratnicama.

Rudeš se pak nakon četiri godine izbivanja vratio u elitni klub rang i s Robertom Prosinečkim kao svojim trenerom pokušat će ostati dio prvoligaša.

U svojim redovima zagrebački kvartovski klub zapravo i nema velikih zvijezda, no ima nekoliko igrača koji bi mogli ugodno iznenaditi ove sezone. Među njih svakako spadaju Dominik Rešetar i Ivor Ljubanović u ofenzivi, od kojih se očekuje da postižu golove za Rudeš.

Karlo Kralj među vratnicama svakako će se morati iskazati već ove subote, a Dominik Pavlek i Miguel Campos definitivno će imati mnogo posla u obrani. Zadnja linija morat će igrati vrlo organizirano, pogotovo na gostovanjima kao što je ovo na Rujevici, na kojoj se od Rudeša očekuje da odigra hrabro, no protivnik ipak ostaje u ulozi apsolutnog favorita…

Prethodni dvoboji:
28.04.19 Rijeka3:1Rudeš HNL
22.02.19 Rudeš2:4Rijeka HNL
05.11.18 Rijeka5:1Rudeš HNL
19.08.18 Rudeš1:2Rijeka HNL
13.04.18 Rudeš4:2Rijeka HNL

Izostanci i ozljede:

Rijeka: Dejan Petrović (ozljeda koljena).

Rudeš: nema značajnih izostanaka.

Rijeka zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

S obzirom na to da je Rudeš novi prvoligaš, nije iznenađenje da su kladionice u Hrvatskoj proglasile Rijeku velikim favoritom u ovoj utakmici.

Mi se s tim slažemo, jer kvaliteta je apsolutno na strani domaćina koji će zasigurno zavladati terenom od prve minute ovog dvoboja. Vjerujemo da Riječani pod Jakirovićem imaju moć rano slomiti protivnika, zbog čega je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.25 u kladionici bet365, što postaje dobitno ako domaćin povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Zanimljivo djeluje i oklada da Rijeka zabija gol u oba poluvremena, na što možete uzeti kvotu 2.37, dok kladionica 22bet nudi tečaj 2.22 na F+2 iliti hendikep -1.5 na Rijeku, što postaje dobitno ako domaćin pobijedi s najmanje dva razlike.

Radi se o utakmici u kojoj možemo zamisliti festival pogodaka, zbog čega ima smisla razmisliti i o okladi na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete dobiti kvotu 1.85. Zanimljivo djeluje i opcija da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.06, što je scenarij koji se očekuje jednom kad obrana Rudeša malo popusti.

U kladionici 20bet dominiraju pak kombinacijske oklade, od kojih vrijedi izdvojiti okladu na pobjedu Rijeke uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti kvotu 2.12, što će mnogi domaći igrači poželjeti odigrati.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.85, što bi itekako moglo biti viđeno na Rujevici, u utakmici u kojoj domaće napadače neće biti lako zaustaviti i ne bi nikog iznenadilo da netko od njih bude srušen u kaznenom prostoru…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top