Rijeka vs. Lokomotiva – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava HNL-a

Forma:
L W W D D
  • Rujevica
  • Početak: 27. travanj 18:00
Forma:
W D L D L
DOMAĆIN 1.90
Remi 3.27
GOST 3.75
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog tjedna na rasporedu su čak dva kola HNL-a, a prvo završava zanimljivim dvobojem u četvrtak, u kojem će snage odmjeriti Rijeka i Lokomotiva.

Domaća momčad procvjetala je pod trenerom Sergejem Jakirovićem, s kojim je s dna tablice projurila sve do trećeg mjesta, zahvaljujući nedavnoj pobjedi protiv Hajduka. No, poraz za vikend od Gorice pokazao je da Riječani još imaju posla ako žele ići u Europu i ne smiju si priuštiti novi kiks.

Jakirović ima pregršt kvalitetnih rješenja prema naprijed, a najviše pažnje privlači mladi Matija Frigan, strijelac 10 pogodaka u domaćem prvenstvu i velika želja Dinama za sljedeću sezonu.

Važnu ulogu u ofenzivi ima i Antonio Marin koji je došao na posudbu upravo iz Maksimira. Realizacija mu nije sjajna otkad je u redovima Rijeke, ali zna kako se naći u izglednoj situaciji i polako uštimava svoje nišanske sprave.

Zbog kartona u ovom dvoboju neće igrati Veldin Hodža, što je hendikep za Rijeku, no u veznoj liniji je daroviti Niko Janković, kao i Jorge Obregon te Lindon Selahi pa Jakirović definitivno ima dovoljno rješenja da pokrije izostanak važnog prvotimca.

Što se pak obrane tiče, Matej Mitrović oporavio se od teške ozljede i konkurira za sastav, a Nediljko Labrović među vratnicama odrađuje vrhunski posao ove sezone pa se očekuje njegov još jedan dobar nastup u četvrtak.

S druge strane, Lokomotiva pod vodstvom trenera Silvija Čabraje igra oku ugodan nogomet i još se nije odrekla ambicija plasmana u Europu, unatoč tome što već dugo drži osmo mjesto.

U svojim redovima “lokosi” imaju iznimno darovitog Lukasa Kačavendu koji se oporavio od ozljede i polako hvata minutažu, dok u napadu središnje mjesto zauzima stasiti napadač Sandro Kulenović, izuzetno motiviran oživjeti svoju karijeru u redovima kluba s Kajzerice.

Ibrahim Aliyu i Silvio Goričan još su dva ofenzivca koji redovito trpaju golove u dresu Lokomotive ove sezone, a u momčadi je i dalje iskusni Josip Pivarić, spreman igrati ofenzivnije nego što je to bilo na početku karijere.

U svakom slučaju, radi se o okršaju na Rujevici dvije momčadi velikog ofenzivnog potencijala, a tri osvojena bodova zlata vrijede u borbi za mjesto u kvalifikacijama Europske konferencijske lige…

Prethodni dvoboji:
18.02.23 Lokomotiva1:2Rijeka HNL
16.10.22 Rijeka3:0Lokomotiva HNL
07.08.22 Lokomotiva3:1Rijeka HNL
16.04.22 Lokomotiva2:1Rijeka HNL
05.02.22 Rijeka3:2Lokomotiva HNL

Izostanci i ozljede:

Rijeka: Veldin Hodža (kartoni).

Lokomotiva: nema značajnih izostanaka.

Rijeka zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je to postalo uobičajeno ove sezone u HNL-u, kladionice u Hrvatskoj nude prilično obećavajuće tečajeve za ovu utakmicu na Rujevici, na različitim specifičnim okladama.

Mi ovaj put nećemo komplicirati, jer vjerujemo da je Rijeka trenutno jedna od najboljih momčadi u Hrvatskoj. Pod Jakirovićem domaćin igra odličan nogomet, što bi se trebalo nastaviti i ovog četvrtka, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Rijeke, uz koeficijent 1.90 kojeg nudi kladionica 20bet.

Iako je ulog velik u ovom dvoboju, izlazak u Europu, od ovih ekipa definitivno možemo očekivati otvorenu igru, što potvrđuje i prethodnih pet međusobnih dvoboja. Zato će se mnogi odlučiti kladiti na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti 1.95 u kladionici bet365.

U ponudi su i kombinacijske oklade, što znači da možete kombinirati gore navedene opcije. Na okladi na pobjedu Rijeke uz više od 2.5 gola na utakmici možete uzeti tečaj 2.83.

Ako favorizirate domaćina, na raspolaganju imate još dvije zanimljive opcije. Prvu nudi kladionica Rabona, a to je oklada da Rijeka zabija više od 1.5 gola, na što možete uzeti kvotu 1.90. Druga je oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 3.10, što postaje dobitno ako domaćin povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

Dodajmo da se kladiti možete u kladionici 22bet i da u oba poluvremena pada gol, na što ćete dobiti kvotu 1.77, a svakako zanimljivo djeluje i tečaj 2.10 na okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, što definitivno možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Za kraj, spomenimo još klađenje uživo, jer odnos snaga Rijeke i Lokomotive bit će još jasniji jednom kad ova utakmica započne. Oklada na gol u posljednjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 2.00 djeluje obećavajuće, pod uvjetom da pitanje pobjednika ne bude ranije riješeno…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top