Roma vs. Milan – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
L W W L W
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 29. travanj 18:00
Forma:
W D D W D
Roma
Prvo poluvrijeme: X2.00
Milan
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Talijanska Serie A ove subote nudi nam još jedan važan derbi, u kojem će Roma i Milan u Rimu voditi bitku za mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Domaća momčad pod vodstvom Josea Mourinha bori se za titulu u Europskoj ligi, a i u talijanskom prvenstvu sasvim dobro stoji te se nada da bi mogla zadržati četvrto mjesto, vrijedno ulaska među nogometnu klupsku elitu.

No, rimski klub čekaju još neke teške utakmice u svibnju, a prva od njih zaista je zahtjevna. Problem za Mourinha je i lakša ozljeda gležnja najboljeg igrača Paula Dybale, zbog čega Argentinac sigurno neće moći dati svoj maksimum na travnjaku.

Odgovornost će biti na Tammyju Abrahamu i Andrei Belottiju, od kojih se očekuju golovi u derbiju u subotu, no zapravo i nisu u fantastičnoj formi ove sezone. To znači da se minutaži može nadati i Stephan El Shaarawy, vječni džoker s klupe Rimljana, strijelac nekih važnih golova ovog proljeća.

Mourinho može biti zadovoljan kako izgleda njegova vezna linija posljednjih tjedana, s Lorenzom Pellegrinijem koji uvijek može dalekometnim udarcima riješiti dvoboj, dok mnogo posla odrađuje i Nemanja Matić, a polako se u momčad uklapa i dugo ozlijeđeni Georginio Wijnaldum.

Što se pak domaće obrane tiče, tu je među vratnicama Rui Patricio od kojeg se očekuje velika utakmica, jer gosti će sigurno barem u nekoliko navrata zaprijetiti njegovom golu.

S druge strane, Milan pod trenerom Stefanom Piolijem brani naslov prvaka u Italiji, a sada je još i na korak do plasmana u finale Lige prvaka, što su rijetki navijači vjerovali da je moguće uoči sezone.

Milan igra efikasan nogomet, no u ovoj utakmici Olivier Giroud ima problema sa stražnjom ložom pa je pitanje hoćemo li vidjeti njegovo najbolje izdanje na terenu. Zato je Rafael Leao u strašnoj formi i predstavljat će najveću opasnost za domaću obranu.

Crveno-crni u svojim redovima imaju i sasvim solidnu veznu liniju, s Brahimom Diazom koji igra sve bolje iz utakmice u utakmicu, kao i Sandrom Tonalijem koji predstavlja budućnost talijanskog nogometa.

Dodajmo tome ofenzivnog beka Thea Hernandeza i postaje nam jasno da na stadion Olimpico gosti sigurno ne dolaze braniti se, pogotovo ne i u situaciji u kojoj kaskaju za Romom i sve osim pobjede bi ih udaljilo od Lige prvaka…

Prethodni dvoboji:
08.01.23 Milan2:2Roma SA
06.01.22 Milan3:1Roma SA
31.10.21 Roma1:2Milan SA
28.02.21 Roma1:2Milan SA
26.10.20 Milan3:3Roma SA

Izostanci i ozljede:

Roma: Karsdorp R. (slomljen nos).

Milan: Ibrahimović Z. (ozljeda lista).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U posljednje vrijeme hrvatske kladionice ne mogu se odlučiti tko je favorit u talijanskim derbijima, a to je slučaj i u ovoj važnoj utakmici, u kojoj daju jednake izglede za pobjedu i jednima i drugima.

U posljednjih pet utakmica Roma i Milan odigrali su prilično efikasne okršaje, no mi ne vjerujemo da će se to ponoviti i ovaj put. Dapače, uvjereni smo da će se igrati vrlo tvrdo i da bi jedan potez mogao odlučiti pobjednika. Posebno bi to moglo doći do izražaja u uvodnom dijelu derbija, zbog čega je naša glavna preporuka oklada prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, na što ćete dobiti kvotu 2.00 u kladionici 20bet.

Ako se poželite kladiti na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, razočarat ćete se ponuđenom kvotom. No, opcija oba tima NE daju gol ide uz koeficijent 1.78, što možemo zamisliti u ovoj utakmici.

U kladionici 22bet dostupna je pak oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz primamljivu kvotu 2.19, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Radi se o dvoboju u kojem će neki pokušati pogoditi i točan rezultat. Pa ćete u kladionici Rabona pronaći koeficijent 7.00 na točan rezultat 0:1, dok je ista kvota i na rezultat 1:0. Ako se pak odlučite za rezultat 0:0, također ćete dobiti 7.00, što su tri rezultata za koje se vjeruje da su najizgledniji.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce, jer u kladionici bet365 dobit ćete 3.75 na gol Tammyja Abrahama, a ista kvota je i na Lorenza Pellegrinija. S druge strane, dobit ćete 3.10 ako poentira Rafael Leao, najizgledniji strijelac u ovoj utakmici…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top