Real Madrid vs. Mallorca – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
W W W D W
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 03. siječanj 19:15
Forma:
W D W W D
Real Madrid
Poluvrijeme/kraj: 1/11.72
Mallorca
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Novu kalendarsku godinu u španjolskoj La Ligi Real otvara domaćom utakmicu u Madridu, u kojoj će mu suparnik biti Mallorca.

Domaća momčad pod Carlom Ancelottijem je izraziti favorit za osvajanje naslova prvaka, a jedini suparnik koji joj trenutno prkosi je mala Girona. No, ako Real nastaviti redovito pobjeđivati stvari će doći na svoje, što je i plan “kraljevskog kluba” u ovoj utakmici.

Ancelotti ima problema s ozljedama u obrani. David Alaba otpao je do daljnjeg, a od prije su izvan stroja Thibaut Courtois i Eder Militao. Real će zbog toga morati zbiti redove u ovom susretu, dok traži zamjenu tijekom zimskog prijelaznog roka.

Momčad se zato oporavlja u ofenzivi gdje bi Vinicius Junior mogao dobiti određenu minutažu, a tu je još Rodrygo od kojeg se očekuju golovi. Jude Bellingham je pak središnja figura i u Madridu se nadaju da će samo nastaviti s fantastičnim igrama u 2024. godini.

Što se pak sredine terena tiče, naš Luka Modrić mora ostati strpljiv, jer minutaža će doći, možda već u ovom dvoboju. Aurelien Tchouaméni i Federico Valverde su pak glavne opcije koje Ancelotti trenutno ima i uz njihovu pomoć će pokušati uspostaviti dominaciju na travnjaku.

S druge strane, Mallorca pod vodstvom meksičkog trenera Javiera Aguirrea bilježi solidne rezultate u La Ligi u posljednje vrijeme. To ju je gurnulo prema sredini ljestvice pa se u klubu nadaju da će ove godine izbjeći borbu za opstanak u završnici prvenstva.

Mallorca ima nekoliko zanimljivih igrača u napadu. Abdon Prats redovito zabija golove, a tu je i kosovski ofenzivac Vedat Muriqi koji je četiri puta poentirao u dosadašnjem tijeku španjolskog prvenstva.

Dodajmo im Kanađanina Cylea Larina pa je jasno da Mallorca ima dobrih rješenja prema naprijed, samo je pitanje kako će igrati u defenzivi. Tu čeka Matiju Nastasića i Giovannija Gonzaleza mnogo posla na stadionu Santiago Bernabeu, u utakmici u kojoj bi sve osim pobjede domaćina bilo veliko iznenađenje…

Prethodni dvoboji:
05.02.23 Mallorca1:0Real Madrid LL
11.09.22 Real Madrid4:1Mallorca LL
14.03.22 Mallorca0:3Real Madrid LL
22.09.21 Real Madrid6:1Mallorca LL
24.06.20 Real Madrid2:0Mallorca LL

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda koljena), Courtois T. (ozljeda koljena), Fernandez N. (crveni karton), Mendy F. (ozljeda mišića), Militao E. (ozljeda koljena).

Mallorca: Costa J. (žuti kartoni), Valjent M. (ozljeda koljena).

Real Madrid zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, kladionice u Hrvatskoj proglasile su u ovoj utakmici Real Madrid izrazitim favoritom, do te mjere da se jedinica uopće ne isplati igrati.

Mi pak vjerujemo da će Ancelottijeva momčad vrlo motivirano ući u novu kalendarsku godinu, što će se osjetiti na travnjaku od prve minute. Očekujemo dominaciju Reala i rano rješavanje pitanja pobjednika, zbog čega je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 1.72 u kladionici bet365. To postaje dobitno ako domaćin povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Od ostalog, vrijedi još izdvojiti klađenje na zbroj golova, jer ova utakmica bi se lako mogla pretvoriti u pravu golijadu. Zato će neki iskusni igrači odigrati na više od 3.5 golova u Madridu, uz primamljivu kvotu 2.65 koju nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, tečaj 1.84 na okladi da dva gola padaju do 55. minute ili ranije. Alternativa tome je pak oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što ćete dobiti koeficijent 2.03.

Ako vam je cilj podebljati kvotu na domaćinu, postoje još dvije zanimljive opcije. Prva je oklada na hendikep F+2 iliti -1.5 na Real, uz kvotu 1.76, što postaje dobitno ako Ancelottijeva momčad pobijedi s dva ili više razlike. Tu je i oklada da Real zabija gol u oba poluvremena, na što možete uzeti tečaj 1.90.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce. Dobit ćete 2.25 na pogodak Rodryga, dok je 2.30 da će zabiti Jude Bellingham. S druge strane, na Vedata Muriqija kvota je 5.50, a na Cyle Larina čak 6.00, što također treba uzeti u obzir prilikom klađenja…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top