Osijek vs. Adana Demirspor – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske konferencijske lige

Forma:
W L W W W
  • Opus Arena
  • Početak: 17. kolovoz 20:00
Forma:
W W W D L
Osijek
Više od 2.5 gola1.66
Adana
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Uzvratne utakmice Europske konferencijske lige na rasporedu su ovog četvrtka, a od hrvatskih predstavnika najteži posao ima Osijek, u dvoboju protiv Adana Demirspora.

Momčad koju vodi Stjepan Tomas izgubila je s 5:1 u Turskoj i jasno je da će se najvjerojatnije oprostiti od Europe ovog tjedna pred svojim navijačima. Međutim, pokušat će to napraviti sa stilom i barem malo zakomplicirati život gostima.

Tomas se nada da će njegova vezna linija ovaj put biti na nivou, s Mijom Caktašem koji je zabio već četiri pogotka ove sezone te Vedranom Jugovićem i Darkom Nejašmićem sposobnima bolje odigrati nego prije tjedan dana.

Obrana u kojoj je središnja figura Adrian Leon Barišić također će morati pokazati jedno bolje lice, nakon što je od Rudeša, Adane i Istre ukupno primila čak 12 golova, što nije mogao spriječiti ni solidni Marko Malenica među vratnicama.

A do pobjede Osječani mogu samo vrlo efikasnom igrom u napadu, gdje bi trebao operirati Argentinac Ramon Mierez, dok se očekuje da po krilu nešto napravi i Kristijan Lovrić.

S druge strane, momčad Adana Demirspora djelovala je zaista moćno u prvoj utakmici pa trener Patrick Kluivert zaista može biti zadovoljan visokom pobjedom.

Naravno, u nogometu smo svjedočili ludim preokretima u europskim natjecanjima, no čini se da Adana ima kvalitetu više u odnosu na Osijek pa je teško očekivati da bi se tako nešto moglo dogoditi. Posebno se u njezinim redovima ističe bivši igrač Gorice Cherif Ndiaye, Senegalac koji je uvijek raspoložen kad igra protiv Osijeka.

Yusuf Sari i David Akintola još su dva igrača na koje će obrana Osijeka morati posebno paziti, a dalekometnim projektilima pokušat će ponovo zaprijetiti Yusuf Erdogan, strijelac najljepšeg pogotka prošlog tjedna.

Kluivert će ovaj put više tražiti od svoje obrane, jer pokazivala je određene slabosti u prvom dvoboju u Turskoj. Kako god, golman Ertac Özbir trebao bi imati više posla na Opus Areni, u utakmici u kojoj će Osijek pokušati uraganskim početkom uzdrmati protivnika, kako bi ostvario barem nekakav trijumf pred svojim vjernim navijačima…

Prethodni dvoboji:
10.08.23 Adana Demirspor5:1Osijek EKL

Izostanci i ozljede:

Osijek: nema značajnih izostanaka.

Adana Demirspor: nema značajnih izostanaka.

Osijek zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Za razliku od prve utakmice u kojoj su favorizirale Adanu, online kladionice ovaj put daju laganu prednost Osijeku, vjerujući da će se Turci malo opustiti u uzvratu, s obzirom na veliku prednost od 5:1.

Mi smo pak sigurni da dvoboj neće završiti bez pogodaka. Dapače, Osijek će težiti postizanju golova, a obrana mu je izuzetno ranjiva pa možemo očekivati atraktivan susret na Opus Areni. Uglavnom, naša je glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.66 u kladionici 20bet.

Ako pak vjerujete u hrvatskog predstavnika, u kladionici 22bet može dobiti čak 2.54 na pobjedu Osijeka, a na raspolaganju vam je i kombinacijska oklada 1X na Osijek uz više od 2.5 gola na utakmici, na što ćete dobiti tečaj 2.62.

S obzirom na situaciju u ovom dvoboju, ima smisla odigrati i ono što nudi bet365, okladu da Osijek zabija gol u oba poluvremena, uz primamljivu kvotu 3.25. Ako se pak odlučite uplatiti da Adana zabija u oba poluvremena, smiješi vam se kvota 3.40.

Zanimljivo djeluje i koeficijent 1.80 na okladi da će do 55. minute pasti dva ili više golova, dok će se dio igrača odlučiti na opciju da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti kvotu 1.99.

Spomenimo još zanimljivu kvotu 4.50 na okladu da Osijek zabija gol u prvih 15 minuta, što je scenarij kojem će domaćin težiti. Na dosuđeni penal ćete pak dobiti tečaj 2.85, što smo već vidjeli u dva navrata u prvoj utakmici.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer ishod dvoboja Osijeka i Adane još će biti lakše detektirati jednom kad započne akcija na Opus Areni. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 1.85 djeluje obećavajuće, pod uvjetom da već ranije ne padne pregršt golova na utakmici…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top