PAOK vs. Hajduk – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske konferencijske lige

Forma:
D W D L W
  • Toumba
  • Početak: 17. kolovoz 19:30
Forma:
W D W W L
PAOK
Prvo poluvrijeme: X2.07
Hajduk
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što je prvi dvoboj u Splitu završio bez pogodaka, PAOK i Hajduk u Solunu će nam u četvrtak dati odgovor tko prolazi u završnu rundu kvalifikacija za Europsku konferencijsku ligu.

Momčad trenera Ivana Leke impresivno je startala u novoj sezoni HNL-a te posljednje četiri utakmice ne zna za primljeni pogodak, uključujući i dvoboj s PAOK-om. No, sada je čeka najteži ispit dosad, protiv suparnika koji će u užarenoj atmosferi pokušati slomiti otpor Splićana.

Ipak, s Markom Livajom u sastavu Hajduk je pun optimizma protiv svakog, jer njegov kapetan trpa golove svaki put kad se nađe na travnjaku. Ponovilo se to za vikend protiv Slavena pa možemo očekivati i u Solunu još jednu Livajinu dobru utakmicu.

Hajduk se pak nada da bi mu se mogao priključiti još netko u napadu, poput Leona Dajakua koji je stigao iz Bundeslige i pokazuje određeni potencijal. Jan Mlakar također je koristan u ofenzivi, a tu je i Emir Sahiti koji može zabiti dalekometnim udarcima.

U sredini terena Hajduk ne može računati na svog talentiranog Amerikanca Rokasa Pukštasa, no tu je Filip Krovinović koji će pokušati uspostaviti ravnotežu na terenu sa svojim suradnicima iz vezne linije, protiv momčadi koja će sigurno biti vrlo agresivna.

Hajdukova pak obrana dosad je bila vrlo solidna, no Ivan Lučić može očekivati više posla nego što je imao u prethodnim utakmicama, u ključnoj utakmici na putu do dugo iščekivane europske jeseni.

S druge strane, trener Razvan Lucescu dobro je posložio momčad PAOK-a u prvoj utakmici na Poljudu, no pokazalo se da su crno-bijeli izuzetno jalovi u napadu.

Pokušat će to domaćin ispraviti u uzvratu, a najviše se u napadu očekuje od Andrije Živkovića i Brandona Thomasa koji su u Solunu zaduženi za golove. Hajduk će svakako morati zatvoriti bokove, na kojima je mnogo prostora u prvoj utakmici imao William Troost-Ekong.

Portugalac Felipe Soares još je jedan bitan čovjek u grčkoj momčadi kojeg će Splićani pokušati neutralizirati, u neizvjesnom dvoboju na stadionu Toumba, na kojem bi nijanse mogle odlučivati o konačnom pobjedniku ovog susreta…

Prethodni dvoboji:
10.08.23 Hajduk0:0PAOK EKL

Izostanci i ozljede:

PAOK: nema značajnih izostanaka.

Hajduk: Rokas Pukštas (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, kladionice u Hrvatskoj u uzvratnoj utakmici ovog četvrtka prednost daju PAOK-u, što zbog domaćeg terena, što zbog većih uspjeha u Europi prethodnih godina.

Međutim, mi vjerujemo da nas čeka još jedna rovovska bitka ova dva suparnika, kakvu smo već vidjeli u prvoj utakmici u Splitu. Ovaj put ulog će biti još i veći, zbog čega očekujemo mnogo opreza na terenu, pogotovo u uvodnom dijelu susreta. Zato je naša glavna preporuka oklada prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz koeficijent 2.07 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici svakako ima smisla i oklada koju smo pronašli u kladionici 22bet, da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti zanimljivu kvotu 2.12. Druga opcija je oklada da gol NE pada u oba poluvremena, uz koeficijent 1.77, što možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Radi se o dvoboju u kojem će se neki poželjeti okladiti i na točan rezultat u regularnom vremenu. Pa vam tako kladionica Rabona nudi čak 8.00 na rezultat 0:0, što je već viđeno u Splitu. Na rezultat 1:0 dobit ćete pak tečaj 5.75, dok je na rezultat 0:1 koeficijent čak 9.50.

Na raspolaganju su vam i kombinacijske oklade, od kojih najrealnije zvuči oklada 1X na PAOK uz manje od 2.5 gola u regularnom vremenu, na što možete uzeti kvotu 2.04.

S obzirom na to da Hajduk dugo nije primio pogodak u HNL-u, a teško će ga zabiti u Grčkoj, neki igrači poželjet će odigrati i okladu oba tima NE daju gol, uz kvotu 1.81. To postaje dobitno ako barem jedna od momčadi sačuva mrežu netaknutom u regularnom dijelu susreta.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz koeficijent 5.00, što itekako možemo zamisliti u ovoj žestokoj utakmici, u kojoj su i jedni i drugi spremni na sve, kako bi se našli u posljednjoj rundi kvalifikacija za Europsku konferencijsku ligu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top