Nizozemska vs. Francuska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava kvalifikacija za Euro

Forma:
W W L D W
  • Johan Cruijff Arena
  • Početak: 13. listopad 20:45
Forma:
L W W W W
Nizozemska
Oba daju gol: Da1.74
Francuska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Jaka utakmica igra se ovog petka u kvalifikacijama za Euro, u kojoj će snage u Amsterdamu odmjeriti reprezentacije Nizozemske i Francuske.

Domaća momčad pod izbornikom Ronaldom de Boerom bori se za drugo mjesto s Grčkom u skupini B i ima malu prednost, no eventualni poraz u ovoj utakmici to bi promijenio. Zato Nizozemska mora pod svaku cijenu ići na trijumf, u dvoboju sa suparnikom protiv kojeg je u ožujku doživjela težak poraz u Parizu rezultatom 0:4.

Nizozemci trenutno imaju problema s ozljedama, jer izvan stroja su Cody Gakpo i Frenkie de Jong, a izbornik ne može računati niti na Memphisa Depaya u napadu. Međutim, pojavile su se nove uzbudljive zvijezde među narančastima pa će sigurno pružiti žestok otpor viceprvacima svijeta.

Tu vrijedi izdvojiti Xavija Simmonsa, veznjaka Leipziga koji je fantastično otvorio novu nogometu sezonu. Teun Koopmeiners također je u dobroj formi u Italiji, dok u ofenzivi domaćin namjerava isprobati mladog Briana Brobbeyja, a ima i dva iskusna napadača, Wouta Weghorsta i Stevena Bergwijna.

U defenzivi Nizozemci također imaju kvalitetnih pojedinaca, pogotovo na bočnim pozicijama gdje operira Denzel Dumfries, dok u zadnjoj liniji i dalje vlada Virgil van Dijk, pred kojim je mnogo posla u ovoj zahtjevnoj utakmici.

S druge strane, Francuska pod izbornikom Didierom Deschampsom dosad je opravdala svoju ulogu favorita u ovoj skupini i mogla bi trijumfom već u Amsterdamu osigurati prolazak na europsku reprezentativnu smotru.

U svojim redovima Francuzi imaju svoje već standardne zvijezde, predvođene kapetanom Kylianom Mbappéom. U napadu mu društvo prave suigrači iz PSG-a Randal Kolo Muani i Ousmane Dembélé, a za igru momčadi veliku važnost ima i prisustvo Antoinea Griezmanna.

Eduardo Camavinga i Aurelien Tchouaméni novi su predvodnici vezne linije, a Deschamps na raspolaganju još ima Adriena Rabiota i Thea Hernandeza, igrače koji sjajno igraju i prema naprijed i prema nazad.

Dodajmo im Marcusa Thurama koji je u odličnoj formi, kao i iskusnog Oliviera Girouda pa postaje jasno da Francuska na Johan Cruijff Arenu dolazi po pobjedu, u utakmici u kojoj golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
24.03.23 Francuska4:0Nizozemska EPK
16.11.18 Nizozemska2:0Francuska ULN
09.09.18 Francuska2:1Nizozemska ULN
31.08.17 Francuska4:0Nizozemska SPK
10.10.16 Nizozemska0:1Francuska SPK

Izostanci i ozljede:

Nizozemska: Frenkie de Jong (ozljeda mišića), Matthijs de Ligt (ozljeda zgloba), Cody Gakpo (ozljeda mišića), Memphis Depay (ozljeda kuka).

Francuska: Wesley Fofana (ozljeda zgloba), William Saliba (ozljeda mišića).

Nizozemska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Nizozemska igra kod kuće i ima vrlo dobru reprezentaciju, online kladionice svejedno daju veće izglede Francuskoj da dođe do šeste uzastopne pobjede u ovoj grupi.

No, mi smatramo da to neće ići tako glatko za Deschampsovu momčad. Ofenzivni potencijal i jednih i drugih je velik, zbog čega možemo zamisliti velike prilike za pogodak na obje strane terena. Vjerujemo da će biti i realizirane pa je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.74 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici ima smisla očekivati i još pokoji pogodak više. Zato će dio igrača odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.91.

U kladionici 22bet možete pak igrati da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, uz tečaj 2.10, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost. Tu je i oklada na gol postignut u oba poluvremena, što ide uz koeficijent 1.78.

Kladiti se možete i na kornere. Zanimljivo djeluje oklada na više od 9.5 kornera na utakmici, uz koeficijent 2.20, što se nerijetko događa u utakmicama dvije ovakve ofenzivne reprezentacije.

Tu je i klađenje na strijelce. U kladionici bet365 dobit ćete 3.50 na gol Briana Brobbeyja, a 3.75 ako tipujete na Stevena Bergwijna. S druge strane, kvota je 2.25 da će zabiti Kylian Mbappé, dok ćete dobiti 3.00 na pogodak Oliviera Girouda.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer pravi odnos snaga Nizozemske i Francuske još će biti lakše detektirati jednom kad akcija započne na travnjaku. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz koeficijent koji će se kretati oko 1.90 djeluje obećavajuće, a pojavit će se i druge mogućnosti za vrijeme utakmice pa imajte otvorenu omiljenu kladionicu i reagirajte ako uočite kvotu za koju mislite da sigurno prolazi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top