Mađarska vs. Srbija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava kvalifikacija za Euro

Forma:
D W W D W
  • Puskás Aréna
  • Početak: 14. listopad 20:45
Forma:
W L D W W
DOMAĆIN 2.70
Remi 3.19
GOST 2.70
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove subote čeka nas žestoka utakmica u Budimpešti u kvalifikacijama za Euro, u kojoj će se Mađarska i Srbija boriti za prvo mjesto u skupini G.

Domaća reprezentacija pod izbornikom Marcom Rossijem blizu je osiguranja mjesta na europskoj nogometnoj smotri, nakon što se prije dvije godine iskazala na istom natjecanju odličnim nastupima u teškoj grupi s Njemačkom, Francuskom i Portugalom.

Mađari su sada još malo jači, o čemu svjedoči i velika pobjeda nedavno u Beogradu kojom su širom otvorili vrata još jednog velikog natjecanja. No, tek trebaju potvrditi u uzvratu da su bolji od Srbije, zbog čega ova utakmica za njih ima veliku važnost.

Rossi na raspolaganju ima mladu momčad u kojoj je ključna figura Dominik Szoboszlai, ovosezonsko pojačanje Liverpoola. Riječ je o igraču koji svojim potezima može riješiti utakmicu, bilo da je u pitanju asistencija ili postizanje pogotka.

Za Mađare je problem ozljeda Willy Orbana, no organizirani nogomet kojeg igraju samo će gurnuti u prvi plan neke druge pojedince i zakrpati nastalu rupu. Vrijedi izdvojiti Barnabasa Vargu i Rolanda Sallaija, igrače koji su vrlo opasni u ofenzivi i pred 65 tisuća mađarskih navijača možemo očekivati njihovu fanatičnu borbenost na travnjaku.

S druge strane, srpska reprezentacija pod Draganom Stojkovićem ne briljira u ovom ciklusu, no očekuje se da uz Mađare ode na Euro. Ipak, Crna Gora vreba pogrešku susjeda i još uvijek se nada da bi mogla zauzeti drugo mjesto, u čemu bi posrtaj Srbije u Budimpešti svakako pomogao.

Za Srbiju je problem što joj nositelji igre sada nastupaju u Saudijskoj Arabiji, što sigurno nije dobro za njihovu formu. Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić preselili su na Bliski Istok pa ostaje pitanje mogu li prezentirati nogomet kakav su igrali prethodnih sezona.

Dušan Vlahović pak ima problema s ozljedom leđa i pitanje je koliko je spreman za ovu utakmicu. To znači da je odgovornost prije svega na kapetanu Dušanu Tadiću, da trgne svoje suigrače i povede ih prema pozitivnom rezultatu na Puškaš Areni, na kojoj se očekuje zaista paklena atmosfera ove subote u glavnom gradu Mađarske…

Prethodni dvoboji:
07.09.23 Srbija1:2Mađarska EPK
24.03.22 Mađarska0:1Srbija PRI
15.11.20 Mađarska1:1Srbija ULN
11.10.20 Srbija0:1Mađarska ULN

Izostanci i ozljede:

Mađarska: Willy Orban (ozljeda mišića).

Srbija: Dušan Vlahović (ozljeda leđa).

Mađarska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U ovoj utakmici online kladionice ne mogu se odlučiti tko je favorit, već daju Mađarskoj i Srbiji podjednake izglede da ostvare pobjedu.

Mi pak definitivno favoriziramo domaćina, jer mađarsku reprezentaciju pokreće snažan patriotizam, a posljednjih godina igra moderno i organizirano, čime je iznenadila čak i velike reprezentacije poput Njemačke i Francuske. Vjerujemo da će zbog toga domaćin u ovoj utakmici doći do ključnih bodova na putu do Eura, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na čistu pobjedu Mađarske, uz koeficijent 2.70 u kladionici 22bet.

Očekuje se također vrlo tvrda utakmica u kojoj bi jedan ili dva poteza mogli odlučiti pobjednika. Zbog toga ima smisla odigrati i na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola na ovoj utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.71 u kladionici 20bet.

Ako pak želite podebljati ionako lijepi tečaj na pobjedu domaćina, bet365 vam nudi dvije zanimljive opcije. Prva je oklada da Mađarska zabija u oba poluvremena, uz koeficijent 4.33, a možete odigrati i poluvrijeme/kraj 1/1, uz istu kvotu. To postaje dobitno ako domaćin povede u prvom poluvremenu i održi prednost do samog kraja.

Za one koji traže umjerenu opciju, tu su kombinacijske oklade. Izdvajamo okladu 1X na Mađarsku uz manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti koeficijent 2.32.

Što se pak strijelaca tiče, dobit ćete 3.50 na gol Barnabasa Varge, dok je ista kvota postavljena i ako tipujete na Rolanda Sallaija. S druge strane, na Aleksandra Mitrovića tečaj je 2.37, a na Dušana Tadića postavljen je na 4.00.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz kvotu 4.00, što je definitivno moguće u dvoboju ova dva žestoka rivala, spremna učiniti svake kako bi izbjegli neuspjeh u ovoj važnoj utakmici…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top