Napoli vs. Empoli – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
W L W W W
  • Diego Armando Maradona
  • Početak: 08. studeni 18:30
Forma:
W L L W D
Napoli
Manje od 3.5 gola1.93
Empoli
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ulazimo u posljednji tjedan klupskih nogometnih utakmica uoči SP-a u Kataru, a talijanska Serie A nudi nam nekoliko zanimljivih okršaja, među kojima je i onaj Napolija i Empolija ovog utorka.

Domaća momčad predvođena Lucianom Spallettijem briljira ove jeseni i predstavlja pravi hit u Europi. O tome svjedoči prvo mjesto i pet pobjeda u grupnoj fazi Lige prvaka, a i čudesna serija od devet uzastopnih pobjeda u talijanskom prvenstvu.

Pali su na tom putu Lazio, Milan, Roma, a prošlog vikenda i Atalanta, pa sada Napoli čvrsto drži prvo mjesto na ljestvici i čini se da nezadrživo grabi prema osvajanju Scudetta, prvi put nakon pune 33 godine.

Momčad iz Napulja dobru formu mora potvrditi u utorak protiv protivnika iz donjeg dijela ljestvice, što se čini lako, ali u realnosti nikad nije pa će Spalletti tražiti maksimum od svojih najvećih zvijezda, poput Mattea Politana i Viktora Osimhena u ofenzivi.

U posljednje vrijeme Giacomo Raspadori dobio je mali odmor i preselio na klupu pa će sjajni talijanski reprezentativac vjerojatno vidjeti u utorak priliku da se ponovo nametne treneru, dok Makedonac Eljif Elmas želi još jednom zablistati, nakon što je u subotu riješio derbi s Atalantom.

Ovaj dvoboj mogao bi biti i dobra prilika za mladog talenta Gianlucu Gaetana da zablista u veznoj liniji, a Francuz Tanguy Ndombélé također vreba iz drugog plana i samo čeka svoju priliku istrčati u prvih 11.

Spalletti ima nekoliko ozljeda, jer bivši Dinamov branič Amir Rrahmani nije spreman, a upitan je i nastup Gruzijca Khviche Kvaratskhelije, no ove sezone kog god bi poslao na teren oduševio bi svojom izvedbom i nada se da će se to nastaviti barem do reprezentativne pauze.

S druge strane, Empoli pod trenerom Paolom Zanettijem može biti zadovoljan svojom izvedbom, jer daleko je od zone ispadanja i uz još pokoju pobjedu našao bi se u gornjem dijelu ljestvice.

Ono što muči momčad definitivno je efikasnost, jer ofenziva zabija manje od gola po utakmici, a jedini koji su dvaput dosad poentirali bili su Tommaso Baldanzi i Filipo Bandinelli.

U gostujućoj momčadi igra i Marko Pjaca, koji nikako da oživi svoju karijeru i još čeka na postignuti pogodak, a od zvučnih imena vrijedi izdvojiti Mattiju Destra i dobro nam poznatog slovenskog braniča Petra Stojanovića, od kojih se očekuje da istrče na stadionu Diego Armando Maradona, na kojem je domaćin u ovom trenutku protiv svakog u ulozi izrazitog favorita…

Prethodni dvoboji:
24.04.22 Empoli3:2Napoli SA
12.12.21 Napoli0:1Empoli SA
13.01.21 Napoli3:2Empoli COP
03.04.19 Empoli2:1Napoli SA
02.11.18 Napoli5:1Empoli SA

Izostanci i ozljede:

Napoli: Rrahmani A. (ozljeda mišića).

Empoli: De Winter K. (ozljeda mišića), Grassi A. (ozljeda rebara), Stubljar L. (ozljeda mišića), Tonelli L. (ozljeda zgloba).

Empoli ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako se Napoli proslavio nekim impresivnim golijadama ove sezone, čak i u Ligi prvaka, dvoboj s Empolijem dolazi nakon velikog pražnjenja protiv Atalante, izravnog dvoboja prvog i drugog na ljestvici.

Gosti pak predstavljaju čvrstu momčad na čijim utakmicama ne pada mnogo golova, zbog čega vjerujemo da neće završiti napunjene mreže do vrha, ali ni sami nisu vješti pred protivničkim golom. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola, uz kvotu 1.93 koju nudi kladionica 20bet.

Zanimljivo je i ono što nudi Rabona, oklada da Empoli neće zabiti gol uz kvotu 1.95, a ako vam to nije dovoljno, možete odigrati i pobjedu Napolija bez primljenog gola, uz tečaj 2.05.

Ako ste uvjereni u Napolijevu dominaciju, u kladionici bet365 možete odigrati poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 1.61, što znači da domaćin mora povesti u prvom poluvremenu i zatim mirno posao privesti kraju.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, na pogodak Giacoma Raspadorija dobit ćete 2.20, a čak 5.50 ako to bude prvi gol na utakmici. Na gol Mattea Politana je 2.62, a da će ponovo poentirati Eljif Elmas kvota je 4.00.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer jednom kad akcija krene u Napulju bit će jasnije koliko energično će domaćin ući u ovaj okršaj. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova i tko će sljedeći zabiti pogodak tada će biti još lakše pogoditi pa svakako imajte otvorenu aplikaciju omiljene kladionice na mobitelu i zgrabite obećavajuću kvotu čim se pojavi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top