Leipzig vs. Freiburg – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Bundeslige

Forma:
W W W W D
  • Red Bull Arena
  • Početak: 09. studeni 20:30
Forma:
W D W D W
Leipzig
Više od 2.5 gola1.72
Freiburg
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U njemačkoj Bundesligi stvari polako dolaze na svoje mjesto, s Bayernom na vrhu ljestvice, ali žestoka borba vodi se iza leđa Bavaraca, sa zanimljivim dvobojem ove srijede, kada će snage odmjeriti Leipzig i Freiburg.

Bit će to repriza finala njemačkog Kupa, u kojem je u svibnju RasenBallsport Leipzig boljim izvođenjem penala stigao do drugog trofeja u svojoj povijesti, a u međuvremenu je klupu domaćih preuzeo trener Marco Rose, koji je probudio uspavanu momčad i vratio je pobjedničkim navikama.

Leipzig ima u svojim redovima pregršt odličnih igrača, od kojih se posebno ističe Christopher Nkunku, jedan od najtraženijih mladih napadača u Europi. Francuz je iznimno raspoložen ove jeseni i ima 11 postignutih golova u 13 nastupa u Bundesligi, a Red Bullov klub je potkraj ljeta uspio dovesti i Timu Wernera, koji je doduše ozlijedio gležanj prošli tjedan i neko vrijeme će pauzirati.

Od ozljede se pak oporavio Dani Olmo, što je odlična vijest za Leipzig, a Rose na raspolaganju ima i cijenjenog portugalskog napadača Andrea Silvu, kao i iskusnog Emila Forsberga u sredini terena pa nije iznenađenje da je ovaj momčad nedavno pobijedila čak i Real Madrid.

Dominik Szobolszlai još jedan je dragulj kojeg domaćin ima u svojim redovima, a jedini problem Leipziga olako je primanje golova, pogotovo u Bundesligi u kojoj su protivnici već do sad poentirali čak 25 puta, što ozbiljne momčadi ne prime u cijeloj sezoni.

S druge strane, Freiburg je pod trenerom Christianom Streichom i ove godine sjajan u Bundesligi te trenutno drži drugo mjesto na ljestvici, odmah iza Bayerna, a solidno gura i u Europskoj ligi.

U napadu se uzda u Michaela Gregoritscha, strijelca pet golova ove jeseni, kao i Talijana Vincenza Grifa koji je poentirao šest puta. No, tajna uspjeha Freiburga prije svega je u timskoj igri, koja je već drugu sezonu u nizu zaista besprijekorna.

Sigurnost momčadi ulijeva zadnja linija s Matthiasom Ginterom i Thomasom Lienhartom, a tu je još brzonogi Mađar Roland Sallai, koji uvijek može svojim potezima oživjeti igru Freiburga i približiti ga pobjedi.

U svakom slučaju, na stadionu Red Bull Arena čeka nas izjednačena utakmica dvije momčadi velikog potencijala, u kojoj uzbuđenja ne bi smjelo nedostajati…

Prethodni dvoboji:
21.05.22 Freiburg1:1*Leipzig DFB
05.03.22 Leipzig1:1Freiburg BUN
16.10.21 Freiburg1:1Leipzig BUN
06.03.21 Freiburg0:3Leipzig BUN
07.11.20 Leipzig3:0Freiburg BUN

Izostanci i ozljede:

Leipzig: Gulacsi P. (ozljeda koljena), Klostermann L. (ozljeda gležnja), Laimer K. (ozljeda gležnja), Werner T. (ozljeda gležnja).

Freiburg: Ezekwem K. (ozljeda tetive), Gulde M. (ozljeda zgloba), Schmid J. (ozljeda mišića).

Leipzig zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Rivalitet Leipziga i Freiburga prilično je žestok još od prošle sezone, no u Njemačkoj čak i u utakmicama takvog intenziteta možemo očekivati golove s obje strane.

Leipzig je jedna od momčadi u Europi na čijim utakmicama pada najviše golova, s ofenzivom daleko boljom od defenzive, što bi posebno moglo doći do izražaja ove srijede protiv Freiburga. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.72 kojeg nudi kladionica bet365.

Zanimljive su svakako i kombinacijske oklade pa ako u kladionici 20bet odigrate dvoznak 1X na Leipzig i više od 2.5 gola na utakmici, uzet ćete primamljivu kvotu 2.16.

Svakako ima smisla i oklada oba tima daju gol, uz tečaj 1.71, što znači da ni jedna ni druga mreža ne smiju ostati netaknute, dok 22bet nudi alternativu tome, okladu da gol pada u oba poluvremena, uz koeficijent 1.63.

Što se strijelaca tiče, na pogodak Christophera Nkunkua koeficijent je 2.50, a najizgledniji je strijelac na utakmici, dok ćete dobiti čak 4.33 ako poentira Dani Olmo. S druge strane, kvota je 3.60 da će zabiti Michael Gregoritsch.

Za kraj, spomenimo još okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.88, što možemo zamisliti u ovoj utakmici, a nije nemoguće ni da padne autogol, uz tečaj 6.00, što se zna dogoditi u dvobojima visokog tempa u kojima su obrane pod konstantnim pritiskom…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top