Verona vs. Juventus – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
L L L L L
  • MCH Arena
  • Početak: 10. studeni 18:30
Forma:
W L W L W
DOMAĆIN 5.23
Remi 3.90
GOST 1.69
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Talijanska Serie A ovog tjedna nam nudi dvostruki program utakmica, a u četvrtak svakako najviše pažnje izaziva dvoboj Verone i Juventusa.

Gostujuća momčad možda se pod trenerom Massimilianom Allegrijem osramotila u Ligi prvaka, ali posljednjih tjedana napokon je ulovila pozitivan ritam u talijanskom prvenstvu i ima četiri pobjede u nizu, uključujući i trijumf protiv Intera u derbiju prošle nedjelje.

Takvi rezultati izazivaju respekt navijača, pogotovo kad znamo koliko Juventus trenutno ima ozlijeđenih nogometaša, kojima se sada pridružio i Dušan Vlahović, dok Allegri kroz cijelu jesen ne može računati na Paula Pogbu.

Ipak, Juventus i dalje ima vrlo kvalitetan kadar, a nakon gotovo godinu dana izbivanja u momčad se vratio Federico Chiesa, koji će biti veliki dobitak za crno-bijele, jednom kad vrati staru formu.

U napadu pak Arkadiusz Milik odrađuje solidan posao i uspješno koristi izbivanje brojnih ozlijeđenih igrača, a tu je i Filip Kostić koji se solidno uklopio u kolektiv, nakon što je prešao iz Eintrachta ovog ljeta.

Angel di Maria još je jedna zvijezda koja je uspješno prebrodila ozlijede i na raspolaganju je Allegriju, koji se na terenu prije svega može pouzdati u kapetana Leonarda Bonuccija, jer igra ključnu ulogu u obrani, a i nerijetko se priključuje napadu pa čak i puca penale.

Spomenimo još Manuela Locatellija i Winstona McKennieja kao igrače vezne linije koji su spremni istrčati u Veroni pa je jasno da situacija s dostupnim kadrom i nije tako katastrofalna za gostujućeg trenera.

S druge strane, Hellas Verona je u velikoj krizi i ako trener Salvatore Bocchetti ne uspije trgnuti uspavanu momčad, sljedeće sezone klub će preseliti u drugu talijansku ligu.

Osam poraza u nizu suprotnost je prošloj sezoni u kojoj je Verona solidno gurala i bila u sredini ljestvice, no stvari se krenule uzbrdo, a iskusni igrači poput Darka Lazovića i Miguela Velosa ne uspijevaju napraviti razliku na travnjaku.

Thomas Henry i Kevin Lasagna trebali bi se pobrinuti za golove za domaćina na stadionu Marc’Antonio Bentegodi, no zabili su zajedno samo tri ove sezone pa Veroni definitivno neće biti lako izvući bodove ovog četvrtka protiv Juventusa…

Prethodni dvoboji:
06.02.22 Juventus2:0Verona SA
30.10.21 Verona2:1Juventus SA
27.02.21 Verona1:1Juventus SA
25.10.20 Juventus1:1Verona SA
08.02.20 Verona2:1Juventus SA

Izostanci i ozljede:

Verona: Hrustic A. (ozljeda gležnja), Coppola F. (ozljeda mišića), Cortinovis A. (ozljeda gležnja).

Juventus: Ake M. (slomljena noga), De Sciglio M. (ozljeda bedra), Iling S.(ozljeda gležnja), Kaio Jorge (ozljeda koljena), Kean M. (ozljeda mišića), Paredes L. (ozljeda mišića), Peeters D. (ozljeda mišića), Pogba P. (ozljeda koljena), Vlahović D. (ozljeda prepone).

Juventus zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da je Juventus posljednjih godina gubio na gostovanjima na kojima se nije očekivalo da doživi neuspjeh, a tako je prošao i kad je zadnji put igrao u Veroni. No, ove sezone situacija se ipak značajno promijenila.

Allegrijeva momčad u dobroj je formi i čini se da je pronašla svoju dobitnu formu, a Verona gubi iz tjedna u tjedan i trenutno je najslabija u talijanskoj Seriji A. Zato je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada na pobjedu Juventusa, uz koeficijent 1.69 u kladionici 20bet.

S obzirom na to da Juventus ima četiri pobjede u nizu i niti u jednoj nije primio gol, primamljiva se čini i kvota 2.20 koju nudi Rabona, da Verona neće postići pogodak.

Za one koji traže nešto veću kvotu, bet365 nudi primamljivih 2.62 na okladu poluvrijeme/kraj 2/2, što znači da gost mora povesti u prvih 45 minuta i zatim očuvati svoju prednost do samog kraja.

Tu je naravno i opcija hendikepa -1.5 na Juventus, za koju 22bet nudi kvotu čak 2.86, što znači da Allegrijeva momčad mora pobijediti najmanje s dva razlike, što bi se lako moglo dogoditi protiv uzdrmanog domaćina.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, na gol Arkadiusza Milika kvota je 2.87, a isto ćete dobiti i na gol povratnika Federica Chiese, dok je tečaj 3.75 na pogodak Angela di Marije.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.92, što nije rijetkost kad igra Juventus i ne bi bilo nevjerojatno da se ponovi i u četvrtak…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top