Manchester United vs. Leeds – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W W W W L
  • Old Trafford
  • Početak: 08. veljača 21:00
Forma:
L W D W L
Manchester U.
Hendikep: F+22.28
Leeds
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Premiershipu ovog tjedna utakmice se igraju gotovo svakog dana, a u srijedu će pažnja javnosti biti usmjerena na Manchester United i Leeds United, koji međusobno igraju u večernjem terminu.

Domaća momčad definitivno pokazuje napredak pod trenerom Erikom ten Hagom, a nakon poraza u derbiju protiv Arsenala nabrzinu je nanizala četiri pobjede u različitim natjecanjima i nastavlja ganjati trofej, na koji čeka još od 2017. godine.

Manchester United napokon je dobio napadača na kojeg se može osloniti, jer Marcus Rashford značajno je podigao svoju formu ove sezone i zabija golove iz tjedna u tjedan, na radost svog nizozemskog trenera.

U momčad se uspješno uklopio i Wout Weghorst, jedan od važnih aktera Svjetskog prvenstva u Kataru koji je ove zime u Manchester stigao iz Burnleyja, dok opasnost na desnoj strani predstavlja skupocjeni Brazilac Anthony, koji bi mogao doći do izražaja u ovoj utakmici.

Kao i uvijek, Bruno Fernandes predstavlja ključnu kariku u ofenzivi “crvenih vragova”, a klub je dobar posao napravio i dovođenjem Marcela Sabitzera iz Bayerna i bit će zanimljivo vidjeti hoće li dobiti minutažu ove srijede.

Što se obrane tiče, ona je u prošlosti znala pokazivati slabosti, no s Raphaelom Varaneom i Lisandrom Martinezom djeluje sasvim solidno pa David de Gea među vratnicama napokon ima stopere ispred sebe na koje se može osloniti.

S druge strane, momčad Leedsa mnogo je izgubila prošlog ljeta kada je klub napustio Raphinha, no svejedno se ne predaje i pokušava na sve načine izbjeći ispadanje u drugu ligu.

Pod trenerom Jessejem Marschom Leeds United igra promjenjivo i stalno se izmjenjuju pobjede i porazi, no još uvijek se nalazi iznad zone ispadanja i tamo namjerava ostati do kraja sezone.

U dvoboju s Manchester Unitedom gosti ipak ne mogu računati na dominaciju na travnjaku, već će pokušati kreirati iznenađenje iz kontri, pri čemu bi im trebao pomoći mladi Nizozemac Crysencio Summerville, strijelac 4 pogotka u Premiershipu ove sezone, kao i Weston McKennie koji je došao iz Juventusa ove zime.

U svakom slučaju, čeka nas atraktivna utakmica na Old Traffordu, u kojoj je domaćin u ulozi favorita, a golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
20.02.22 Leeds2:4Manchester United PL
14.08.21 Manchester United5:1Leeds PL
25.04.21 Leeds0:0Manchester United PL
20.12.20 Manchester United6:2Leeds PL
17.07.19 Manchester United4:0Leeds PRI

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Eriksen C. (ozljeda gležnja), Greenwood M. (izvan kadra), Martial A. (ozljeda mišića), Van de Beek D. (ozljeda koljena)

Leeds: Dallas S. (slomljena noga), Forshaw A. (ozljeda mišića), Gray A. (ozljeda stopala), Rodrigo (ozljeda koljena).

ManUtd zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao i uvijek kad igra protiv kluba s dna ljestvice, sportske kladionice proglasile su Manchester United izrazitim favoritom, a ovaj put s njima se slažemo i spremni smo podebljati kvotu tipujući na domaćina.

“Crveni vragovi” ostvarili su četiri uvjerljive pobjede u zadnjih pet ogleda s Leedsom, a dobro im ide i posljednjih tjedana, zbog čega je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada na hendikep F+2 iliti -1.5 na Manchester United, uz koeficijent 2.28 u kladionici 20bet, što postaje dobitno ako domaćin pobijedi s dva ili više razlike.

Po istoj logici ima smisla i oklada poluvrijeme/kraj 1/1, za koju će vam bet365 dati kvotu 2.25, što znači da Manchester United mora povesti u prvom poluvremenu i zadržati prednost do samog kraja.

Kladiti se možete i da Manchester United zabija gol u oba poluvremena, uz tečaj 2.10, a ako vjerujete da će mreža gostiju biti natrpana do vrha, Rabona vam nudi 2.40 na okladu da Manchester United zabija više od 2.5 gola na utakmici.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.05 ako zabije Marcus Rashford, što raste na 4.33 ako to bude prvi gol na utakmici. Na gol Wouta Weghorsta kvota je pak 2.62, dok ćete na pogodak Brune Fernandesa uzeti 2.75.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.37 u kladionici 22bet, što je uvijek moguće u utakmicama Manchester Uniteda, pogotovo kad igra protiv klubova iz donjeg doma ljestvice…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top