Manchester United vs. Brentford – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
L W W D W
  • Old Trafford
  • Početak: 05. travanj 21:00
Forma:
D D W L W
Manchester U.
Više od 2.5 gola1.72
Brentford
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U engleskom Premiershipu utakmice su na rasporedu i ove srijede, a najviše pažnje privlači dvoboj Manchester Uniteda i Brentforda.

Domaća momčad predvođena trenerom Erikom ten Hagom nedavno je osvojila EFL Cup i zabilježila neke impresivne pobjede, no sada je ponovo upala rezultatsku krizu, o čemu svjedoči remi sa Southamptonom, kao i poraz od Newcastlea.

Manchester United igra slabije kada nije fizički potpuno spreman Marcus Rashford, što je slučaj posljednjih tjedana, a trenutno nema inspiraciju niti Bruno Fernandes, još jedan od ključnih igrača u ofenzivi.

Ten Hag u napadu još na lijevoj strani ima Anthonyja, koji varira od prosječnog od briljantnog pa nas zaista zanima kakvo izdanje Brazilca ćemo vidjeti u ovom dvoboju. Hendikep za domaćina će svakako biti izostanak Casemira koji odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona, dok se Christian Eriksen polako vraća treninzima, ali još uvijek nije spreman odigrati svih 90 minuta.

U takvim okolnostima očekuje se da nešto napravi na travnjaku Anthony Martial, kao i Jadon Sancho, a u momčadi je od ove zime i Wout Weghorst, koji može svojom žestinom donijeti prevagu na ovoj utakmici.

Što se pak obrane domaćih tiče, ona već godinama pokazuje bezbroj slabosti, a Ten Hag se nada da bi stoperski dvojac kojeg čine Lisandro Martinez i Raphael Varane mogao biti dovoljan da zaustavi neugodnog protivnika.

A Brentford dolazi s mnogo samopouzdanja na ovo gostovanje, nakon što je pod danskim trenerom Thomasom Frankom svladao Manchester United 4:0 u prvom dijelu prvenstva.

Radi se o momčadi koja igra vrlo atraktivan i efikasan nogomet, s Ivanom Toneyjem koji je utrpao već 17 golova ove sezone i dogurao sve do reprezentacije.

Brentford u svojim redovima ima igrače iz cijelog svijeta, a ponajviše iz Skandinavije, od kojih vrijedi izdvojiti mladog Danca Mikkela Damsgaarda i njegovog kolegu iz reprezentacije Mathiasa Jansena.

Zato na stadionu Old Trafford možemo očekivati da će gosti nastupiti bez straha i kazniti svaku pogrešku “crvenih vragova”, što znači da Manchester United mora odigrati besprijekornu utakmicu ako želi zabilježiti novu pobjedu…

Prethodni dvoboji:
13.08.22 Brentford4:0Manchester United PL
02.05.22 Manchester United3:0Brentford PL
19.01.22 Brentford1:3Manchester United PL
28.07.21 Manchester United2:2Brentford PRI

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Casemiro (crveni karton), Garnacho A. (ozljeda stopala), Heaton T. (ozljeda gležnja), Van de Beek D. (ozljeda koljena).

Brentford: Ajer K. (ozljeda lista), Lewis-Potter K. (ozljeda koljena).

ManUtd zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo očekivati, kladionice u Hrvatskoj pokazuju određeni respekt prema Brentfordu pa je kvotu na pobjedu domaćina nešto veća nego što bi bila u prošlosti, no svejedno se radi o 1.60, što i nije tečaj na kojem bi trebalo bazirati dugoročnu strategiju.

Također nismo sigurni da u trenutnoj formi Manchester United može računati na laku pobjedu ove srijede, dok je puno realniji ishod da se ovaj dvoboj pretvori u golijadu, kao što je to bilo svaki put dosad kad su igrali ovi protivnici. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.72 kojeg nudi kladionica bet365.

Po istoj logici definitivno ima smisla očekivati da i jedni i drugi poentiraju na Old Traffordu, zbog čega primamljivo izgleda i kvota 1.76 na okladu oba tima daju gol, koju nudi kladionica 20bet.

U kladionici 22bet dobit ćete pak 1.87 ako se kladite da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, što možemo zamisliti u ovom susretu, dok ćete na okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom dobiti tečaj 2.04.

Ako pak tipujete na domaćina, postoje dvije zanimljive opcije koje možete odigrati. Prva je oklada da Manchester United zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.37, dok ćete za okladu poluvrijeme/kraj 1/1 dobiti 2.50, što postaje dobitno ako Ten Hagova družina povede u prvom poluvremenu i do kraja zadrži svoju prednost.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce, jer dobit ćete 2.75 ako zabije Anthony Martial, dok je kvota primamljivih 3.10 na gol Brune Fernandesa. S druge strane, koeficijent je 3.25 na gol Ivana Toneyja, a čak 7.50 da će poentirati Mikkel Damsgaard.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top