Manchester City vs. Real – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W D W W W
  • Etihad Stadium
  • Početak: 17. svibanj 21:00
Forma:
W D W L W
Manchester C.
Poluvrijeme/kraj: 1/12.40
Real Madrid
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede pada odluka koga ćemo gledati u finalu Lige prvaka u Istanbulu 10. lipnja, Manchester City ili Real Madrid.

Radi se o dvoboju kojeg mnogi vide kao finale prije finala, a domaća momčad pod trenerom Pepom Guardiolom nada se da će izbaciti iz natjecanja svog najopasnijeg rivala, čime bi došla na korak do prve povijesne titule u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Nogometaši Manchester Cityja u strašnoj su formi i gaze sve pred sobom u posljednja dva mjeseca, no to nije bilo dovoljno za pobjedu u prvoj utakmici protiv Reala. Dvoboj je završio remijem 1:1, a Kevin de Bruyne je bio taj čiji je izjednačujući pogodak donio Guardiolinoj družini egal uoči uzvrata.

Od belgijskog veznjaka očekivat će se najviše i u srijedu u Manchesteru, jer traži se da svojim potezima napravi razliku u sredini terena i po mogućnosti opet nešto zabije. Falit će mu pak pomoć Ilkaya Gündogana koji ne može igrati zbog kartona, no City ima pregršt odličnih rješenja na svakoj poziciji pa možemo očekivati jaku veznu liniju domaćina i u ovom europskom derbiju.

U napadu pak će se mnogo toga vrtjeti oko Erlinga Haalanda, samozatajnog u prvom susretu, no izuzetno raspoloženog svaki put kad se utakmica igra na Etihadu.

Jack Grealish u vrlo je dobroj formi i mogao bi svojim potezima gurnuti suigrače u izgledne situacije, dok Guardiola još u ofenzivi ima nekoliko sjajnih rješenja, od kojih vrijedi izdvojiti Riyada Mahreza i Juliana Alvareza.

Velika odgovornost u ovoj utakmici bit će i na obrani domaćina, u kojoj je Ruben Dias odradio odličan posao u Madridu prije tjedana dana, a sada se od njega dočekuje da još jednom umrtvi najveće zvijezde gostujućeg sastava.

A Real Madrid pod trenerom Carlom Ancelottijem šampionska je momčad s kojom nikome nije lako igrati, unatoč tome što su njegovi nositelji igre u poznim godinama.

Karim Benzema možda nije puno napravio u prvoj utakmici, no sigurno će biti najveća prijetnja Cityju u uzvratu, dok se gosti nadaju i još jednoj velikoj predstavi Luke Modrića, dirigenta Reala kroz čitavo posljednje desetljeće.

Real ima i nekoliko briljantnih mladih igrača, od kojih vrijedi izdvojiti Viniciusa Juniora, Rodryga i Federica Valverdea pa možemo očekivati zaista strašan okršaj u Manchesteru ove srijede, u kojem se domaćin nada da se neće ponoviti isto što i prošle godine u ovoj fazi natjecanja…

Prethodni dvoboji:
09.05.23 Real Madrid1:1Manchester City LP
04.05.22 Real Madrid3:1Manchester City LP
26.04.22 Manchester City4:3Real Madrid LP
07.08.20 Manchester City2:1Real Madrid LP
26.02.20 Real Madrid1:2Manchester City LP

Izostanci i ozljede:

Manchester City: Ilkay Gündogan (kartoni).

Real Madrid: Ferland Mendy (ozljeda mišića).

ManCity zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Real izbacio Manchester City u polufinalu Lige prvaka prošle sezone gotovo u identičnoj situaciji, ako ne i u goroj za madridski klub, online kladionice svejedno su proglasile domaćina apsolutnim favoritom za konačnu pobjedu.

Ne slažemo se uvijek s bookmakerima, no ovaj put im dajemo za pravo, jer Manchester City igra ludo dobar nogomet posljednjih tjedana i smatramo je da je došlo vrijeme da uzme mjeru Realu. Vjerujemo da će u tome uspjeti u ranoj fazi utakmice, zbog čega je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.40 u kladionici bet365. Ova opcija postaje dobitna ako Guardiolina momčad povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

Iako je ulog ogroman i mora se paziti na obranu, ofenzive i jednih i drugih su toliko moćne da golovi ne bi smjeli izostati. Možda neće biti 4:3 kao prošli put na istom stadionu, no ima smisla oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 2.51 u kladionici 20bet.

Za one koji očekuju kišu pogodaka ove srijede interesantnu opciju nudi i kladionica 22bet, jer u njoj ćete dobiti 1.79 na okladi da dva gola padaju do 55. minute ili ranije. Neke će možda privući i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.11.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete samo 1.66 ako se kladite na gol Erlinga Haalanda, no to raste na 3.25 ako odigrate da će to biti prvi gol na utakmici. Na gol Riyada Mahreza je 3.50, a 4.00 ćete dobiti ako igrate da će zabiti Jack Grealish. S druge strane, na Karima Benzemu kvota je 3.00, a na našeg Luku Modrića čak 9.00.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.45, što definitivno možemo zamisliti u ovom sjajnom europskom obračunu, u kojem će i jedni i drugi svim sredstvima pokušavati izboriti ulazak u veliko finale…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top