Real vs. Manchester City – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W L W L W
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 09. svibanj 21:00
Forma:
W W W W W
Real Madrid
Dvoznak: 1X1.73
Manchester C.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred nama je vjerojatno najvažniji dvoboj ove sezone u Ligi prvaka, u kojem će snage u Madridu odmjeriti Real i Manchester City.

Radi se o okršaju dvije momčadi koje su najviše pokazale u dosadašnjem dijelu elitnog klupskog nogometnog natjecanja, a bit će to i repriza prošlosezonskog polufinala. Domaća momčad pod Carlom Ancelottijem nada se još jednom zagorčati život svom europskom rivalu i napraviti veliki korak prema obrani titule.

No, to neće biti jednostavno i Real će morati odigrati briljantnu utakmicu na domaćem terenu. Na teren bi se trebao vratiti Luka Modrić, nakon što je desetak dana izbivao zbog ozljede, što je dobra vijest za domaći sastav. Društvo u veznoj liniji trebao bi mu praviti Toni Kroos, junak finala Kupa kralja prošle subote.

Kao i uvijek, ključna figura u napadu “kraljevskog” kluba bit će Karim Benzema, prošlogodišnji osvajač Zlatne lopte, dok opasnost prijeti i od Viniciusa Juniora, trenutno jednog od najboljih krilnih napadača na svijetu.

Real još ima Rodryga kao upotrebljivog džokera u ofenzivi, kao i opasnog Federica Valverdea, spremne poentirati u svakom trenutku. No, najveća odgovornost bit će na obrani, s Antonijom Rüdigerom i Davidom Alabom, iza kojih će Thibaut Courtois sigurno imati posla u ovoj utakmici.

S druge strane, momčad Pepa Guardiole gazi sve pred sobom posljednjih mjeseci i smiješi joj se naslov u Premiershipu, kao i u FA Cupu. Doduše, u takvoj je formi City bio i prošle sezone pa je svejedno zapeo u Madridu u Ligi prvaka.

Međutim, sada nebesko plavi u svojim redovima imaju Erlinga Haalanda, strijelca 50 golova ove sezone i novog golgeterskog rekordera u Engleskoj. U ofenzivi su još sjajni igrači poput Riyada Mahreza i Juliana Alvareza pa Guardiola ima slatke brige koga uopće poslati na travnjak.

Pred Kevinom de Bruyneom težak je zadatak uspostavljanja dominacije u sredini terena, a mnogo se očekuje od Jacka Grealisha koji igra dobro ove sezone, kao i od Ilkaya Gündogana koji je izrastao u odličnog igrača u redovima Manchester Cityja.

U svakom slučaju, čeka nas spektakl na stadionu Santiago Bernabeu kojeg ljubitelji nogometa nikako ne bi smjeli propustiti…

Prethodni dvoboji:
04.05.22 Real Madrid3:1Manchester City LP
26.04.22 Manchester City4:3Real Madrid LP
07.08.20 Manchester City2:1Real Madrid LP
26.02.20 Real Madrid1:2Manchester City LP
27.07.17 Manchester City4:1Real Madrid ICC

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Militao E. (kartoni).

Manchester City: Ake N. (ozljeda zadnje lože).

ManCity zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao i prošle godine u isto vrijeme, online kladionice odlučile su proglasiti Manchester City izrazitim favoritom već u prvom dvoboju i daju vrlo male izglede Realu da prođe u finale.

No, šampionsko iskustvo ove Ancelottijeve generacije nije dobro podcjenjivati. Madridski klub već je izbacio dva engleska kluba iz natjecanja i sigurno ima kvalitetu dostojno se suprotstaviti trećem. Zato je naša glavna preporuka oklada dvoznak 1X na Real, uz koeficijent 1.73 kojeg nudi kladionica 22bet.

Iako je ulog velik u ovom dvoboju, ofenzivni potencijal dvije momčadi je takav da golova ne bi smjelo nedostajati. Zato ima smisla odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.72 u kladionici 20bet.

Ako želite malo krupniju kvotu, na raspolaganju imate i kombinacijske oklade, od kojih izdvajamo spoj dvije već navedene, 1X na Real uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti primamljivi tečaj 3.36.

Zanimljiva oklada je i ona da će u drugom poluvremenu pasti više golova nego u prvom, uz koeficijent 2.10, što definitivno možemo zamisliti u ovom susretu. Na dosuđeni penal dobit ćete pak 2.45, što je još jedan scenarij koji bi se lako mogao odigrati u Madridu.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete u kladionici bet365 koeficijent 2.50 na gol Karima Benzeme, a čak 3.40 da će poentirati Vinicius Junior. Na pogodak Luke Modrića je tečaj 7.50, dok ćete s druge strane dobiti samo 1.90 ako poentira Erling Haaland, a 5.00 ako zabije Jack Grealish.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer odnos snaga Reala i Manchester Cityja još će lakše biti ocijeniti jednom kad lopta krene s centra. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 2.00 djeluje obećavajuće, a pojavit će se i druge zanimljive opcije. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu za vrijeme europskog derbija i reagirajte čim se pojavi izdašni tečaj za kojeg vjerujete da će se pretvoriti u realnost…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top