Milan vs. Inter – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W D D W D
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 10. svibanj 21:00
Forma:
W W W W W
Milan
Prvo poluvrijeme: X2.04
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pomalo neočekivano, ali zasluženo, ove srijede u polufinalu Lige prvaka snage će odmjeriti gradski rivali i velikani talijanskog nogometa, Milan i Inter.

Domaća momčad pod vodstvom Stefana Piolija već je iz natjecanja izbacila prvaka Italije Napoli, a sada želi još jedan vrijedni talijanski skalp, na putu do velikog finala koje će se igrati u Istanbulu 10. lipnja.

Nakon osvajanja titule u Italiji, Milan ove sezone proživljava osrednju sezonu u domaćem prvenstvu, no čini se da ono najbolje čuva za Europu. Piolija uoči ove utakmice muče neke ozljede, od kojih je najveći problem što Rafael Leao nije potpuno spreman, a bio je najbolji ovog proljeća u redovima crno-crvenih.

Portugalac će vjerojatno stisnuti zube i ipak zaigrati, a doprinos u derbiju morat će dati i Olivier Giroud koji se malo ispuhao nakon Svjetskog prvenstva, no poznato je da čuva ono najbolje za najveće utakmice.

Važan adut u redovima Milana definitivno je i Theo Hernandez, jedan od najboljih lijevih bekova trenutno na svijetu, dok u sredini terena operiraju Brahim Diaz i Sandro Tonali, vrlo talentirani veznjaci pred kojima je obećavajuća budućnost.

Milanov golman Mike Maignan još je jedan od ključnih nogometaša Piolijeve momčadi i zasigurno ga očekuje ponešto posla ove srijede, u dvoboju u kojem bi upravo obrane mogle igrati ključnu ulogu na travnjaku.

S druge strane, Inter se posljednjih tjedana probudio pod Simoneom Inzaghijem i niže pobjede, kako u Italiji, tako i u Europi. To znači da ćemo vjerojatno vidjeti plavo-crne u Ligi prvaka i sljedeće sezone, no oni je žele osvojiti već sad, kao što je to uspjela generacija Josea Mourinha 2010. godine.

Ova generacija Intera u svojim redovima ima neumornog radnika Marcela Brozovića, kao i vještog kreativca Hakana Calhanoglua pa možemo reći da ima određenu prednost u sredini terena.

U napadu pak Inzaghi može birati između Romelua Lukakua, Edina Džeke i Lautara Martineza, a eventualne slabosti mogle bi se pojaviti u obrani u kojoj nema ozlijeđenog Milana Škriniara. No, na stadionu Giuseppe Meazza Inter će sigurno odigrati čvrsto i odgovorno, tko god istrči na travnjak…

Prethodni dvoboji:
05.02.23 Inter1:0Milan SA
18.01.23 Milan0:3Inter SA
03.09.22 Milan3:2Inter SA
19.04.22 Inter3:0Milan COP
01.03.22 Milan0:0Inter COP

Izostanci i ozljede:

Milan: Leao R. (ozljeda mišića).

Inter: Dalbert (ozljeda koljena), Gosens R. (ozljeda ramena), Škriniar M. (ozljeda leđa).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Inter igra impresivan nogomet posljednjih tjedana, Milan je pokazao u Europi da je vrlo opasan kad se igra na ispadanje, zbog čega hrvatske kladionice gostima daju tek laganu prednost.

Mi pak vjerujemo da će ovaj okršaj započeti pravom rovovskom bitkom, u kojoj napadači ni jedne ni druge momčadi neće imati mnogo prostora. Zbog toga je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz koeficijent 2.04 u kladionici 20bet.

Radi se o dvoboju u kojem bi nijanse mogle odlučivati o pobjedniku, zbog čega ima smisla razmisliti i o okladi da oba tima NEĆE zabiti gol, na što možete dobiti 1.83, a postaje dobitno ako jedan od dva golmana sačuva svoju mrežu netaknutom.

Po istoj logici može se odigrati i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, uz kvotu 1.77, dok ćete na okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 1.5 gola dobiti tečaj čak 2.73.

U ovoj utakmici neki domaći kladitelji pokušat će pogađati i točan rezultat. Kladionica Rabona nudi vam 7.80 na rezultat 0:0, dok je kvota 6.80 na rezultat 0:1, još jednu prilično izglednu opciju u ovom gradskom derbiju.

Ne zaboravimo niti kombinacijske oklade, od kojih izdvajamo X2 na Inter uz manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti pristojni koeficijent 2.20.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 vam daje 3.10 ako poentira Lautaro Martinez, dok je kvota izdašnih 4.00 na gol Romelua Lukakua. S druge strane, na Oliviera Girouda dobit ćete 3.60, a čak 7.00 ako se među strijelce upiše Theo Hernandez.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 3.13, što je uvijek moguće kad igraju Milan i Inter, pogotovo u polufinalu Lige prvaka, u kojem i jedni i drugi pod svaku cijenu žele pobijediti…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top