Juventus vs. Sevilla – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske lige

Forma:
W W D L L
  • Allianz Stadium
  • Početak: 11. svibanj 21:00
Forma:
W L W W W
DOMAĆIN 1.81
Remi 3.62
GOST 4.76
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon uzbuđenja u Ligi prvaka, ovog četvrtka na scenu stupa Europska liga, u kojoj će snage odmjeriti Juventus i Sevilla, dva velikana europskog klupskog nogometa.

Domaća momčad predvođena trenerom Massimilianom Allegrijem može odahnuti, jer vraćeni su joj bodovi u talijanskoj Serie A i grabi prema mjestu u Ligi prvaka sljedeće sezone. Juventus je u talijanskom Kupu ispao od Intera, što znači da je Europska liga još jedina šansa da osvoji trofej.

Crno-bijeli definitivno imaju izgleda uspjeti u tome, jer u svojim redovima ima vrhunske nogometaše u svojim linijama, uključujući Dušana Vlahovića u napadu koji polako diže formu. Arkadiusz Milik također je zadužen za golove, a ne smijemo zaboraviti niti Angela di Mariju, jednog od junaka Svjetskog prvenstva u Kataru.

Juventus može biti zadovoljan i igrom svoje sredine terena, u kojoj operira daroviti Manuel Locatelli, kao i vrijedni Adrien Rabiot, a sve veću minutažu dobiva i mladi Fabio Miretti, novi uzbudljivi talent talijanskog nogometa.

Dodajmo tome brazilske bekove Alexa Sandra i Danila, kao i neuništivog Leonarda Bonuccija na poziciji stopera da postane jasno kako Juventus neće biti lako izbaciti iz ovog natjecanja, uoči velikog finala u Budimpešti 31. svibnja.

No, s druge strane terena je Sevilla, šesterostruki osvajač ovog natjecanja koja pod trenerom Mendilibarom napokon igra solidan nogomet.

Momčad iz Andaluzije dugo se borila za opstanak u La Ligi, no sada se digla sve do gornjeg doma ljestvice, a u svojem omiljenom natjecanju izbacila je Manchester United, jednog od glavnih favorita.

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić nastavlja biti važan kotačić u igri Seville koja u svojim redovima ima i marokanskog golmana Bona, od kojeg se očekuje velika utakmica u Torinu, nužna kako bi gosti izborili aktivan rezultat pred uzvrat.

Youssef En-Nesyri u napadu predstavljat će najveću opasnost za domaću momčad, a tu je i Rafa Mir kao solidno rješenje u ofenzivi. Argentinci Eric Lamela i Lucas Ocampos također su na raspolaganju treneru Mendilibaru, no ostaje otvoreno pitanje je li to sve dovoljno dobro da bi Sevilla izbjegla poraz na stadionu Allianz, na kojem je teško igrati čak i najboljima u Europi…

Prethodni dvoboji:
22.11.16 Sevilla1:3Juventus LP
14.09.16 Juventus0:0Sevilla LP
08.12.15 Sevilla1:0Juventus LP
30.09.15 Juventus2:0Sevilla LP
24.07.09 Sevilla1:2Juventus PC

Izostanci i ozljede:

Juventus: De Sciglio M. (ozljeda koljena), Ihattaren M. (nespreman), Kaio Jorge (ozljeda koljena).

Sevilla: Corona J. (bolest), Jordan J. (ozljeda Ahilove tetive), Marcao (ozljeda bedra), Nianzou T. (bolest).

Juventus zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Sevilla izbacila Manchester United u prethodnom kolu i rekorder je po broju osvojenih titula u Europskoj ligi, kladionice u Hrvatskoj svejedno daju Juventusu prednost u ovoj utakmici.

Mi se s tim slažemo, jer smatramo da Massimiliano Allegri ima kvalitetniji kadar na raspolaganju, što je ipak ključno u završnici europskih klupskih natjecanja. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Juventusa, uz koeficijent 1.81 kojeg nudi kladionica 20bet.

Možemo očekivati čvrstu utakmicu u kojoj se napadači neće moći previše razmahati, zbog čega će neki poželjeti odigrati i na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.71.

Po istoj logici ima smisla odigrati i na okladu oba tima NE daju gol, uz kvotu 1.77, a kladionica 22bet nudi i zanimljivu okladu da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, na što možete zgrabiti tečaj 1.83.

Ako favorizirate domaćina, postoje u kladionici bet365 još dvije primamljive opcije koje možete odigrati. Prva je oklada na pobjedu Juventusa bez primljenog gola, uz kvotu 2.62, a uplatiti možete i poluvrijeme/kraj 1/1, uz tečaj 2.87, što postaje dobitno ako Allegrijeva momčad povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.37 na Dušana Vlahovića, dok je kvota 3.50 na gol Angela di Marije. S druge strane, na Youssefa En-Nesyrija je kvota 3.20, a na našeg Ivana Rakitića čak 12.00.

Za kraj, spomenimo još dvije oklade. Prva je na dosuđen penal, uz kvotu 2.65, što je definitivno realan scenarij za ovaj susret, a nije nemoguć ni autogol, uz tečaj 9.00, sve češće pojava čak i na utakmicama vrhunskih nogometnih momčadi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top