Inter vs. Milan – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W W W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 16. svibanj 21:00
Forma:
L L W D D
Inter
Dvoznak: 2X1.81
Milan
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Počinje tjedan odluke u polufinalu Lige prvaka. Akciju u utorak otvaraju talijanski predstavnici Inter i Milan koji će u gradskom derbiju otkriti ime prvog finalista elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Inter pod vodstvom Simonea Inzaghija započinje ovaj dvoboj s prednošću 2:0 iz prve utakmice te definitivno posljednjih tjedana djeluje kao momčad koja ne može ispasti iz Milana u dva međusobna dvoboja.

Svoj uspon plavo-crni mogu zahvaliti odličnom tempiranju forme svojih ključnih igrača, poput Hakana Calhanoglua koji sjajno djeluje u sredini terena, kao i Edina Džeke koji je prekrasnim pogotkom u prvom okršaju još jednom pokazao da je rasni strijelac.

Inzaghi u napadu još ima Lautara Martineza i Romelua Lukakua pa mu ofenzivnih rješenja definitivno ne manjka, a dobar posao obavlja i Henrik Mhitarjan, još jedan iskusni ofenzivac koji može predstavljati prevagu u ovakvim utakmicama.

Našem Marcelu Brozoviću smiješi se prvo finale Lige prvaka, no nije igrao od početka prije tjedan dana pa ostaje otvoreno pitanje hoće li ga Inzaghi više koristiti u uzvratu, u utakmici u kojoj će domaćinu trebati bolja organizacija prema nazad.

Što se pak obrane Intera tiče, unatoč ozljedi Milana Škriniara posljednja linija djeluje čvrsto pa je teško zamisliti da Andre Onana primiti tri ili više pogotka u utorak.

No, Milan se pod Stefanom Piolijem sigurno neće predati, jer riječ je o družini koja je bezbroj puta dokazala da može igrati impresivno na velikoj sceni.

Vjeruje se da bi Rafael Leao trebao biti spreman za ovaj dvoboj, što bi moglo mnogo toga promijeniti na travnjaku, dok iskusni Olivier Giroud samo čeka priliku da još jednom poentira protiv gradskog rivala.

Ozljeda Ismaela Bennacera remeti planove Piolija u veznoj liniji, no mladi Sandro Tonali i Brahim Diaz učinit će sve što je u njihovoj moći da se nametnu u sredini terena te tako učine Milan konkurentnijim.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li na stadionu Giuseppe Meazza priliku dobiti i naš Ante Rebić, u dvoboju u kojem Inter rezultat drži čvrsto pod kontrolom, no već jedan pogodak u njegovoj mreži mogao bi zakomplicirati situaciju…

Prethodni dvoboji:
10.05.23 Milan0:2Inter LP
05.02.23 Inter1:0Milan SA
18.01.23 Milan0:3Inter SC
03.09.22 Milan3:2Inter SA
19.04.22 Inter3:0Milan COP

Izostanci i ozljede:

Inter: Dalbert (ozljeda koljena), Škriniar M. (ozljeda leđa).

Milan: Bennacer I. (ozljeda mišića), Krunić R. (ozljeda koljena), Messias J. (ozljeda mišića).

Inter zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Zbog impresivnih rezultata posljednjih tjedana, kladionice u Hrvatskoj odlučile su proglasiti Inter izrazitim favoritom u ovoj utakmici.

No, istina je da Interu ne treba nova pobjeda kako bi bez problema prošao dalje, a Milan će se bolje organizirati u ovom dvoboju i sigurno će pružiti žešći otpor nego prije tjedan dana. Zato je naša glavna preporuka oklada X2 na Milan u regularnom dijelu uzvratne utakmice, uz primamljivi koeficijent 1.81 kojeg nudi kladionica 22bet.

Prva utakmica pokazala je pukotine u obje obrane, a u uzvratu bi se moglo igrati još otvorenije, zbog čega definitivno ima smisla i oklada na oba tima daju gol, uz kvotu 1.90 u kladionici bet365, što postaje dobitno ako i jedni i drugi poentiraju.

U kladionici 22bet pronaći ćete i zanimljivu okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 2.13, što definitivno možemo zamisliti kako se pretvara u realnost ovog utorka, kao i dosuđen penal na kojeg ćete dobiti koeficijent 2.74.

Dostupne su i kombinacijske oklade, od kojih vrijedi izdvojiti okladu X2 na Milan uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti izdašni tečaj 4.69 u kladionici 20bet.

Ako se odlučite kladiti na strijelce, dobit ćete 3.75 na pogodak Oliviera Girouda, dok je čak 4.33 da će poentirati Rafael Leao. S druge strane, kvota je 2.75 na Lautara Martineza, a 3.00 da će gol zabiti Edin Džeko.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer jednom kad krene akcija s centra bit će još lakše detektirati tko će u ovom dvoboju doći do pobjede. Gol u posljednjih 20 minuta, na što ćete moći uzeti kvotu oko 2.00 djeluje obećavajuće, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top