Manchester City vs. Real Madrid – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W L D D
  • Etihad Stadium
  • Početak: 26. travanj 21:00
Forma:
W W L W W
Manchester C.
Manje od 2.5 gola2.20
Real Madrid
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ulazimo u završnicu Lige prvaka, u kojoj su ostali još samo glavni pretendenti na osvajanje titule, a među njima se posebno ističu Manchester City i Real Madrid koji međusobno igraju ovog utorka.

Nema sumnje, Pep Guardiola pod svaku cijenu želi osvojiti elitno klupsko nogometno natjecanje, u kojem nebesko plavi nikad još nisu trijumfirali u svojoj povijesti, unatoč milijardama eura uloženih u momčad.

Manchester City pokušat će protiv Reala izboriti svoje drugo finale u nizu, a važna će biti prva utakmica u kojoj domaćin želi doći do ključne prednosti, veće nego protiv Atletica u prethodnoj rundi.

Guardiola može biti zadovoljan stanjem s ozljedama, jer ima na raspolaganju sve svoje glavne igrače, uključujući Kevina de Bruynea koji napokon igra u kontinuitetu i definitivno radi razliku na travnjaku, zbog čega je City još uvijek vodeći u Premiershipu, a po mnogima i glavni favorit za osvajanje Lige prvaka.

Klub iz Manchestera pokušat će svojim posjedom lopte dominirati travnjakom, a za golove bi se trebali pobrinuti Riyad Mahrez ili Raheem Sterling, dok je tu i Gabriel Jesus, kao još jedno odlično rješenje prema naprijed.

Iznimno opasan ove sezone još je i Bernardo Silva, a baš zbog ovakvih utakmica skupo je plaćen prošlog ljeta Jack Grealish, koji će pokušati napraviti prevagu na lijevoj strani.

A Real s druge strane dolazi u Manchester nakon što je izbacio PSG i Chelsea pa se momčad Carla Ancelottija definitivno više nikog ne boji, iako je sada čeka još teži protivnik.

Madridski klub igra na krilima svoje dvije najveće zvijezde. Karim Benzema s po tri pogotka potopio je prethodne protivnike u Ligi prvaka i od njega se očekuju golovi i protiv Cityja, dok će naš Luka Modrić dirigirati igrom u sredini terena, kao što to u Realu već radi čitavo desetljeće.

Ancelotti ima mnogo problema s ozljedama, od kojih ga najviše zabrinjava situacija s Casemirom, no radi se uglavnom o igračima za koje ima adekvatne zamjene pa možemo očekivati jaku postavu madridske momčadi u ovoj utakmici.

Od onih koji bi mogli iskočiti u prvi plan tu su svakako Vinicius Junior i Marco Asensio, no Real ove sezone igra momčadski i zapravo svatko može zablistati, u utakmici na Etihadu u kojoj si gosti ne smiju priuštiti težak poraz, jer City nije PSG i vrlo se teško protiv tako moćne momčadi vratiti iz zaostatka…

Prethodni dvoboji:
07.08.20 Manchester City2:1Real Madrid LP
26.02.20 Real Madrid1:2Manchester City LP
27.07.17 Manchester City4:1Real Madrid ICC
04.05.16 Real Madrid1:0Manchester City LP
26.04.16 Manchester City0:0Real Madrid LP

Izostanci i ozljede:

Manchester City: Mendy B. (suspenzija).

Real Madrid: Bale G. (neaktivan), Casemiro (ozljeda mišića), Hazard E. (ozljeda noge), Jović L. (ozljeda mišića), Marcelo (ozljeda mišića), Mendy F. (ozljeda mišića), Vallejo J. (bolest).

ManCity zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da i Manchester City i Real Madrid imaju fantastične ofenzivne igrače i u stanju su pregaziti protivnika kad im krene, no vjerujemo da u ovom dvoboju napadači ipak neće doći do izražaja.

Ulog je ogroman i obje momčadi će mnogo taktizirati kroz ovih 90 minuta, svjesne da odluka o finalistu ipak pada u Madridu. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, na što vam bet365 daje odličan koeficijent 2.20.

Oni koji pak favoriziraju Manchester City svakako bi trebali odigrati poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.11 koju nudi 22bet, jer Guardiolina momčad igra u snažnom tempu od prve od posljednje minute pa ova opcija djeluje bolje od klađenja na hendikep.

Što se strijelaca tiče, kladionica 20bet će vam dati kvotu 2.85 na pogodak Raheema Sterlinga, a isto i na Karima Benzemu, dok vas čeka koeficijent 6.56 ako to bude prvi gol na utakmici.

Spomenimo i okladu na dosuđeni penal, koja ide uz kvotu 2.45, dok ćete na autogol dobiti 8.00, a zna pasti na utakmicama u kojima City žestoko pritišće svoje protivnike.

Za kraj, spomenimo klađenje uživo, jer još će biti lakše predvidjeti ishod ove utakmice kad akcija započne na travnjaku. Oklada tko će sljedeći zabiti gol, kao i prognoziranje ukupnog zbroja golova ono je što igrači najlakše pogađaju uz live prijenos pa ako se odjednom pojavi obećavajući koeficijent, svakako ga zgrabite za vrijeme samog dvoboja…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top