Lazio vs. Milan – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
D W W L W
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 24. travanj 20:45
Forma:
L W D D W
Lazio
Više od 2.5 gola1.90
Milan
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Jedno od ključnih kola na rasporedu je u talijanskoj Seriji A ovog vikenda, jer glavni pretendenti u borbi za naslov pred velikim su iskušenjima. A dan nakon što snage odmjere Inter i Roma, na scenu stupaju Lazio i Milan, koji će u Rimu odigrati izuzetno važan derbi.

Lazio ove sezone igra toplo-hladno. Momčad koju vodi Maurizio Sarri vodi borbu s Fiorentinom i Atalantom za izlazak u europska natjecanja, ali forma ekipe je potpuno nepredvidiva pa nikad ne znate hoće li pregaziti protivnika ili razočarati svoje navijače.

Glavna zvijezda Lazija i dalje je Ciro Immobile, koji nastavlja trpati golove u svom stilu pa je i ove sezone stigao do respektabilne brojke od 25 postignutih golova u Seriji A.

Malo se trgnuo i Pedro, koji je zabio 8 golova i napokon pokazuje zašto je nekoć imao solidnu minutažu u Barceloni, dok je 9 puta poentirao Sergej Milinković-Savić, skupocjeni srpski veznjak koji nikako da pronađe svog kupca.

U redovima Lazija mnogo je ove sezone igrao i naš Toma Bašić, a svakako još treba izdvojiti dva Brazilca, Felipea Andersona i iskusnog Lucasa Leivu, koji donose kvalitetu svaki put kad istrče na travnjak.

A Milan je s druge strane zaista nadmašio očekivanja ove sezone i još uvijek vodi na ljestvici, no ne smije si momčad Stefana Piolija priuštiti niti jedan posrtaj, jer Inter ima utakmicu manje, koja bi mogla biti odlučujuća u završnici prvenstva.

Poraz 3:0 u polufinalu Kupa od Intera u utorak sigurno nije dobro sjeo nogometašima Milana, no igrali su bolje nego što rezultat govori, a najopasniji ofenzivac Rafael Leão imao je prilike odvesti utakmicu u nekom sasvim drugom smjeru.

Sada se Milan koji ne može računati na ozlijeđenog Zlatana Ibrahimovića okreće talijanskom prvenstvu, a upravo gostovanje kod Lazija jedna je od najtežih utakmica pred crveno-crnima u završnici sezone.

Puno će se očekivati od Oliviera Girouda, koji je zabio 8 golova u Seriji A, dok će u sredini terena konce još jednom vući Franck Kessié, čija vrijednost na nogometnom tržištu raste iz godine u godinu.

U svakom slučaju, na stadionu Olimpico obje momčadi neće biti zadovoljne ničim osim pobjedom pa možemo očekivati odličnu utakmicu, u kojoj golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
09.02.22 Milan4:0Lazio COP
12.09.21 Milan2:0Lazio SA
26.04.21 Lazio3:0Milan SA
23.12.20 Milan3:2Lazio SA
04.07.20 Lazio0:3Milan SA

Izostanci i ozljede:

Lazio: Patric (ozljeda bedra), Pedro (ozljeda mišića).

Milan: Florenzi A.(ozljeda koljena), Ibrahimović Z. (ozljeda koljena), Kjaer S. (ozljeda koljena).

Milan zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je Milan nedavno odigrao dvije utakmice 0:0 u Seriji A, a sada u derbiju mora ići prije svega na rezultat, no kad Lazio istrči na travnjak uvijek možemo očekivati kišu golova.

To je nogometna filozofija koje se drži ova momčad posljednjih godina i tako je bilo u prethodnim međusobnim dvobojima. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, za što ćete u kladionici 22bet dobiti solidni koeficijent 1.90.

Vjerujemo da Milan ima kvalitetnije posloženu momčad ove sezone pa je bliži pobjedi, za što ćete u kladionici bet365 dobiti kvotu 2.45, a ako se pak kladite na broj postignutih golova, u Raboni se smiješi koeficijent 2.20 na okladu Milan zabija više od 1.5 gola.

U kladionici 20bet dobit ćete pak 3.49 ako Rafael Leao uspije zabiti gol, a čak 7.80 ako to bude prvi gol na utakmici. Na Ciru Immobilea je koeficijent 2.43, na Pedra 3.88, a na Oliviera Girouda 3.04.

Za kraj, spomenimo okladu da će gol pasti u oba poluvremena, uz kvotu 1.80, što možemo zamisliti u ovom susretu, jer krenut će se žestoko i s jedne i s druge strane već od prve minute derbija u Rimu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top