Liverpool vs. Villarreal – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W W D D
  • Anfield
  • Početak: 27. travanj 21:00
Forma:
W W D D W
Liverpool
Poluvrijeme/kraj: 1/11.83
Villarreal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nema momčadi u trenutno boljoj formi od Liverpoola, koji u polufinalu Lige prvaka na svom stadionu dočekuje Villarreal, u ulozi apsolutnog favorita.

Momčad Jürgena Kloppa još uvijek je u igri za osvajanje čak četiri trofeja ove sezone, što nikome nikad nije uspjelo, a nakon što je prošla u finale FA Cupa pobjedom protiv Manchester Cityja, isto namjerava napraviti i u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Znamo da je Klopp u svojoj prošlosti imao često problema s ozljedama igrača, koji nisu mogli izdržati napore treninga, ali čini se da je nešto naučio iz toga. Već dugo njemački stručnjak ima na raspolaganju kompletan kadar, uključujući Mohameda Salaha, koji svojim golovima radi razliku na travnjaku, kako u Premiershipu, tako i u Ligi prvaka.

Liverpool osim Salaha još ima raspoložene Dioga Jotu i Sadija Manea u ofenzivi pa gostima neće biti lako sačuvati mrežu netaknutom, a otkad su se u momčad vratili Jordan Henderson i Virgil van Dijk, “Redsi” su dobili na čvrstini pa im više nije lako niti postići pogodak.

Treba naglasiti da je Liverpool u prethodnim dvobojima protiv Intera i Benfice ključnu prednost napravio već u prvoj utakmici, a Kloppov plan svakako je to ponoviti još jednom i sačuvati mrežu Alissona netaknutom.

A Villarreal se zaista proslavio ove sezone, jer momčad koju vodi Unai Emery izbacila je iz natjecanja Juventus i Bayern, dva europska velikana.

Prošlogodišnji pobjednik Europske lige tako je još jednom pokazao da ga se ne smije podcjenjivati, no sada je pred još većim izazovom, a ima i problem s ozljedom Gerarda Morena, koji je upitan za nastup u ovoj utakmici.

Villarreal ne igra dobro u španjolskom prvenstvu, ali u Europi to je neka sasvim druga momčad, koja se u uzvratnim utakmicama nokaut faze pokazala izuzetno opasnom.

Emery će vrlo vjerojatno morati potražiti alternative u napadu, a jedna od njih je Nizozemac Arnaut Groeneveld, najbolji strijelac “Žute podmornice” u La Ligi, dok je tu i Samuel Chukwueze, Nigerijac koji je svojim pogotkom potopio Bayern u Münchenu.

Manu Trigueros i Dani Parejo također će morati odigrati besprijekornu utakmicu u sredini terena ako Villarreal želi izbjeći poraz na Anfieldu, u utakmici u kojoj neće biti lako igrati španjolskoj momčadi, protiv jednog od glavnih favorita za osvajanje Lige prvaka…

Prethodni dvoboji:
05.05.16 Liverpool3:0Villarreal EL
28.04.16 Villarreal1:0Liverpool EL

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Firminho (ozljeda stopala).

Villarreal: Coquelin F. (ozljeda mišića), Moreno A. (ozljeda koljena), Moreno G. (ozljeda mišića).

Villarreal ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je bilo i za očekivati, online kladionice proglasile su Liverpool izrazitim favoritom, do te mjere da se na čistu jedinicu ne isplati igrati.

Ipak, vjerujemo da Kloppova momčad ima igru i kvalitetu napraviti ono što Juventus i Bayern nisu uspjeli. Smatramo da će uspjeti rano slomiti Villarreal, zbog čega je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 1.83 koju daje bet365, što znači da domaćin mora povesti u prvih 45 minuta i zadržati prednost do završetka utakmice.

Villarreal je opasna momčad iz kontri, ali Klopp to dobro zna i ima kadar sposoban neutralizirati protivnika, zbog čega oklada da gost ne daje gol, uz kvotu 1.90 koju ćete pronaći u Raboni također djeluje obećavajuće.

Kad su strijelci u pitanju, 20bet nudi 1.79 na gol Mohameda Salaha, a 3.91 ako to bude prvi pogodak na utakmici. Na Dioga Jotu dobit ćete 2.08, a 2.35 ako poentira Sadio Mane.

U kladionici 22bet pronaći ćete pak kvotu 1.83 na okladu Liverpool zabija u oba poluvremena, dok je na dosuđeni penal kvota 2.35, a na crveni karton 4.00, što možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Za kraj, spomenimo i kombinacijsku okladu na pobjedu Liverpoola uz više od 2.5 gola na utakmici, na što ćete uloviti koeficijent 1.90, što je još jedan put kojim možete krenuti u ovoj utakmici…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top