West Ham vs. Eintracht – Tipovi za klađenje i najava Europske lige

Forma:
L D W L D
  • London Stadium
  • Početak: 28. travanj 21:00
Forma:
D L W L D
DOMAĆIN 1.98
Remi 3.54
GOST 3.97
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ušli smo duboko u završnicu Europske lige, u kojoj ćemo u sljedećih tjedan dana otkriti tko će igrati u finalu, s utakmicom West Hama i Eintrachta kao najzanimljivijom ovog četvrtka.

Momčad Davida Moyesa može se pohvaliti da je ove sezone izbacila iz natjecanja Sevillu i Lyon, što joj je donijelo najveći europski uspjeh u povijesti, a definitivno ima potencijal i za više od toga.

West Ham možda polako gubi dah u Premiershipu, gdje više nije ozbiljan kandidat u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka, ali elitno klupsko nogometno natjecanje može izboriti kroz Europsku ligu i to je ono čemu se Moyes nada u završnici sezone.

Da bi to ostvarili, morat će “Čekićari” pobijediti Eintracht na svom stadionu, predvođeni Declanom Riceom, uglednim engleskim reprezentativcem koji drži sve konce igre londonskog kluba u sredini terena.

West Ham nije momčad koja zabija mnogo golova, pogotovo ne u važnim utakmicama, ali kad je važno tada Michail Antonio i Jarrod Bowen pronađu način kako ugurati loptu u mrežu, čemu se Moyes nada i u ovoj utakmici.

A u svojim redovima West Ham ima i Pabla Fornalsa te Manuela Lanzinija koji igraju solidno ove sezone i svakako imaju mjesta u prvih 11 u ovoj utakmici, dok bi Nikola Vlašić priliku mogao tražiti s klupe.

S druge strane, Eintracht dolazi u London nakon što je ostvario senzacionalnu pobjedu na Camp Nouu protiv Barcelone, na koju je malotko računao u četvrtfinalu Europske lige.

Momčad koju vodi Austrijanac Oliver Glasner proslavila se u Kataloniji, ali u njemačkom prvenstvu pokazuje neko sasvim drugo lice i zapela je na devetom mjestu pa joj je Europska liga jedina šansa za značajan uspjeh ove sezone.

U svojim redovima Glasner nema mnogo velikih zvijezda, ali tu je nekoliko talentiranih nogometaša, od kojih vrijedi izdvojiti našeg Kristijana Jakića u sredini terena, dok ofenzivni Filip Kostić može svojim potezima uvijek odlučiti utakmicu.

Rafael Borré zadužen je pak u napadu za postizanje pogodaka, a važnu ulogu trebala bi odigrati obrana na Olimpijskom stadionu u Londonu, predvođena Martinom Hintereggerom, koja će pokušati posao Kevina Trappa među vratnicama smanjiti na minimum.

U svakom slučaju, čeka nas zanimljiv dvoboj dvije momčadi koje su se dokazale u Europskoj ligi, a sada u međusobnom obračunu moraju dati finalista ovog prestižnog natjecanja…

Prethodni dvoboji:
West Ham-nikad međusobno igrali-Eintracht

Izostanci i ozljede:

West Ham: Diop I. (ozljeda gležnja), Ogbonna A. (ozljeda koljena), Zouma K. (ozljeda gležnja).

Eintracht: N’Dicka O. (crveni karton), Ramaj D. (ozljeda koljena).

West Ham zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako West Ham u nokaut fazi Europske lige dosad nije briljirao u prvim utakmicama, već je ključnu prednost dobivao u uzvratu, vjerujemo da će momčad Davida Moyesa pokušati promijeniti svoju filozofiju ovog četvrtka.

Smatramo da je u ovoj utakmici kvaliteta ipak na strani domaćina, koji neće podcijeniti Eintracht poput Barcelone. Zato je naša glavna preporuka za ovaj dvoboj oklada na pobjedu West Hama, uz primamljiviji koeficijent 1.98 kojeg ćete naći u kladionici 20bet.

Mogla bi ovo biti još jedna tvrda utakmica Europske lige pa će mnogi poželjeti odigrati i na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 1.92 u kladionici 22bet.

Što se pak strijelaca tiče, bet365 vam nudi koeficijent 3.10 da će Jarrod Bowen poentirati, a dobit ćete čak 7.50 ako to bude prvi gol na utakmici. Zanimljivo, iste kvote dobit ćete i na Nikolu Vlašića, dok je samo 2.37 da će zabiti Michail Antonio.

Ako pak ganjate malo veće kvote, tada je možda za vas kombinacijska oklada na pobjedu West Hama uz manje od 2.5 gola, na što ćete uloviti atraktivni koeficijent 4.30.

Za kraj, svakako spomenimo i uživo klađenje, jer radi se o utakmici koju će biti još lakše predvidjeti kad jednom akcija započne na travnjaku. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, na što bi kvota mogla biti oko 2.00 u darežljivim kladionicama lako bi se mogla ostvariti, pod uvjetom da pitanje pobjednika ne bude ranije riješeno…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top