Manchester City vs. Liverpool – Tipovi za klađenje i najava FA Cupa

Forma:
D D W W W
  • Wembley Stadium
  • Početak: 16. travanj 16:30
Forma:
D D W W W
Manchester C.
Manje od 2.5 gola2.21
Liverpool
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Samo tjedan dana nakon posljednjeg međusobnog okršaja na Etihadu, Manchester City i Liverpool ponovo odmjeravaju snage ove subote, ovaj put na neutralnom terenu u Londonu.

Radi se o polufinalu FA Cupa, natjecanju u kojem i jedni i drugi žele trijumfirati, u lovu na trostruku ili čak četverostruku krunu, s obzirom da su i nebesko plavi i crveni još uvijek u igri za osvajanje Premiershipa i Lige prvaka, a Liverpool je već osvojio EFL Cup.

Manchester City imao je u srijedu tešku utakmicu kod Atletica, no raspored utakmica ne dopušta opuštanje i toga je svjestan Pep Guardiola, koji će pokušati iz drugog pokušaja svladati najvećeg rivala, nakon što je prošlog vikenda rezultat u engleskom prvenstvu bio 2:2.

Stanje s ozljedama se popravlja kod aktualnog prvaka Engleske, jer Ruben Dias ponovo je u kadru, a Kevin de Bruyne napokon proživljava sezonu u kojoj je zdrav i to se odmah osjeća na travnjaku, jer City izgleda zaista impresivno.

Svakako će Guardioli dobro doći i Bernardo Silva, koji je izuzetno raspoložen u ofenzivi, a Jack Grealish je veliko pojačanje, skupo plaćen baš da bi napravio razliku u ovakvim utakmicama.

City ima širok izbor napadačkih rješenja, uključujući Raheema Sterlinga, Riyada Mahreza i Gabriela Jesusa, pa će biti zanimljivo vidjeti kome će katalonski trener dati prednost, u utakmici u kojoj bi zaista nijanse mogle odlučivati.

A Liverpool zaista može biti zadovoljan svojim rezultatima u novoj kalendarskoj godini, jer momčad Jürgena Kloppa lako se probila u polufinale Lige prvaka, gdje je čeka Villarreal, dok je također dostigla City u Premiershipu i ulazi u neizvjesnu završnicu, u kojoj će jedan posrtaj odlučiti prvaka.

Klopp ima potpuno zdravu momčad za ovu utakmicu, a na njemu je samo odabrati one igrače koji će mu donijeti pozitivan rezultat. Mohamed Salah sigurno će biti u udarnoj momčadi, a u napadu se još očekuju Diogo Jota i Sadio Mane, dok će Firmino vjerojatno svoju priliku čekati s klupe.

Liverpool je povratkom u momčad Jordana Hendersona i Virgila van Dijka mnogo dobio u odnosu na prošlu sezonu, a Alisson na golu je opet siguran i pouzdan pa se “Redsi” više ne boje nikoga, čak ni moćnog Cityja koji na Wembleyju želi dokazati da je najbolja momčad u Engleskoj, u dvoboju u kojem igraju trenutno vjerojatno dvije najjače ekipe na svijetu…

Prethodni dvoboji:
10.04.22 Manchester City2:2Liverpool PL
03.10.21 Liverpool2:2Manchester City PL
07.02.21 Liverpool1:4Manchester City PL
08.11.20 Manchester City1:1Liverpool PL
02.07.20 Manchester City4:0Liverpool PL

Izostanci i ozljede:

Manchester City: Mendy B. (suspenzija), Palmer C. (ozljeda stopala).

Liverpool: nema značajnih izostanaka.

ManCity zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je posljednji dvoboj Cityja i Liverpoola završio 2:2, a na utakmicama Kloppove momčadi palo 10 golova u zadnjih tjedan dana, no mi vjerujemo da će situacija na travnjaku ovaj put biti sasvim drukčija.

Ulog je velik u polufinalu FA Cupa, a i jedni i drugi su svjesni da je pobjeda ove subote ogroman korak prema tituli. Zato predviđamo da će se igrati čvrsto i oprezno, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, na manje od 2.5 gola u regularnom vremenu, za što ćete dobiti koeficijent 2.21 u kladionici 20bet.

Od ostalog, spomenimo da 22bet nudi 2.22 da golovi neće biti postignuti u oba poluvremena, što bi se moglo obistiniti dok ćete u bet365 dobiti 2.30 ako prvo poluvrijeme bude X.

Što se oklada na strijelce tiče, tu ćete dobiti 2.40 ako zabije Mohamed Salah, a čak 7.00 ako to bude prvi gol na utakmici, dok je na Riyada Mahreza koeficijent 3.00 da će poentirati.

Za kraj, ne smijemo zaboraviti niti klađenje uživo, jer radi se o dvoboju dvije momčadi koji će biti puno lakše predvidjeti kad jednom akcija započne na travnjaku. Oklade na hendikep, zbroj golova, tko će sljedeći zabiti i tko će proći dalje ono je što će igrači najviše igrati pri live klađenju, a mi svakako preporučujemo da i vi imate otvorenu omiljenu kladionicu za vrijeme utakmice kako bi zgrabili obećavajući koeficijent, odmah čim se pojavi u ponudi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top