Atletico vs. Manchester City – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
L L W W W
  • Wanda Metropolitano
  • Početak: 13. travanj 21:00
Forma:
D W W W D
Atletico M.
Dvoznak: 1X2.07
Manchester C.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što smo na Etihadu gledali čvrstu utakmicu u kojoj je Manchester City ostvario minimalnu pobjedu, uzvrat četvrtfinala Lige prvaka seli na stadion Atletica, gdje će se domaćin pokušati pobrinuti za veliki preokret ove srijede.

Momčad Diega Simeonea nije pokazala dovoljno u prvom dvoboju i sada joj ne preostaje ništa drugo nego pred svojim navijačima odigrati sasvim drukčiju utakmicu i pobjedom šokirati nebesko plave, koje mnogi vide kao glavne kandidate za osvajanje Lige prvaka.

Nema sumnje da će argentinski stručnjak pomno pripremiti utakmicu, u kojoj bi Atletico trkom i energijom trebao napraviti probleme momčadi koja je poznata po velikom posjedu lopte i dominaciji na travnjaku. U tome će važnu ulogu imati Koke i Rodrigo de Paul u veznoj liniji, koji će morati parirati skupocjenoj sredini terena Cityja, ako crveno-bijeli žele do pozitivnog rezultata.

A potrebni će biti i golovi domaćinu, za koje bi se trebali pobrinuti Luis Suarez i Antoine Griezmann, kao i Joao Felix koji je posljednjih tjedana napokon digao formu i igra na nivou svojih najboljih dana iz Benfice.

Simeone ima ponešto problema s ozljedama i falit će mu Jose Maria Gimenez, kao i Hector Herrera, no najvažniji igrači su spremni pa možemo očekivati fanatični Atletico, u lovu na još jednu europsku senzaciju.

S druge strane, Manchester City za vikend se potrošio u velikom derbiju protiv Liverpoola, ali uspio je sačuvati vodeće mjesto u Premiershipu i sada svoj fokus usmjerava na Ligu prvaka.

Trener Pep Guardiola ima zaista širok kadar pa mu izostanci Gabriela Jesusa i Rubena Diasa neće predstavljati veliki problem i sigurno će pronaći 11 vrhunskih igrača za ovu utakmicu.

Glavni među njima svakako je Kevin de Bruyne, koji zabija golove, asistira i gospodari terenom te je jedan od najzaslužnijih za to što je Manchester City trenutno jedna od najboljih momčadi u Europi.

Guardiola ima još pregršt kvalitetnih rješenja prema naprijed, uključujući Raheema Sterlinga i Riyada Mahreza u napadu, a tu su još Jack Grealish i Bernarda Silvu, koji svojim potezima uvijek mogu riješiti utakmicu.

Manchester City definitivno se neće braniti na Wanda Metropolitano stadionu u Madridu, ali mora biti oprezan, jer ako se Atletico razmaše u vatrenoj atmosferi, tada bi ova utakmica mogla krenuti u nekom sasvim neočekivanom smjeru…

Prethodni dvoboji:
05.04.22 Manchester City1:0Atletico LP

Izostanci i ozljede:

Atletico: Gimenez J. (ozljeda mišića), Herrera H. (ozljeda bedra).

Manchester City: Dias R. (ozljeda bedra), Jesus G. (žuti kartoni), Mendy B. (suspenzija), Palmer C. (ozljeda stopala).

ManCity zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo već navikli, online kladionice proglasile su i u ovoj utakmici Manchester City apsolutnim favoritom da pobijedi u regularnom vremenu, bez obzira na prednost koju ima iz prve utakmice.

Mi se ovaj put ne slažemo i vjerujemo da Guardiolu i njegovu družinu čeka izuzetno teški okršaj u Madridu. Zbog toga je naša glavna preporuka dvoznak 1X na Atletico, uz primamljivi koeficijent 2.07 kojeg nudi kladionica 22bet.

Dvoboj Atletica i Manchester Cityja mogao bi biti sličan prvome po čvrstoj igri pa oni koji odigraju na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, imaju dobre izglede da se njihova prognoza obistini, a kvota 1.84 koju nudi 20bet djeluje obećavajuće.

Što se pak strijelaca tiče, bet365 nudi 3.40 na gol Luisa Suareza i čak 8.00 da će zabiti prvi pogodak na utakmici, a znamo koliko je Urugvajac opasan. Na Antoinea Griezmanna dobit ćete 4.50, a koeficijent da će Joao Felix zabiti je čak 4.75.

Zanimljiva oklada je svakako i ona na crveni karton, a dobit ćete čak 7.00 da će Atletico zaraditi isključenje, što možemo zamisliti u nekoj fazi ovog dvoboja.

Za kraj, spomenimo okladu da gol neće pasti u oba poluvremena, uz koeficijent 1.93, što je još jedna opcija koja se čini izglednom, s obzirom na odnos snaga i nogometnu filozofiju oba trenera…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top