Bayern vs. Villarreal – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W L W W D
  • Allianz Arena
  • Početak: 12. travanj 21:00
Forma:
D W L L W
Bayern
Manje od 3.5 gola1.80
Villarreal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ulazimo u ključni tjedan četvrtfinalnih dvoboja Lige prvaka, a ovog utorka napokon ćemo saznati imena prva dva polufinalista. Pomalo neočekivano, najzanimljivija utakmica igra se u Münchenu, gdje će Bayern protiv Villarreala loviti zaostatak 0:1 iz prve utakmice.

Očekivalo se da će momčad Juliana Nagelsmanna pokazati da je klasa za sebe već u prvom dvoboju u Španjolskoj, no Villarreal je zasluženo ostvario pobjedu, koja je mogla biti čak i uvjerljivija.

Sada se Bayern mora čupati na svom stadionu, što u prethodnom kolu nije uspjelo Juventusu, koji je glatko izgubio i ispao od prošlogodišnjeg osvajača Europske lige.

Ako ništa, Bavarci su zaliječili ozljede pa se očekuje puna minutaža Roberta Lewandowskog, koji je u sličnoj situaciji prije mjesec dana protiv Salzburga sve riješio hat-trickom već u prvom poluvremenu.

Poljak trpa golove iz utakmice u utakmicu i bit će najveća prijetnja gostima, a pomagat će mu ofenzivni krilni napadač Kingsley Coman, kao i Leroy Sane, koji je također u solidnoj formi ove sezone.

Po običaju, Thomas Müller pokušat će iskoristiti prazan prostor i poentirati, a tu su još Serge Gnabry i Leon Goretzka, koji imaju kvalitetu napraviti razliku na ovoj utakmici.

No, nešto će se pitati i Villarreal, koji je pod vodstvom trenera Unaija Emeryja postao momčad koje se pribojavaju čak i najjači suparnici u Europi.

Plasman u četvrtfinale Lige prvaka dokaz je da uspjeh “Žute podmornice” u Europskoj ligi prošle sezone nije bio slučajnost, koja sada namjerava šokirati još jednog europskog velikana, nakon što se uspješno u osmini finala obračunala s Juventusom.

Emery ima solidnu situaciju po pitanju ozljeda i pokušat će organiziranim nogometom limitirati Bayern na travnjaku pa iz kontri tražiti šansu za pogodak, gdje bi Gerard Moreno kao jedan od najboljih centarfora na svijetu trebao doći do izražaja.

Villarreal u svojim redovima ima još nekoliko odličnih pojedinaca, od kojih izdvajamo Danija Pareja i Manua Triguerosa u sredini terena koji daju sigurnost cijeloj momčadi, a Nizozemac Arnaut Groeneveld pokazao se kao dobro pojačanje u ofenzivi.

Sve u svemu, na stadionu Allianz Arena svi očekuju preokret domaćina, ali Villarreal nikad ne treba podcjenjivati i sigurni smo da će se Bayern namučiti više nego protiv Salzburga, da ispravi svoj kiks iz prve utakmice…

Prethodni dvoboji:
06.04.22 Villarreal1:0Bayern LP
22.11.11 Bayern3:1Villarreal LP
14.09.11 Villarreal0:2Bayern LP

Izostanci i ozljede:

Bayern: Sarr B. (ozljeda mišića), Tolisso C. (ozljeda mišića).

Villarreal: Moreno A. (ozljeda koljena).

Bayern zabija manje od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da je Bayern već godinama zapravo najefikasnija momčad u Europi, bilo da igra protiv jakih suparnika, bilo da se radi o onima s dna Bundeslige. No, u novoj kalendarskoj godini Bavarci se ipak često muče pred protivničkim golom i rezultati im uopće nisu briljantni.

To bi se moglo nastaviti i u ovoj utakmici, pogotovo zato što znamo koliko Villarreal može biti čvrst i dobro organiziran u europskim dvobojima. Baš zbog toga naša glavna preporuka je oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola u regularnom vremenu, na što možete dobiti kvotu 1.80 u kladionici bet365.

Za one koji pak tipuju na Bayern i uvjereni su u prolazak Bavaraca, svakako je najbolja opcija odigrati poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 1.72, što znači da domaćin mora povesti u prvom poluvremenu pa zatim zadržati prednost sve do isteka regularnog vremena.

Što se ostalog tiče, izdvajamo okladu na dosuđeni penal i isključenje na ovoj utakmici, na što ćete u kladionici 22bet uloviti primamljivi koeficijent 8.00.

A ako igrate na strijelce, dobit ćete samo 1.36 da će Robert Lewandowski zabiti, dok je kvota 2.87 da će postići prvi gol na utakmici. No gol Leroya Sanea je 2.40, a na Kingsleyja Comana 2.87.

Za kraj, svakako spomenimo klađenje uživo, jer ovo je utakmica koju je najlakše prognozirati dok se akcija odvija pred vašim očima. Oklade na zbroj golova, hendikep i tko će sljedeći zabiti gol trebale bi biti u vašem fokusu pa svakako imajte otvorenu omiljenu online kladionicu na svom mobitelu dok dvoboj traje i pokušajte zgrabiti obećavajući koeficijent dok je na svom vrhuncu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top