Sevilla vs. Real Madrid – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
W L D L D
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Početak: 17. travanj 21:00
Forma:
L W W W L
Sevilla
Oba daju gol: Da1.84
Real Madrid
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što je izborio prolazak u polufinale Lige prvaka u dramatičnom uzvratnom dvoboju protiv Chelseaja, Real Madrid ove nedjelje igra derbi La Lige u Sevilli, u kojem će se pokušati još malo približiti matematičkom osiguranju titule prvaka.

Nema sumnje, Sevilla je najugodnije iznenađenje sezone u Španjolskoj, jer momčad koju vodi Julen Lopetegui vodi ravnopravnu borbu s Barcelonom i Atleticom za drugo mjesto na ljestvici i već je praktički osigurala nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Predvođena bivšim hrvatskim reprezentativcem Ivanom Rakitićem, Sevilla igra čvrsto i maksimalno koristi prilike koje joj se ukažu, što se pokazalo uspješnim u španjolskom prvenstvu, u kojem je brojnim minimalnim trijumfima stigla do visoke pozicije na ljestvici.

Andalužani ne zabijaju puno, ali niti ne primaju, a kad treba zabiti gol tu je Rafa Mir, koji je postigao 9 pogodaka u La Ligi, dok ih je ofenzivni Lucas Ocampos dodao još 6.

Sevilla se pojačala Anthonyjem Martialom ove zime, koji još nije uspio zabiti u španjolskom prvenstvu, no poentirao je protiv Dinama u Europskoj ligi, iz koje su Rakitić i suigrači ispali od West Hama.

A obrana predvođena iskusnim Jesusom Navasom daleko je najbolji dio momčadi Seville i u nju će se uzdati domaći navijači i u ovoj teškoj utakmici.

S druge strane, Real ima 12 bodova prednosti na ljestvici i polako priprema slavlje, a utakmica na Santiago Bernabeu protiv Chelseaja definitivno ga je emotivno iscrpila.

Ipak, Carlo Ancelotti neće u potpuno rezervnom sastavu igrati protiv Seville, već će pokušati doći do ključne pobjede, kojom bi Real u potpunosti slomio otpor pratitelja na ljestvici.

Zato će sigurno određenu minutažu dobiti Karim Benzema, koji se proslavio svojim golovima u Ligi prvaka ove sezone, a jednako efikasan je i u španjolskom prvenstvu, gdje je dosad zabio već 21 pogodak.

U sredini travnjaka Luka Modrić će igrati ako za to bude bilo potrebe, a za golove će biti zadužen i mladi Vinicius Junior, koji svakako vjeruje da upravo u Andaluziji može napraviti razliku na travnjaku.

U svakom slučaju, na stadionu Ramón Sánchez Pizjuán čeka nas neizvjestan dvoboj u kojem obje momčadi imaju izglede pobijediti, a domaćin u okršaj ulazi s više svježine, što bi se moglo pokazati presudnim…

Prethodni dvoboji:
28.11.21 Real Madrid2:1Sevilla LL
09.05.21 Real Madrid2:2Sevilla LL
05.12.20 Sevilla0:1Real Madrid LL
18.01.20 Real Madrid2:1Sevilla LL
22.09.19 Sevilla0:1Real Madrid LL

Izostanci i ozljede:

Sevilla: Suso (ozljeda gležnja), Fernando (ozljeda gležnja), Karim Rekik (ozljeda mišića), Thomas Delaney (ozljeda mišića).

Real Madrid: Casemiro (žuti karton), Isco (bolest), Jesus Vallejo (bolest), Eden Hazard (ozljeda potkoljenice).

Sevilla zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Derbiji španjolskog prvenstva u kojima je dosad igrala Sevilla znali su biti tvrdi, pogotovo ako su se igrali u Andaluziji, no ovaj put situacija bi mogla biti drukčija.

Real dolazi bez rezultatskog pritiska na gostovanje i vjerujemo da će se igrati puno ofenzivnije nego što to mnogi stručnjaci prognoziraju. Prilika će biti i na jednoj i na drugoj strani, zbog čega je naš prvi izbor oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.84 kojeg daje kladionica 22bet.

Nakon teške uzvratne utakmice s PSG-om Real je glatko izgubio od Barcelone u prvenstvu, a ako se to ponovi u Andaluziji nakon Chelseaja, u bet365 kladionici ulovit ćete kvotu 2.90 na pobjedu Seville.

Od ostalog, izdvajamo okladu na dosuđeni penal, uz kvotu 2.80, što itekako možemo zamisliti u ovoj utakmica pa čak i crveni karton, za koji ćete dobiti koeficijent 4.00.

Što se strijelaca tiče, na Karima Benzemu je kvota 2.60 da će poentirati, a dobar izbor je i Luka Jović s 2.75, koji bi trebao dobiti svoju minutažu. S druge strane, dobit ćete na Rafu Mira 3.75, a na Ivana Rakitića čak 6.00, a lako bi se mogao upisati u strijelce.

Za kraj, spomenimo i okladu na točan rezultat, najtežu za pogoditi. Na pobjedu Seville 2:1 dobit ćete kvotu 11.00, a na rezultat 1:1 ulovit ćete 6.50, što se čine i dva najizglednija scenarija u ovom dvoboju, u kojem ne bi smjelo biti dosadno na travnjaku…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top