Liverpool vs. Manchester United – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W D D W W
  • Anfield
  • Početak: 19. travanj 21:00
Forma:
W L D L W
Liverpool
Oba daju gol: Da1.80
Manchester U.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se ovog utorka teška serija utakmica Liverpoola, koji se još nije odrekao mogućnosti osvajanja titule u Premiershipu. A da bi ostao u igri za naslov, morat će na svom stadionu pobijediti Manchester United.

Momčad Jürgena Kloppa svaka tri dana igra utakmice i još uvijek je u igri za osvajanje čak četiri trofeja, što nitko nikad nije uspio u povijesti europskog nogometa.

Liverpool je za vikend svladao Manchester City i probio se u finale FA Cupa, dok će u polufinalu Lige prvaka biti veliki favorit protiv Villarreala. Najkompliciranija situacija za “Redse” je u Premiershipu, gdje zaostaju bod za Cityjem i moraju pobjeđivati, a usput se nadati i kiksu najvećeg rivala.

Ono što je zanimljivo, Liverpool unatoč teškom rasporedu ima sjajnu situaciju s ozljedama, jer Klopp će ponovo moći računati ne svoje udarne snage, uključujući Mohameda Salaha, strijelca čak 20 golova u engleskom prvenstvu ove sezone.

U napadu domaćin ima pregršt sjajnih rješenja, jer odličnu sezonu proživljavaju Sadio Mane i Diogo Jota, a Firmino uvijek može uskočiti i odlučiti utakmicu.

Liverpool je zabio 15 golova u svojih zadnjih 5 utakmica, a jedina slabost bila mu je obrana, unatoč tome što djeluje znatno moćnije otkad su Virgil van Dijk i Alisson ponovo ušli u svoju top formu.

Manchester United s druge strane je za vikend pobijedio slabašni Norwich City, zahvaljujući tri pogotka Cristiana Ronalda koji je svoj individualni učinak time digao na pristojnih 15 golova u sezoni.

Međutim, momčad Ralfa Rangnicka zapravo igra vrlo slabo u novoj kalendarskoj godini i samo kiksevi rivala je još drže u borbi za četvrto mjesto, koje sljedeće sezone vodi u Ligu prvaka.

Manchester United još pamti bolan poraz 0:5 u prvoj međusobnoj utakmici na Old Traffordu i pokušat će prikazati bolji nogomet ovog utorka, no trenutno nema mnogo raspoloženih igrača, a tu je i ponešto ozlijeđenih, uključujući Lukea Shawa koji je važan bek i bez njegovih ubačaja momčad je još manje opasna.

Ipak, znamo da su Liverpool i Manchester United ljutiti rivali iz dva bliska grada, koji će na Anfieldu dati sve od sebe pa možemo očekivati žestoku utakmicu, u kojoj je domaćin favorit za pobjedu, no morat će igrati na svom apsolutnom maksimumu ako je zaista želi i ostvariti…

Prethodni dvoboji:
24.10.21 Manchester United0:5Liverpool PL
13.05.21 Manchester United2:4Liverpool PL
24.01.21 Manchester United3:2Liverpool FAC
17.01.21 Liverpool0:0Manchester United PL
19.01.20 Liverpool2:0Manchester United PL

Izostanci i ozljede:

Liverpool: nema značajnih izostanaka.

Manchester United: Cavani E. (ozljeda lista), Fred (ozljeda kuka), Greenwood M. (neaktivan), McTominay S. (ozljeda noge), Shaw L. (ozljeda lista).

Liverpool zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, online kladionice proglasile su Liverpool apsolutnim favoritom u ovom dvoboju, do te mjere da se baš i ne isplati igrati na čistu pobjedu domaćina.

No, unatoč snazi Liverpoola, mi vjerujemo da Manchester United ovaj put neće pasti bez ispaljenog metka. Dapače, ako je Benfica uspjela zabiti Alissonu u obje utakmice četvrtfinala, mogu to ponoviti Ronaldo i društvo, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.80 koji nudi 22bet.

Ako vjerujete pak u sigurnu pobjedu Liverpoola, dobit ćete u kladionici bet365 primamljivih 2.10 na okladu poluvrijeme/kraj 1/1, što znači da domaćin mora povesti u prvih 45 minuta i održati svoju prednost do samog kraja.

Zanimljiva opcija je i ona koju nudi 20bet, pobjeda Liverpoola uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete uloviti lijepi koeficijent 1.88.

Što se strijelaca tiče, ulovit ćete samo 1.83 ako Mohamed Salah zabije, dok je 4.33 da će biti strijelac prvog gola na utakmici. S druge strane, na gol Ronalda je koeficijent 2.87, što je prilično mnogo kad je Portugalac u pitanju.

Za kraj, spomenimo dosuđeni penal uz kvotu 2.35, što je vrlo izgledno da se dogodi, dok nikog ne bi začudio niti autogol uz koeficijent 7.00, koji zapravo i nije rijedak slučaj u utakmicama u kojima igra Manchester United…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top