Liverpool vs. Chelsea – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W D W W W
  • Anfield
  • Početak: 31. siječanj 21:15
Forma:
D W W L W
Liverpool
Manje od 3.5 gola1.70
Chelsea
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U engleskom Premiershipu ove srijede na rasporedu je važna derbi utakmica, u kojoj će snage odmjeriti Liverpool i Chelsea.

Domaća momčad čvrsto drži vrh ljestvice pod Jürgenom Kloppom i nada se tituli u oproštajnoj sezoni njemačkog stručnjaka. No, čeka je pregršt teških utakmica sljedećih dana, uključujući i gostovanje kod Arsenala početkom veljače.

Zato je za Liverpool bitan ovaj dvoboj i ne smije si priuštiti izgubljene bodove. Do uspjeha će morati doći bez Mohameda Salaha, ozlijeđenog na Afričkom kupu nacija. To znači da će u napadu ključnu ulogu imati Darwin Nunez, a tu je i Diogo Jota koji se raspucao u prethodnoj utakmici kod Bournemoutha.

Klopp u ofenzivi još ima Codyja Gakpa, kao i Luisa Diaza pa mu ne bi trebao biti problem sastaviti momčad sposobnu zabiti pogodak. U veznoj pak liniji izdvajamo Dominika Szoboszlaija, sposobnog udarcima iz daljine napraviti razliku. Tu je i korisni Alexis Mac Allister, željan dokazivanja u dresu kluba iz Liverpoola.

Za domaćina situacija se popravlja i u obrani, jer Trent Alexander-Arnold i Andy Robertson čini se da su prebrodili svoje ozljede, što je vrlo bitno uoči izazova koji slijede za Liverpool.

S druge strane, Chelsea pod Maurizijom Pochettinom bilježi vrlo dobre rezultate u posljednje vrijeme i polako se diže na ljestvici engleskog prvenstva.

Njegov najbolji igrač ove sezone definitivno je Cole Palmer. Ovaj engleski veznjak ne samo što perfektno dijeli lopte suigračima, nego se pokazao i kao odličan realizator pred suparničkim golom.

Pochettino ne može računati na čak 11 igrača za ovu utakmicu. No, Raheem Sterling je barem spreman, od kojeg se očekuje da nešto napravi u ofenzivi. Od ostalih, Mihajlo Mudrik i Conor Gallagher nadaju se minutaži, a oporavak Bena Chilwella svakako je odlična vijest za londonsku družinu.

Svejedno, Đorđe Petrović među vratnicama sigurno će imati pregršt posla na Anfieldu u srijedu, u utakmici u kojoj svi očekuju novu pobjedu domaćina…

Prethodni dvoboji:
13.08.23 Chelsea1:1Liverpool PL
04.04.23 Chelsea0:0Liverpool PL
21.01.23 Liverpool0:0Chelsea PL
14.05.22 Chelsea0:1Liverpool FAC
27.02.22 Chelsea0:1Liverpool EFL

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Bajčetić S. (ozljeda lista), Endo W. (reprezentacija), Matip J. (ozljeda koljena), Salah M. (reprezentacija), Thiago (ozljeda kuka), Tsimikas K. (ozljeda ključne kosti).

Chelsea: Chalobah T. (ozljeda bedra), Cucurella M. (ozljeda gležnja), Fofana W. (ozljeda koljena), Gusto M. (ozljeda mišića), Jackson N. (reprezentacija), James R. (ozljeda bedra), Lavia R. (ozljeda zgloba), Nkunku C. (ozljeda kuka), Sanchez R. (ozljeda koljena), Ugochukwu L. (ozljeda bedra).

Liverpool zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, online kladionice proglasile su Liverpool izrazitim favoritom u ovom dvoboju, do mjere da je jedinica postala prilično neisplativa.

Mi ćemo pak krenuti u drugom smjeru. Iako u Engleskoj ove sezone svi sipaju golove, dvoboji ova dva kluba uvijek su bili tvrdi. To potvrđuje i zadnjih pet međusobnih utakmica. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola na utakmici, uz koeficijent 1.70 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti kvotu 1.97.

Neki će otići još korak dalje i odigrati okladu oba tima NE daju gol, uz kvotu 2.41, što je čest slučaj kad igraju ova dva kluba. Prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz tečaj čak 2.65 također bi moglo proći u srijedu.

Ako pak želite podebljati kvotu na domaćina, bet365 nudi dvije zanimljive opcije. Prva je oklada da Liverpool pobjeđuje bez primljenog gola, uz kvotu 3.25, dok ćete dobiti 2.40 na okladi poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako Kloppova družina povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je 2.30 na pogodak Darwina Nuneza, a isto ćete dobiti i ako tipujete na Dioga Jotu. S druge strane, tečaj je 4.50 na Colea Palmera, kao i na Raheema Sterlinga, najizglednije strijelce u gostujućim redovima.

Za kraj, spomenimo i klađenje na kornere. Tu vrijedi izdvojiti okladu na više od 10.5 kornera na utakmici, uz koeficijent 2.00, što nikog ne bi iznenadilo da se dogodi u derbiju na Anfieldu…

22bet nudi srijedom bonus na depozit do 220 €, iskoristiv na utakmicama Premiershipa!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top