Wolves vs. Manchester U. – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W D D D W
  • Molineux Stadium
  • Početak: 01. veljača 21:15
Forma:
W D W L W
DOMAĆIN 2.75
Remi 3.65
GOST 2.48
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog četvrtka završava još jedno neizvjesno kolo Premiershipa, zanimljivom utakmicom koju će odigrati Wolverhampton i Manchester United.

Domaćin je pod trenerom Garyjem O’Neilom ušao u dobru seriju rezultata i čvrsto drži mjesto u sredini ljestvice, bez straha od ispadanja iz elitnog ranga engleskog klupskog nogometa. “Vukovi” su dosad ostvarili nekoliko zapaženih rezultata čak i protiv klubova s vrha ljestvice, a posebno su neugodni na svom stadionu.

O’Neil u ovom dvoboju ne može računati na svog najboljeg strijelca, Hee-Chan Hwanga koji je s Korejom na Azijskom kupu. No, ostatak momčadi je spreman, bez nekih ozljeda koje bi poremetile planove domaćinu.

Najopasniji u redovima Wolverhamptona definitivno bi trebali biti Pedro Neto na lijevom krilu, a tu je još Matheus Cunha kao središnji napadač. U sredini terena pak dobro igra Jean-Ricner Bellegarde, dok je momčad definitivno pojačao ugledni Španjolac Pablo Sarabia.

Mario Lamina još je jedan koji proživljava vrlo dobru sezonu, a pozitivnu ocjenu mogu dobiti i bekovi, Nelson Semedo i Toti Gomes. Pouzdan je i Jose Sa među vratnicama pa je jasno da nikome ove sezone neće biti lako igrati protiv Wolvesa.

S druge strane, Manchester United po Erikom ten Hagom igra promjenjivo, od odličnog do katastrofalnog. Izgubila je momčad već previše bodova na utakmicama s momčadima iz sredine ili donjeg doma ljestvice, no još ima izglede plasirati se u Ligu prvaka.

Ten Hag neće moći računati na bolesnog Marcusa Rashforda, no on i tako već neko vrijeme sjedi na klupi. Alejandro Garnacho se pak prometnuo u bitnog igrača u ofenzivi, a tu je još Rasmus Højlund koji bi trebao biti zadužen za golove.

Ove sezone Bruno Fernandes igra povučenije nego prije pa je i njegov učinak prema naprijed manji, a u kadar se napokon vratio i Casemiro pa očekujemo puno bolje funkcioniranje gostujuće vezne linije.

Oporavili su se i ozlijeđeni braniči, uključujući Lisandra Martineza. Zbog toga Manchester United dolazi na stadion Molineux s velikim ambicijama, željan dokazati da još uvijek spada u vrh engleskog nogometa…

Prethodni dvoboji:
14.08.23 Manchester United1:0Wolves PL
13.05.23 Manchester United2:0Wolves PL
31.12.22 Wolves0:1Manchester United PL
03.01.22 Manchester United0:1Wolves PL
29.08.21 Wolves0:1Manchester United PL

Izostanci i ozljede:

Wolves: Hwang H. (reprezentacija).

Manchester United: Lindelof V. (ozljeda prepone), Rashford M. (bolest).

ManUtd zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Zbog brojnih posrtaja na gostovanjima ove sezone online kladionice su u ovoj utakmici Manchester United proglasile tek malim favoritom protiv Wolverhamptona.

Mi pak smatramo da za momčad Ten Haga dolaze bolji dani, sada kad su se igrači malo odmorili i usput oporavili od ozljeda. Vjerujemo u kvalitetu kadra gostujuće momčadi, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Manchester Uniteda, uz koeficijent 2.48 u kladionici 20bet.

Ima definitivno smisla očekivati pregršt pogodaka na stadionu Molineux, kao što je to slučaj u gotovo svakoj utakmici Premiershipa ove sezone. Zato će neki odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola u četvrtak, što ide uz kvotu 1.74 u kladionici 22bet.

Ako vas je strah odigrati čistu dvojku na “crvene vragove”, postoje još dvije opcije kojima možete podržati gostujući sastav. U kladionici bet365 nudi vam se oklada da Manchester United zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 3.40, dok vam Rabona daje 2.10 na okladu da Manchester United zabija više od 1.5 gola na utakmici.

Zanimljivo djeluje i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.05, što definitivno možemo zamisliti u ovom okršaju.

Tu je i klađenje na kartone. Dobit ćete 2.21 na okladu da dobiva Wolverhampton više kartona, a 2.15 ako odigrate na manje od 4.5 kartona na utakmici, što bi se moglo ostvariti u dvoboju klubova bez pravog rivaliteta.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.60 na gol Rasmusa Højlunda, a 4.33 ako tipujete na Alejandra Garnacha. Čeka vas pak 2.87 ako odigrate na Matheusa Cunhu, dok je kvota 4.00 na pogodak Pedra Neta.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz kvotu 9.00, što se sve češće viđa na nogometnim utakmicama, čak i u najjačim nogometnim ligama…

CampoBet nudi 100 € bonusa novim igračima i povrat novca na nogometu u slučaju remija!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top