Aston Villa vs. Newcastle – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
D D W W L
  • Villa Park
  • Početak: 30. siječanj 21:15
Forma:
W L W L L
DOMAĆIN 1.94
Remi 4.00
GOST 3.60
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon usporenog tempa odigravanja utakmica tijekom siječnja, engleski Premiership ovog će tjedna biti u punom pogonu. Pregršt je dvoboja na rasporedu već u utorak, od kojih najviše pažnje izaziva okršaj Aston Ville i Newcastlea.

Domaća momčad uspjela se pod Unaijem Emeryjem ugurati među vodeće u Premiershipu tijekom jeseni, a sada u 2024. godini mora nastaviti u istom stilu, kako bi sljedeće sezone igrala u Ligi prvaka.

Aston Villa je u kolovozu prošle godine primila čak pet komada od Newcastlea na otvaranju prvenstva i itekako je željna revanširati se svom rivalu. U tome bi trebao pomoći opasni Ollie Watkins u napadu, najubojitiji pojedinac kluba iz Birminghama.

Emery ima još nekoliko odličnih igrača u svojoj ofenzivi. Leon Bailey igra sve bolje iz utakmice u utakmicu, a tu je i Moussa Diaby na desnoj strani kao jedno od ugodnijih iznenađenja u novoj sezoni.

Kapetan John McGinn važan je pak u sredini terena, a ne smijemo zaboraviti niti Brazilca Douglasa Luiza koji se ističe svojim asistencijama i golovima. Youri Tielemans i Nicolo Zaniolo još su dva ugledna imena koja Emery ima na raspolaganju pa mu definitivno neće biti problem sastaviti konkurentnu momčad u ovoj utakmici.

Dobra vijest za Aston Villu je oporavak Lucasa Dignea, a tu je i Emiliano Martinez među vratnicama, proglašen najboljim golmanom za prošlu natjecateljsku godinu.

S druge strane, Newcastle pod Eddiejem Howeom odlično je otvorio prvenstvo, no igranje paralelno u Premiershipu i Ligi prvaka učinilo je svoje. Crno-bijeli sada kaskaju za liderima i teško da će ponovo zaigrati među europskom elitom sljedeće jeseni.

Momčad sa sjevera Engleske i dalje muku muči s ozljedama. Situacija u obrani je nešto bolja, no ofenziva ne može računati na Calluma Wilsona i Joelintona, što je veliki hendikep.

Ipak, pobjeda u FA Cupu za vikend malo je popravila raspoloženje u gostujućim redovima. Anthony Gordon i Alexander Isak predstavljat će opasnost na stadionu Villa Park, a ne zaboravimo niti Brunu Guimaraesa koji igra vrlo dobro ove sezone. Dakle, sve govori da Newcastle polako izlazi iz krize, no pitanje je može li se izvaditi baš protiv Aston Ville…

Prethodni dvoboji:
12.08.23 Newcastle5:1Aston Villa PL
24.07.23 Newcastle3:3Aston Villa PRI
15.04.23 Aston Villa3:0Newcastle PL
29.10.22 Newcastle4:0Aston Villa PL
13.02.22 Newcastle1:0Aston Villa PL

Izostanci i ozljede:

Aston Villa: Buendia E. (ozljeda koljena), Mings T. (ozljeda koljena), Traore B. (reprezentacija).

Newcastle: Anderson E. (ozljeda leđa), Barnes H. (ozljeda gležnja), Joelinton (ozljeda bedra), Pope N. (ozljeda ramena), Targett M. (ozljeda mišića), Tonali S. (suspenzija), Willock J. (ozljeda Ahilove tetive), Wilson C. (ozljeda lista).

Aston Villa zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč teškom porazu u prvom dijelu prvenstva, kladionice u Hrvatskoj svejedno su proglasile Aston Villu favoritom u dvoboju protiv Newcastlea.

Mi se s tim slažemo, jer utakmica iz kolovoza sigurno se neće ponoviti na Villa Parku. Dapače, trenutna forma momčadi govori da prednost ima Emeryjeva družina, na stadionu na kojem je već srušila Arsenal i Manchester City. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Aston Ville, uz kvotu 1.94 koju nudi kladionica 20bet.

Radi se o dvoboju u kojem će se igrati čvrsti nogomet pa ima smisla odigrati i okladu na zbroj golova, na manje od 2.5 gola, gdje vas čeka koeficijent čak 2.55, što je zaista primamljivo.

Ako pak želite još malo podebljati tečaj igrajući na domaćina, kvota je u kladionici bet365 čak 4.00 na pobjedu Aston Ville bez primljenog gola, a 3.00 ako odigrate poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako domaćin povede u prvih 45 minuta i zadrži prednost do samog kraja.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz koeficijent 2.00.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.20 ako tipujete na Ollieja Watkinsa, a 2.75 na pogodak Mousse Diabyja. S druge strane, kvote je 2.87 na najizglednijeg strijelca u gostujućim redovima, Alexandera Isaka.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.60, što nikog ne bi iznenadilo u sudaru ove dvije momčadi, spremne u obrani na sve kako bi spriječile da padne pogodak…

Rabona svojim igračima nudi 100 € besplatnih oklada na nogometnim utakmicama i vraća novac u slučaju remija!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top