Liverpool vs. Atalanta – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske lige

Forma:
D W W D W
  • Anfield
  • Početak: 11. travanj 21:00
Forma:
L L W W D
Liverpool
Oba daju gol: Da1.75
Atalanta
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Europskoj ligi ostalo je još osam momčadi i ovog četvrtka počinju četvrtfinala. Jedna od najzanimljivijih utakmica svakako je ona u kojoj će snage odmjeriti Liverpool i Atalanta.

Domaća momčad polako završava svoju eru pod Jürgenom Kloppom i nada se trofejima u svibnju. U Europskoj ligi spada u uži krug favorita za osvajanje titule, no mora to opravdati na travnjaku.

Dobra vijest za Liverpool je oporavak Mohameda Salaha koji se vratio u punu formu i ponovo redovito zabija. Darwin Nunez također je solidan u posljednje vrijeme, iako i dalje ostaje sklon prevelikom broju promašaja.

Klopp još ima Luisa Diaza u svojoj ofenzivi, još jednog brzonogog krilnog napadača. U veznoj pak liniji dominiraju Dominik Szoboszlai i Alexis Mac Allister, dok je jedno od najugodnijih otkrića sezone desni bek Conor Bradley.

Lista ozlijeđenih nogometaša u Liverpoolu je po običaju velika. Fali Trent Alexander-Arnold, kao i Thiago Alcantara koji je odsutan gotovo cijelu sezonu. Izvan stroja je i golman Alisson, no barem se Andy Robertson vratio u kadar.

Zato Klopp nema puno rješenja na klupi i morat će se uzdati u svoje najjače snage. Obrana pak s Virgilom van Dijkom sigurno neće biti nezaposlena i o njoj bi mogao ovisiti rezultat ovog europskog derbija.

S druge strane, Atalanta pod Gian Pierom Gasperinijem možda ne proživljava jednu od svojih najboljih sezona, ali u Europi i dalje predstavlja prijetnju čak i onima najboljima.

Družina iz Bergama nada se osvajanju trofeja, ili u talijanskom Kupu ili u Europskoj ligi. To neće biti jednostavno realizirati, no napad u kojem igraju Ademola Lookman i Gianluca Scamacca ima potencijal proslaviti se do kraja sezone.

Naš Mario Pašalić također je važan kotačić u igri Gasperinijeve momčadi, a vrijedi svakako još spomenuti Teuna Koopmeinersa koji igra izvrsno ove sezone. Mladi Belgijac Charles De Ketelaere također pokazuje kvalitetu u veznoj liniji pa Atalanta dolazi na legendarni Anfield nadigravati se s moćnim suparnikom, a ne potpuno predati…

Prethodni dvoboji:
25.11.20 Liverpool0:2Atalanta LP
03.11.20 Atalanta0:5Liverpool LP

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Alexander-Arnold T. (ozljeda koljena), Alisson (ozljeda mišića), Bajčetić S. (izvan kadra), Diogo Jota (ozljeda koljena), Matip J. (ozljeda koljena), Thiago (ozljeda mišića).

Atalanta: Scalvini G. (ozljeda zadnje lože).

Liverpool zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prema očekivanjima, kladionice u Hrvatskoj vide Liverpool kao apsolutnog favorita za pobjedu u ovoj utakmici, kao i za prolazak dalje.

Mi pak smatramo da neće sve ići baš potpuno glatko, jer Atalanta ima dovoljno oružja da zaprijeti na drugoj strani. Kloppova momčad igra otvoren nogomet i redovito prima golove, ali je spašava to što puno zabija. Zato je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol na Anfieldu, uz koeficijent 1.75 kojeg nudi kladionica 20bet.

Mogao bi se ovaj dvoboj čak i pretvoriti u pravu golijadu. Zbog toga zanimljivo djeluje i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 2.15 u kladionici 22bet.

Ako pak čvrsto vjerujete u moć Kloppove družine, kladionica bet365 vam nudi nekoliko mogućnosti kako podebljati tečaj. Prva je oklada da Liverpool zabija u oba poluvremena, na što ćete dobiti tečaj 1.83, dok je kvota 1.90 na okladi poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako Liverpool povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Kladiti se možete i na kornere. Izdvajamo koeficijent 2.00 na okladi na više od 10.5 kornera na utakmici, što je uvijek moguće u otvorenim utakmicama u kojima sudjeluje Liverpool.

Što se pak strijelaca tiče, kvota je 1.80 da će zabiti Mohamed Salah, a 2.05 ako tipujete na Darwina Nuneza. S druge strane, dobit ćete tečaj 4.50 na gol Gianluce Scamacce, dok vam se smiješi tečaj 4.75 na Ademoli Lookmanu.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz kvotu čak 7.00, što se sve češće pretvara u realnost u europskom nogometu, čak i u utakmicama u kojima sudjeluju najjače momčadi…

U kladionici 22bet igračima se smiješi bonus dobrodošlice do 122 €, iskoristiv uz visoke kvote na Europskoj ligi!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top